Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 18

• 63 452
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Аз изгледах “Далечен град” и ми хареса. Ще има драма, разбира се, но ми хареса играта на главните герои. Сблъсък на традиции, принципи и генерално начин на живот. Ще му дам шанс с няколко епизода.

# 466
Тайната градина ще направи финал с 6 епизод.

Официално ли е?Frowning1

Щом Бирсен А. го съобщава значи е истина. Сeриалът прави финал на 6-ти епизод, т.е. този епизод, който предстои е последен.

# 467
Жалко, тъкмо си харесах двойка там , и ми правят финал другата седмица... не се учудвам. Пълно безумие, ако беше друг канал, поне 10 епизода щеше да има. Жалко за актьорите.

# 468
  • Кърджали
И другите канали вече действат на същия принцип. Та...
Сравнението с "Плен" не е много правилно, щото Плен е ежедневен сериал и там рейтинг много много не търсят...

Просто им е крайно време за промяна в правенето и излъчването на сериали. Това е ненормално

# 469
Да, Бирсен написа, че другата седмица е финала на Тайната градина. Не мога да кажа нищо за сериала, защото не го гледам. Но това е Now и нищо не ме учудва там. Рейтинги с 3 и нещо ги режат. Изключение беше Гаддара, който обаче си имаше гарантиран сезон. За това не харесвам тази телевизия. Освен това хората се оплакват, че нямат достъп до епизодите в youtube.

Иначе за Далечен град. Да ви кажа, снощи откарах до нощите да го гледам. Нещо, което рядко правя. Но просто ми стана интересно. И аз в началото си казах, ооо аги, конаци...не. Но нямаше аги, а конакът е палат с въоръжена охрана. Да, има от традициите на Мардин, има история за чест и отмъщение. Клише, но не съвсем. Направено е добре, взаимодействието между актьорите също е много добро. Жена, идваща от Торонто, на място, което е шок за нея и традиции, с които трябва да се сблъска. Жените нямат думата, а начело на фамилията стои именно жена. И то една много властна жена.
Интересно ми е тази силна жена, лекар, идваща от друг свят, на която искат да й вземат детето, дали и как ще се пребори за собствените си принципи.
Много дълго стана, но на мен ми хареса.
Рейтингите като за първи епизод бяха много добри. Като четох отзивите в социалните медии, очаквам втори епизод да се повишат даже. Особено с този трей, който пуснаха.

# 470
Жалко, тъкмо си харесах двойка там , и ми правят финал другата седмица... не се учудвам. Пълно безумие, ако беше друг канал, поне 10 епизода щеше да има. Жалко за актьорите.

Като гледам как процедират и останалите канали не съм сигурна че щеше да изкара много.
Докато не се промени тази остаряла рейтингова система при комшиите така ще е. Няма такива изгледи освен ако гилдията и продуцентите сериозно не се надигнат срещу това.  Затова ще бягат на цифровите платформи , защото там е гарантирано и няма цензура и трудът им не отива на вятъра.       

Не е за сефте сериал с потенциал да го резнат и финализират. Актьорите са свикнали на този риск и го поемат освен ако  нямат железни договори с гарантиран сезон и продуцента да сключи такава сделка с канала. Продажбите също са от значение. Все си мисля, че може да има шанс.. щом Бирсен го пише значи е истина. Всеки гледа печелбата и интереса няма ли окапва. Това с Мипкома в Кан не мога да си го обясня защо отиват там и рекламират, като нямат гарантирани епизоди. Как ще  купят 5 или 6 епизода? NOW тв много нещо купува и нарамва и после се чудят нерде и как да го наблъскат. Не помня Ай Япъм и фирмата разпространител  рекламира си "Лейля" и "Геният" в Кан те са стабилни и турският зрител ги гледа и харесва.          
Радвам се за ДЧ,  че е стартирал много добре дано така продължи .
Мисля да го загледам да не обещавам..
Главните са ми симпатични и талантливи и се усеща химия и заряд още от трейлърите.
Не е лесно да се пресъздаде и напише и изиграе римейк на такъв ливански хит.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 12:19 от femmi2

# 471
Yoana, и аз го гледах до 3 през нощта 😂 Явно не съм била сама кукувица по нощите 🤪 И аз уж малко пуснах преди сън и ми стана интересно…

# 472
Хаха ох да и аз за малко пуснах, да ме приспи уж😆 Та до 3 и не питай как станах в 6 за работа.. Хич не обичам тъй като правя😆

# 473
Явно доста от нас са загледали "Далечен град" уж за малко и ето ти 3 ч. през нощта. Аз и по принцип страдам от безсъние, все си казвам да гледам максимум до 2 ч., ама като ти стане интересно.... Аз от рейтинги не се влияя, важен ми е сценарият, героите и да няма много драма-екшън. На мен ми хареса актьорът, който играе Боран, чисто външно, харесвам такъв тип мъже.

Съжалявам за "Градината", но не зависи от нас. Ебру и Мурат стоят добре на екран като двойка, независимо, че аз си харесвам повече "старият" Мурат Й. "Любов и наказание" съм го гледала поне 2 пъти.

# 474
Явно доста от нас са загледали "Далечен град" уж за малко и ето ти 3 ч. през нощта. Аз и по принцип страдам от безсъние, все си казвам да гледам максимум до 2 ч., ама като ти стане интересно.... Аз от рейтинги не се влияя, важен ми е сценарият, героите и да няма много драма-екшън. На мен ми хареса актьорът, който играе Боран, чисто външно, харесвам такъв тип мъже.

Съжалявам за "Градината", но не зависи от нас. Ебру и Мурат стоят добре на екран като двойка, независимо, че аз си харесвам повече "старият" Мурат Й. "Любов и наказание" съм го гледала поне 2 пъти.
Предполагам имаш предвид Джихан, а не Боран. Защото Боран(загиналия съпруг), аз не видях, освен на снимка и бегло в спомените. А Джихан(Озан Акбаба) и на мен много ми хареса, макар за пръв път да го гледам. И за "Градината" съжалявам, единствено заради Мурат Йълдъръм, не е лош сериала, но малко трябваше да побързат със завръзката, относно живия баща, да си кажа честно беше ми скучно до този момент. Конкуренцията е жестока и наистина е много важен старта на един сериал, защото както тръгне така си и продължава.

# 475
Хаха ох да и аз за малко пуснах, да ме приспи уж😆 Та до 3 и не питай как станах в 6 за работа.. Хич не обичам тъй като правя😆

Страшна харизма има  Озан Акбаба. Рядко се впечатлявам от някого или нещо. И каква стойка и поглед... И каинчото Енвер си го бива. Талантлив сладур е. Този момък по средата не знам кой е ?

# 476
И на мен чисто визуално Озан Акбаба много ми харесва. По-възрастните актьори имат екстра чаровност спрямо младежите. И така мен ме карат да гледам сериалите. Не знам, младите трудо успяват да ме накарат заради тях да гледам нещо.

# 477
Далечен град
Изгледах и аз, малко ме отблъсква това, че не съм фен на такива наглед безнадеждни истории, истерии и свекърви, удрящи снахи. Може би ще дам шанс, но асоциациите с Мардин... В началото, когато започнах да гледам съседските филми ми бе по-интересно. С времето обаче, само започнаха да ме отблъскват. Младежът с име на героя Кая и аз не знам кой е.

Градината
Добра история, но мал шанс. Аз не съм фен на двамата ГГ и въпреки това, вървеше добре.

Калпазан
Там защо не ме грабна. Гледам, но прехвърлям, историята ми е далечна.

Нощна приказка и него позаглеждам, както и преди с мишката.

Див
Вече наистина не е ясно какъв сюжет гледаме.

Май си останах с Безграничната за момента.
Чакам Дидем да си получи заслуженото и Каан. Добре му се получи гадняр на Бурак Челик.

Черно сърце
След фрага направо не знам накъде ще тръгнат с развитието. В опит да спасят рейта.

# 478
От новите сериали абсолютно нищо не ме грабва, ама грам. Може би изключението беше Тайната градина. Може да дам шанс на далечния глад. Иначе твърдо си гледам Шербета и до някъде и Див (нищо че от новия сезон почти нищо не съм гледала), само заради Долунай, Халит и Таянч.

# 479
По-малкият брат Кая в "Далечен град" съм го гледала в Братчетата.  Там добре представи един противоречив герой. Актьорът се казва Атакан Йозкая.

Ето го в конака с колеги как се готвят да похапнат. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт