Чуждоезикови обучения за заети лица по програма на БТ (2024-2027)

• 18 460
  • 471
  •   2
Отговори
# 435
  • столицата
Във Фарос е 2 пъти седмично.
Някой да кара английски на по-високо ниво напр. да е започнал от ниво В1 до С1?  За предпочитане дистанционно и по възможност 2 пъти седмично, да препоръча.
Струва ми се, че за по-високите нива трудно се събира група, па макар и по английски.

# 436
Във Фарос е 2 пъти седмично.
Някой да кара английски на по-високо ниво напр. да е започнал от ниво В1 до С1?  За предпочитане дистанционно и по възможност 2 пъти седмично, да препоръча.
Струва ми се, че за по-високите нива трудно се събира група, па макар и по английски.
И аз търся за от B1 до C1…

# 437
  • София-Младост
Фарос като е два пъти седмично за какъв период се минават тези 900 часа? От колко до колко са там?

# 438
  • столицата
Фарос като е два пъти седмично за какъв период се минават тези 900 часа? От колко до колко са там?

9 месеца, без прекъсване.
18.30- 21.20ч. с почивка 10 мин.

# 439
Не бяха ли по-малко часовете?
Нещо от сорта на 300 часа, а парите са 600 или 900.
Галимар, моя позната е в Junior с тези нива и е доволна.

# 440
  • София-Младост
Да, обърках бройката Simple Smile Но пък във Фарос продължителността е 9 месеца, в Кабината са 6, сега прочетох по-внимателно:)

# 441
  • София
Моля, препоръчайте езикова школа за обучение по английски език, от А1. За София, но ако има друг добър вариант (макар да предполагам, че всички имат офиси и в София), може да се мисли и за дистанционно обучение.
Благодаря.

# 442
  • столицата
Имайте предвид, че обучението трае между 6 и 9 месеца в зависимост от това дали е 2 или 3 пъти седмично. Сега е ок да се прибираш и по-късно, но зимата, студено и тъмно, няма да е толкова приятно да е присъствено.

# 443
  • В кошера...
Здравейте, миналата седмица заявих ваучер. В какъв срок се получават? Спряла съм се на Фарос дистанционно - английски от В1.
И след получаването на ваучера какво следва да направя? Да се свържа с доставчика по телефон и да чакам сформиране на група? Дали се чака много за започване?

# 444
  • София
Изпратиха ми ваучера в същия ден на подаваннето-проверете си имейла и в папка спам. Аз също съм във фарос от А1 дистанционно-звъннах им и ми обясниха,че ще стартират обученията през септември. Изпращат имейл с информация за дни и час,.Изпращат учебниците по куриер ,като доставката е за сметка на получателя. Казаха ми ако не получа имейл да им се обадя в началото на септември. Можете да им звънете за инфо на телефонния номер от сайта.

# 445
  • София
Здравейте! Може ли някой да ми изпрати линк към Заявление за ваучер за езиково обучение.
Нещо линка на първа страница не работи. Или пък вече не се издават ваучери от АЗ? Моля, за коментар. Благодаря Ви!

# 446
# 447
Здравейте,
Може  ли мнение за Александър и Фарос - чудя се между тези две школи, много ми е важен английския- говоря за нивата от А1 до Б1. Адекватно ли преподават, как минават уроците, разбрах че за Александър има запис на видео уроците, а на Фарос не, въпреки че според мен може да се използват и различни приложения да си записваш уроците - хайде това не е толкова важно. Важно ми е колко са качествени уроците, на какви учебници учат, какви сертификати дават и ако може пък някой да препоръча друга школа- бих била благодарна.

# 448
Здравейте! Никъде не откривам линк, където мога да си попълня данните и да кандидатствам за ваучер. Бихте ли ми помогнали? Благодаря!

# 449

Общи условия

Активация на акаунт