Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 18

• 63 450
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Онче 🌺 благодаря за отговора. 

Да не съм лош пророк и на ЧС ще му дръпнат шалтера. Мисля че и Приказката няма да изкара цял сезон много му е хлъзгав рейта. Всичко зависи от договорки и продажби. 
"Бездомните" какво се случва започна ли нещо съм изпуснала.. не му виждам рейтинга затова питам.   

От по възрастните харесвам Озан Акбаба и Баръш Калъч. Двамата са като виното и катедралите.
Не им знам точната възраст на двамата.

# 481
Онче 🌺 благодаря за отговора. 

Да не съм лош пророк и на ЧС ще му дръпнат шалтера. Мисля че и Приказката няма да изкара цял сезон много му е хлъзгав рейта. Всичко зависи от договорки и продажби. 
"Бездомните" какво се случва започна ли нещо съм изпуснала.. не му виждам рейтинга затова питам.   

От по възрастните харесвам Озан Акбаба и Баръш Калъч. Двамата са като виното и катедралите.
Не им знам точната възраст на двамата.

И аз съм голяма фенка на Баръш. Просто има невероятна харизма от тези които са над 40те години. Много е секси. Както викаш като виното е. Grinning
Баръш е 46 , а Озан е на 42.

# 482
Аз гледам и Черното сърце, но и той малко бавен ми идва, все пак се надявам да не го спрат.
Див зарязах отдавна, една и съща драма с АсЛаз, крещене на Яман и т.н.
Безграничната си остава топ за мен.
А днес започва и "Бездомници", който сигурно ще е тежък, но ако изскочи с БГ превод ще видя и него Grinning

# 483
  • София
Загледах и аз Далечен град , но на мен  сюжета ми напомня  сирийско- ливанския сериал Ал Хайба - първи сезон. Отдавна не пиша в Турски филми и сериали, вероятно  възраст! Но  някои , които отдавна са в бг-мама ще се сетят за  сериала - в ливанско село Ал Хайба, близо до сирийска граница, пристига Алиа със сина си и мъртвия си съпруг, и скоро става свидетел на  бандитски разборки между два водещи клана, дори се омъжва за Джамал
 - шейх на клана и брат на починалия си съпруг .
Не  успях да го догледам първия епизод,  но ще му дам шанс!

# 484
Фатих Гюхан се присъедини към “Боровинков шербет”.

# 485
"Далечен град" е римейк на точно този ливански сериал и е нормално да ви напомня от към сценарии за това.

# 486
  • Дубай
Далечен град и аз днес за малко на работа го пуснах, та не можах да се отлепя от екрана два часа, а работа ме зовеше...
Историята на Аля и сина и ще ми е интересна, както  и сблъсъка на традициите между двете жени снаха-свекърва,както и отношенията на Аля и Джихан.

# 487
Значи не съм единствената, която тръгна за малко и откара 2 часа😆 Историята не е нещо ново, но е направена много добре.
Феми, на мен актьора, който играе Кая също ми е много познат, но не знам от къде, тъй като изброените му проекти не съм гледала😀
И аз за първи път гледам Озан, но има страхотно излъчване. Ролята много му отива. А тя е толкова нежна и красива.

Възможно е сериала на бъде глобен, надявам се да не го спрат!

" Беше поискано телевизионнният сериал Uzak Şehir беше да бъде свален от ефир!!! Депутатът от Истанбулската партия за благоденствие, Доган Бекин, поиска сериалът да бъде свален от ефир, твърдейки, че е несъвместим с „набора от ценности на Мардин“. 💥   

# 488
Зарибените по Далечния град ставаме все повече. 😅То и аз пуснах само да видя дали конакът е същият като този във Вятърничев и изведнъж беше станало 2:48🫣 Днес бях малко зашеметена на работа🤭
Какви са тези новини обаче за сваляне?😳

# 489
Аз гледам Безгранична любов, но само защото напоследък много ми харесва Дениз Джан Акташ. Много добре си играе ролята и много красив на всичсото отгоре😅😘

# 490
Ханде Ерчел присъства на модното шоу „1001 сезона на Elie Saab“,
проведено в Рияд като специален гост.

ЗАШЕМЕТЯВАЩА!

# 491
Здравейте, прочетох и на друго място за прекратяването на Тайната градина и веднага дотичах, за да проверя тук като най-достоверен източник. Честно казано си мислех, че актьорите от нивото на Мурат са защитени от подобен род внезапни действия. Щом смятат, че проектът не върви добре, то нека го прекратят, но поне да се даде шанс и на екипа, и на зрителите за достоен завършек. Жалко, защото на мен лично ми допадаше, химията между главните герои е осезаема и историята имаше възможност за развитие в бъдеще. Наистина ми е непонятно понякога как вкусовете се различават. Черно сърце имаше ударен първи епизод, а след това 6 епизода застой и чудене  ще се женят ли, няма ли да се женят, коя двойка ще остае и коя не, а  дори и този сериал продължава.
Единственото, което следя с интерес и без никакво превъртане е Безгранична любов.

# 492
Здравейте.
Днес рожден ден празнува Burak Tozkoparan🥳 Да е здрав и успешен!

Няма да ни го спират Далечния град.
Международното разпространение на сериала ще е под името "Far Away"/"Далече".

Рейтингите от снощи.
Доста слаб старт за сериала с Хазалче- Бездомници. Тежка драма. Не вярвам да оцелее много.

# 493
💥💥💥 Кой от новите сериали, стартирали този сезон, ви хареса най-много?

# 494
Първи епизод на "Беззащитните" със субтитри на руски:

https://turkrutv.net/bezzashchitnye-1-seriya.html

Общи условия

Активация на акаунт