Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 18

• 62 032
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Считай рейтинг 10 момента в който това стане това се случва. ;д

# 676
И защо са наложени тези санкции ,какво са направили и давали?
Няма да ги спрат тези сериали , ще си платят глобите и толкоз.  При тоя  шум ще е по голяма реклама и зрителите ще гледат още повече.  Нали така беше и с Шербета ,който се стигна до съд и за пъпките.  Това е като  реклама и на продуцентите.

# 677
Деха 10/10 за украинците
Аркато имаха някакъв сектански епизод миналата седмица
За Ябани не знам назад съм с материала там трябва да наваксвам
Сахипсизите може да е за сцената където момчето открадна храната на животните вън за да я занесе на семейството му.

# 678
И защо са наложени тези санкции ,какво са направили и давали?
Няма да ги спрат тези сериали , ще си платят глобите и толкоз.  При тоя  шум ще е по голяма реклама и зрителите ще гледат още повече.  Нали така беше и с Шербета ,който се стигна до съд и за пъпките.  Това е като  реклама и на продуцентите.

То па понеже Див има толкова пари та да си плаща😂Това е най-евтиния сериал на канала в момента ,но  с голяма печалба  извън Турция за NOW.Ще бъде интересно какво ще стане .

# 679
# 680
Що се излагат? То насилието стана приоритет в сериалите във всеки сериал го има и това те го направиха сега какво постигат като спират програмата на дадено нещо? Извинявам се ама първо да спрат да пишат насилие и говоря конкретно във всичките му фази. В Черно сърце аз се погнусих като видях едно нещо. Как може да се защитава изнасилване?

# 681
От Бирсен💥

#RTÜK наложи глоби:
📌Епизодът от сериала Arka Sokaklar, в който се обсъжда темата за малолетните бракове и убийствата в сектата, се оказа противоречащ на националните и духовни ценности.
Kanal D получи две спирания на програмите и глоба от 3 процента.

📌Поради сцени на насилие:
Две спирания на програми и 3% административна глоба бяха дадени на Star TV за сериала Sahibsizler, на NOW TV за сериала "Yabani" и на Show TV за сериала "Deha".

Това какво значи? 2 седмици няма да ги излъчват?

# 682
Ох ,така ли ще се борят срещу насилието??
Това ,което написа Диди за животните и храната направо ме потресе.

# 683
Аз лично от тези гледам само Деха, но не съм видяла за какво насилие говорят? Феновете дори мрънкат, че няма екшън.
Почти във всеки сериал има насилие- особено към жените. В Тешкилат има насилие много повече от Деха, но разбирам, че няма как да има глоба, тъй като телевизията е на Ердоган. В Далечен град също има насилие. Ама във всеки сериал има насилие в интерес на истината под една или друга форма.
Наистина не разбирам какви щуротии се мъчат да измислят сега.

# 684
Така е Атв на Ердоган не го пипат и глобяват. Абе чудят се какви щуротии да измислят и пречат на хората. Не знам не съм гледала за да кажа дали са прави за да ги глобяват.

# 685
Тешкилат e на TR1 не знам дали е на Ердоган.
За Дивия може заради убийството на Руя и оня истинския баща дето се опита да бие жена си пред Неслихан в болницата да спират сериала за 2 седмици.

# 686
TRT не е ли държавната телевизия или бъркам?
За Деха специално предположенията в социалните мрежи са, че не се е харесало детайлното обяснение как се перат пари в Турция. Защото наистина не е ясно за какво насилие става въпрос за този сериал. За останалите споменати и аз не знам. Ама нейсе...каквото такова. И да искам да ги разбера съседите, никога не успявам🙄

# 687
Ох ,така ли ще се борят срещу насилието??
Това ,което написа Диди за животните и храната направо ме потресе.

Това го бяха дали като он излеме след епизод на Чапкъна тогава реших ,че това чудо няма да го гледам.

# 688
TRT не е ли държавната телевизия или бъркам?
За Деха специално предположенията в социалните мрежи са, че не се е харесало детайлното обяснение как се перат пари в Турция. Защото наистина не е ясно за какво насилие става въпрос за този сериал. За останалите споменати и аз не знам. Ама нейсе...каквото такова. И да искам да ги разбера съседите, никога не успявам🙄
Държавна тв е ТРТ .  Окончателно две седмици няма да излъчват тези дизита .

# 689
Шевкет Чорух Месут от Опасни улици е писал
За мен това е награда.😅

Общи условия

Активация на акаунт