Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 18

• 62 033
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
От коя година е сериала ?
Фуркан Андъч го знам ,ама що не го разпознах..

# 661
Сериалът е от 2014 г.

# 662
Докато отговоря Мимето е отговорила.

Тяхното екранно партньорство се пренася и в друг проект след години по Канал Д. Çatı Katı Aşk
В живота много добри приятели.

# 663
Дениз Джан на стори:heart_eyes:Heart

# 664
  • Кърджали
Първи и последен, сезон 02/ епизод 05
Бг превод: Александра
Във Видеа:
https://videa.hu/videok/film-animacio/02-05-zXdU0akZCTiJohWQ

През  2018 г. Нилюфер и Джихан организират парти в дома си, на което присъства  приятелят психолог на Биби. През 2020 г. Нилюфер ще открие неочаквани  неща, докато се опитва да открие причината за агресията на дъщеря си.

# 665
Сериалът Его с участието на Алперен Дуймаз и Мелиса Аслъ Памук започва на 18 декември от 21:30 по BTV Story.

# 666
Както казах ми е носталгия:

Помните ли тези избори и сериал?

Кого подкрепяхте?

# 667
Мечтатели беше страхотен сериал.
Гледах го с интерес.

# 668
Бирсен съобщила, че Калпазан прави финал със своя 8ми епизод поради ниски приходи от реклама и високите си разходи. Жалко за добрият каст. В интерес на истината аз гледах първите 2 епизода, но историята сякаш не ме грабна и не го продължих. Но актьорите си ми харесаха.

Ебру Шахин е сменила мениджърската си агенция, но още няма официално изявление и от двете страни. Явно нещо наистина се е случило по време на Градината, което е засегнало и Ебру, а и Мурат, съдейки и от неговите изявления.

А този, които сложиха на негово място- Любов, брак, развод, е доста слабо. Дори повторението на Далечния град е с повече рейтинг. Очаквам да обявят финал тази седмица и на него...

# 669
NOW са скандални,но си заслужават съдбата.Не дават шанс на почти нищо,канселират си далеч по-успешни шоута,и за какво?Вече ще имат сигурно 3 свободни дни ,и само един останал нов сериал който трябва да почне🤦😂Пълни кретени 🫢
Колкото до Калпазан съм изненадана.Понеделник е ужасно тежък ден ,но те се държаха предвид другите шоута.Но явно всичко под ножа .

# 670
На show калпазана е един от най-слабите сериали може заради това да го махат , но за понеделник рейтингите бяха добри , но явно са преценили че не успява да им даде приходи за канала.

# 671
Сериалът Любов, брак и развод ще направи финал с епизод 4.
Пише го в профила на Бирсен Алтънташ в Инстаграм.

# 672
Този сезон е ясно ще играе яка ножица усеща се.Впрочем Шоу готвят нов сериал от Ай Япъм.

# 673
Очевадно е че всички канали действат на еднакъв  принцип и дърпат шалтера , но има и изключения . Изненадана съм за ''Калпазана'' нямаше изгледи от спиране . Няма празно ще дойде следващия на опашката. Брак и развод ... е пътник ето и Бирсен го съобщава финал на еп. 4

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 14:51 от femmi2

# 674
Главният редактор на Mynet Ерсел Йълдъръм:

„RTÜK наложи санкции за спиране на програмата на 3 телевизионни сериала:

📌 Sahipsizler  - STAR TV

📌 Wild - СЕГА

📌 deha - ШОУ ТВ

📌 Административна глоба над горната граница на Kanal D за сцените в последния епизод на сериала Arka Sokaklar!“

Общи условия

Активация на акаунт