Чуждоезикови обучения за заети лица по програма на БТ (2024-2027)

• 20 986
  • 500
  •   1
Отговори
# 330
  • София
И аз все още поне отчасти съм на преговор, затова смогвам. А и сме само два пъти седмично. При нас не е толкова стриктно. Само, който иска си пуска камерите.
Гледам да се сдържам и да не се обаждам, когато не питат мен или ако е отправен към всички въпроса изчаквам , за да може и друг да отговори. Отделно ако не мога да говоря предупреждавам, както и останалите ученици правят, за да не се губи времето на всички като се обръща към мен учителката и чака да получи отговор.

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 15:44 от Aila

# 331
Аз също не се мешам, ако не са посочили мен, но има от курса, които го правят. Иначе и за мен е преговор това ниво. Аз съм го карала платено преди в друга школа, та по-скоро при мен е за упражнение, не за нови неща. Макар че все има какво ново да науча, я дума, я правило, което съм позабравила Simple Smile

# 332
Аз съм го карала платено преди в друга школа, та по-скоро при мен е за упражнение, не за нови неща.

От Бюрото ми казаха, че не е позволено; или ти по-отдавна си го карала това ниво?

# 333
Аз съм го карала платено преди в друга школа, та по-скоро при мен е за упражнение, не за нови неща.

От Бюрото ми казаха, че не е позволено; или ти по-отдавна си го карала това ниво?
Кое не е позволено? Сега за пръв път ползвам подобен ваучер, иначе кой ти гледа колко пъти и къде ходиш на уроци, като си плащаш сама... Можеш да си караш едно ниво 10 пъти, ако решиш, никой няма да те спре. 😃
Преди сама съм си плащала на школи и съм ходила на уроци на различни езици. Това ниво може и 2 пъти да съм го карала вече, това имах предвид. За единия път помня, защото беше преди 2 години. Но пак реших това да запиша и с ваучер, за да си затвърдя знанията. 😃

Аз затова написах "платено", за да се разбере. Тук от БТ са ни безплатни, все пак. Ние нищо не даваме.

# 334
Ние не даваме, но обучението не е безплатно. От БТ ми казаха, че не може, т.е. средствата не са, за да учим нива, които сме изучавали преди и правели проверка.

# 335
Да, не можеш да изкараш същите нива, по същия език, към безплатната програма, втори път. Но кой ще те спре да си платиш и да се запишеш някъде?

# 336
Ние не даваме, но обучението не е безплатно. От БТ ми казаха, че не може, т.е. средствата не са, за да учим нива, които сме изучавали преди и правели проверка.
Според мен ти не си разбрала нещо. 😃
Няма как да ти търсят сметка къде и за какво си харчиш парите.
Ако те плащат, са си написали, че нямаш право втори път по същия език/ниво.
Но кой ще ти проследи къде и какво си учила през годините и то за твоя сметка. То аз вече не помня 😄
Все едно щом си учила в училище английски, да не можеш тук да кандидатстваш по него, защото все пак от училище се излиза поне с Б1. Пък нали вече си го учила 😃
А, тук масово пишат, че ще започват А1, А2...

# 337
Не може, ако си карал вече  нивото по такава програма или имаш диплома от уни за нивото.Частен курс никой няма как да разбере дали си карал.

# 338
И аз в списъка на чакащи.В1 немски. Гледам ваучерът е с доволна валидност, но някой следи ли доставчиците? Не вярвам в липсата на желаещи, както и чак такава на учители. Едни ходещи 900 лв. за вземане сме. Или бумащината е много и това спъва, но пък никой не насилва никой да става доставчик. Колко мин и макс ученици трябва за група, знаете ли? Като ви изчетох, а и понеже и аз си пописах с доставчици, оставам с впечатление, че всеки получава информация, според който е бил в момента отсреща?

# 339
  • столицата
В Кабината  бяха по 20 и отгоре човека, но не знам дали всички са с ваучери или комбинират. Имах безплатен урок там.
Във Фарос с немски сме 11-12 човека група. Мисля, че минимумът им беше 10.

# 340
  • Пловдив
Аз си смених доставчика. От Кабината Езикови курсове се преместих във Фарос. Реших, че няма да смогна на темпо от 3 дни в седмицата + събота. От АЗ резгираха мигновенно - отне точно един ден.

# 341
  • Варна
Здравейте!

Всички курсове ли са само онлайн?
Ако не - при кой доставчик да запиша френски в Пловдив?
Или при кой доставчик да запиша френски онлайн?
Благодаря!

# 342
  • столицата
Когато попълвате заявлението от падащо меню имате три опции - присъствено,  смесено и  дистанционно обучение и вие си избирате най-удобното за вас.
Ако изберете дистанционно, доставчикът може да е от всеки град. В останалите 2 случая, трябва да е от вашия или близък за пътуване град.

# 343
И се надявате да започва курс там в близките две години Frowning1

# 344
Здравейте, някой има ли информация за Образователен център Хермес и по конкретно курс по италиански език?
Прехвърлих ваучера си към тях края на миналата година и началото на този месец ми писаха,че започват група от 23.04, два пъти в седмицата, вечер. Та исках да прочета някое мнение преди да подпиша договор с тях, но не намирам нищо..

Общи условия

Активация на акаунт