Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 18

• 62 116
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
@birsenaltuntas1
3 мин
Датата на излъчване на сериала на #KanalD #AnnemAnkara с участието на #BergüzarKorel и #MehmetGünsür ще бъде обявена тази вечер. Продуцентска компания БКМ иска "Вторник", а каналът - Сряда. Преговорите продължават и в момента. Кой ден мислите, че трябва да бъде окончателното решение?

# 496
Умее да игнорира Бурак Дениз съпругите си,когато е наранен от тях
Така беше и с Хаят в "Любовта не разбира от думи"
Наказва....Абе,готино е да го гледаш,страхотен артист

# 497
1birsenaltuntas
Датата на излъчване на My Mother Ankara е сряда, 20 ноември

📌 Обявена е датата на излъчване на първия епизод от сериала #AnnemAnkara на #KanalD , с участието на #BergüzarKorel и #MehmetGünsür .
📌Датата на излъчване на телевизионния сериал „Майка ми Анкара“, който беше подготвен да разкаже историята на борбата на самотна майка за оцеляване в Анкара през 90-те години, беше въпрос на любопитство.
📌Тази вечер продуцентската компания #BKM и ръководството на канала взеха окончателно решение за деня и беше решено датата на първия епизод да бъде сряда, 20 ноември. [/i]

# 498
"Gonca Vuslateri отново стана хит в социалните медии след феноменалните си сцени от снощната серия на Лейля".

Голям образ е😆

Лейля- забавни сцени и гафове зад кадър. 💥

# 499
Не мога да не донеса тази красота....ПРЕЛЕСТ!!!

# 500
Далечен град- фрагман 2 - епизод 2.

Как успя да запази тази тайна скрита през всичките тези години?

Ако живееше тук, щеше да ме разбереш.
Щеше да разбереш, защото не си по-различна от мен.

Ако Дениз остане тук, ще се държи като Боран, ще стане като вас.

Джихан,моля те,не прави това,
моля те,недей! Недей,да тръгваме,моля те!

Кая, спри, спри тази кола, спри!

Нашият край няма да бъде като на  Шахин и Наре.

Наре!

Дори и да не ме пуснете в имението, докато моят син е тук,аз не мога
да напусна тези земи!

Мамо, остави я, нека остане тук.

Тогава при едно условие.
Тя ще се омъжи за теб, Джихан.

# 501
Yoana,  моля те само линк за следващия епизод да го пуснеш към 18ч 😂😂
Шегувам се Simple Smile
По-емоционален втори фраг, ще ги оженят, ясно беше Simple Smile

# 502
Хахаха ще се постарая да не е в малките часове на нощта. Ама аз съм 2 часа назад, така че се зареди все пак с кафе😆

Аз не съм гледала оригинала, така че нямам представа какво ще се случи. Така май ми е по-интересно😀

# 503
Хахаха, добре, значи за понеделник ще се въоръжа с кафета😂
Иначе аз също не съм гледала оригинала ама вайбът между тези двамата е много силен още от първи епизод и си знаех какво ще стане. 🫣

# 504
💥💥💥 Алперен Дуймаз и Джемре Байсел на корицата на HELLO!

# 505
Sugarchen, оле даа, искри хвърчаха през екрана🔥
Между другото, на мен ми се стори, че мама си я хареса. Не знам дали съм права, ама видях една такава усмивка като се караха на терасата. Сякаш й се възхити, че е толкова силна. Ама може и да си въобразявам😀

# 506
Ох, бабата е много зла, крайна, властна и не знам накъде ще ѝ избие силата. Тя се намесва навсякъде.. как взе от Наре телефона, за да говори тя 🙄 Според мен също се впечатли от непреклонността на снахата, но да видим в каква посока ще тръгне. 🤷🏻♀

# 507
Аз само не мога да разбера - тя е от Канада - родена там, дете на емигранти там, по-късно заминала, лекарка, жени се за турчин /ок, една националност, той може би е бил харизматичен/, не е споделял семейни истории, но ти, да не се заинтересуваш от мястото, където отиваш, от семейството /колкото и да е скрито не може да няма поне малко инфо за Мардин и този клан/....Това е все едно аз да замина за Афганистан, Иран, Сирия, дори и Турция - и без специален рисърч имам/имаме представа за семейния живот там. Това ми "слабата" точка в сериала за момента, както и на адвоката й - да няма никаква представа. Иначе, сериалът звучи обещаващо.

# 508
Въпреки ,че харесвам Озан Акбаба още от Бандюгите ще се боря да пропусна този път насилствените женитби и тн мисля ,че с тия искания да го спрат ще го изтрелят в небесата.

# 509
Въпреки ,че харесвам Озан Акбаба още от Бандюгите ще се боря да пропусна този път насилствените женитби и тн мисля ,че с тия искания да го спрат ще го изтрелят в небесата.

Така е ще му направят още по - голяма реклама и народа ще гледа.  Няма да го спрат може и да глобят продуцента.  И аз не си падам много по традиции и насилствени женитби.

Общи условия

Активация на акаунт