Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 18

• 63 463
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
На 25 ноември от 20:00 часа по Диема Фемили започва сериала Предателство.
Преди малко дадоха реклама.

# 451
Uzak Sehir/ Далечен град, тръгва с доста добър рейтинг. Само в АВ е слабичко.

Ама Калпазана, бая е паднал.

И другите от вчера

# 452
На 25 ноември от 20:00 часа по Диема Фемили започва сериала Предателство.
Преди малко дадоха реклама.

Браво, това е добра новина за тези, които не са го гледали със руски субт. За мен е един много интересен сериал, с много добър сценарий и прекрасна игра на актьорите. Много добре е направен, докато го гледах, епизод след епизод си мислех, че всички ние понякога извършваме някакво предателство - по-малко или по-голямо, дали към други хора или към самите себе си, много житейски ситуации, сложни взаимоотношения, които, поне мен, са ме карали да се замислям, ами ако аз бях в тази ситуация, как бих постъпила? Не че ситуациите са виновни, просто животът е такъв, че понякога трябва да правим сложни избори, противоречащи на същността ни....

# 453
Здравейте, момичета.
Uzak Sehir/ Далечен град с бг превод.

https://playtube.tv/v/7atxkZ

Ще го търся и от Нерон, ако излезе. Като успея да го изгледам, ще споделя впечатления.

Клипчета от екипа от партито снощи по повод премиерата.

Ozan Akbaba & Kuzey Gezer.

Sinem Ünsal & Kuzey Gezer.

# 454
Благодаря за споделения линк към Далечния град. Точно днес питах за него в друга тема. Изглежда ми много добре по кратките откъси, на които попаднах. 😊

# 455
Александра, благодаря за превода на "Първи и последен"! Добър сериал е, добре играят, вече малко съм забравила 1-вия сезон, за сега може би Салих Бадемчи е една идея по-добър, но той трудно може да бъде достигнат особено в такива "психо" роли. Харесва ми, че историята е многопластова, ситуациите си имат предистория, но както казва Фройд /дано да не греша/ - всичко започва в детството, а детството е семейството.

Изгледах половината от 1-ва серия на "Далечен град", още не мога да реша дали ще бъде "моето", напомня ми малко на "Любов и наказание", но не ми се гледат драми, дано да не тръгне в такава посока. Иначе, да, традиции, конаци, нрави.... интересно е. Обикновено гледам 3 серии от даден сериал и тогава решавам, като за 1-ва серия май не е висок рейтинга, но и това е очаквано, в този есенно-зимен сезон е голяма конкуренцията.

# 456
  • Кърджали
Аз се опитвам да избягвам да сравнявам двата сезона на Първи и последен. Първия го изгледах наведнъж и определено така заряда е много по-силен, изпи ми всички силички тогава. А и Салих е феноменален, като хамелеон е и всяка роля му пасва перфектно. Но има нещо такова, че "психо" ролите много му отиват на него, успява да ги изнесе (аз затова и точно в "Лъжец" се влюбих в таланта му). За Улаш в началото имах съмнение че ще се справи, но засега не ме разочарова. Може би ако и този сезон го гледах наведнъж щях да усетя също толкова силни емоции, сега имам по седмица време между сериите. Иначе Хазал и Улаш са си паснали перфектно и бих ги гледала заедно и в друг проект

За Далечния град  не съм го гледала, нещо предварително реших че не е моето нещо - Мардин, конаци, аги... Тоя филм вече съм го гледала...

# 457
Линк и от Нерон. Този може би е по-добър😊

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2024/11/1-neron-angelov-nov.html

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 09:09 от YoanaIv.

# 458
  • Дубай
Здравейте, Uzac Sehir с доста добър старт, като се има предвид и деня, понеделник си е натоварен ден.
Благодаря за линковете.

# 459
Рейтинга от вчерашните епизоди.Всички надолу общо взето.

Лошо особено за Тайната градина.За тях тази седмица рейтинга беше най-важен.Тези турци не ги разбирам.Сериала е много хубав  какво не му харесаха не знам Frowning1

# 460
Серила си е добре, просто канала NOW като не вижда 4 оценка реже всичко, а само за Дивия прави изключение което е пълно безумие. За какво им беше да ходят в Кан ако не са гарантирани поне 10 епизода. Просто ако някой прави сериали, просто да ходят в другите канали. За какво купуваш 10 серила за сезона ако след първите 5 епизода ще ги отрязваш. Градината има рейтингите на Черно сърце в момента от последните два или три епизода  , но ЧС не виждам да е застрашен. Поне Show с това отношение са много добре.

# 461
И аз съм учудена за "Тайната градина". Според мен сериалът има потенциал за развитие на сюжета, играта е добра, предстои нова интрига.... Хиляда пъти е по-интересен от "Плен" - с нисък рейтинг, но 400 епизода /почти/ са вече. "Градината" има фрагове и за 6-та серия, дано не го приключат набързо.

# 462
Тайната градина ще направи финал с 6 епизод.

# 463

Официално ли е?Frowning1

# 464

Официално ли е?Frowning1

Да. Пише го в инстаграм профила на Бирсен Алтънташ.

Общи условия

Активация на акаунт