Чуждоезикови обучения за заети лица по програма на БТ (2024-2027)

• 34 450
  • 651
  •   1
Отговори
# 645
Някой случайно знае, дали Фарос се очаква да започнат нов курс за немски скоро? Изпуснах този, който започна юни, защото агенцията не успя да ме преиздаде ваучера на време..

# 646
За Фарос напишете им имейл или звъннете, много бързо отговарят. Аз съм много доволна от обучението там.
 prchr@pharos.bg 
02 980 1073

# 647
  • Пловдив
Здравейте! Искам да започна курс по английски език. Към кой център бихте ме насочили?

# 648
Здравейте! 😊
Искам да се възползвам от ваучерите от Бюрото по труда за обучение по английски и турски език и ще съм благодарна, ако споделите мнения и отзиви за учебните центрове. За мен е важно занятията да се провеждат 2 пъти седмично след 18:00/19:00 ч., тъй като работя на смени и се притеснявам да не закъснявам или да пропускам занятия заради работния график.
Ако сте ползвали ваучер, ще се радвам да споделите:
- къде сте карали курса и как се е провеждал?
- какво е било обучението и отношението на преподавателите?
- дали сте останали доволни?
Благодаря предварително на всеки, който сподели личен опит! ❤️

# 649
А какво става с професионалните курсове доколкото знам пролетта бяха спрени ваучерите за тях за работещи и за безработни в момента могат ли да се вземете?

# 650
Здравейте! 😊
Искам да се възползвам от ваучерите от Бюрото по труда за обучение по английски и турски език и ще съм благодарна, ако споделите мнения и отзиви за учебните центрове. За мен е важно занятията да се провеждат 2 пъти седмично след 18:00/19:00 ч., тъй като работя на смени и се притеснявам да не закъснявам или да пропускам занятия заради работния график.
Ако сте ползвали ваучер, ще се радвам да споделите:
- къде сте карали курса и как се е провеждал?
- какво е било обучението и отношението на преподавателите?
- дали сте останали доволни?
Благодаря предварително на всеки, който сподели личен опит! ❤️
Здравейте, вижте в сайта където се попълват данните за ваучера обучаващите организации. Аз се бях спряла на Европа и Фарос за немски език. Изпратих им имейл и след като получих потвърждение, че скоро започва курс, промених вече издадения ваучер.

# 651
  • гр.София
Здраейте, за италиански и гръцки език имате ли препоръка за школа/школи.

Общи условия

Активация на акаунт