Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 18

• 62 025
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • Кърджали
Те от Опасни улици напоследък много им настъпваха по мазолите, пресъздавайки доста нашумели случаи от последно време. /което ми напомня да изгледам серията в която пресъздадоха случая с малката Нарин, бях попаднала на няколко откъса./
Деха сигурно го отнесоха заради това "как се перат пари".
Знам само че след това наказание и трите сериала ще се върнат и рейтинга им ще скочи.

В сериала на Мерт ръка отрязоха ,гък няма, а тия три сериала ги обявиха за голямото зло.

# 691
На дивия едва ли ще се качи рейтинга. Нямат никакви повторения, канала много много не го интересува от сериала.

# 692
След всичките щуротии днес от съседите, да пусна и малко красота:

"Demet Özdemir от червения килим на церемонията по награждаването на DIAFA" ❤️‍🔥   

# 693
Демет ми е любимката, затова и аз ще я похваля, много ефектна и много талантлива! Да й е честита наградата! Gift Heart
https://www.instagram.com/p/DC4vfVquTWh/?hl=bg

# 694
Новият сериал на ATV "Холдинг" стартира в четвъртък, 5 декември.

# 695
Рейтингите от Дизилах

''Лейля'' е паднал , но сериала с Берг върви добре по канал Д и ''Безащитните'' са дръпнали по стар тв

# 696
Да ни върна назад с мое видео на Айшегюл и Пойраз - старо.

# 697
  • София
Поздрав!
Феми, вярно ли е това?!?
Под снимката пише :" Къванч Татлъту обяви сензационно: Чаатай ме покани за кум!
Коя ли е булката?

# 698
Не е вярно! Това са смехории от хора ,които си нямат друга работа и им е скучно или искат да си правят реклама по тоя начин. Не са казвани тези думи от Къванч за Чаатай.
Снимката от поста е стара от времето на галата на Протектор и не помня да са писали такива неща тогава.
Ко наистина шЪ сЪ жени тия, които са убедени в това да бяха казали коя е неизвестната булка?? Имаше възможност да го направи с бившата с която живя дълго време и слава богу че има разум и не е оглупял от любов и не се оставя да го командват. Разделиха се и всеки по пътя си и си живеят живота тихо и спокойно. Чаатай не е от тия, които ще дава отчет или обяснения и не плаща данък  мнение дори да изгаряш от любопитство. Сега се е отдал на много работа и кариерата му е приоритет. Който си мисли, че като се обвърже ще е по различно много се лъже. Ще се затвори още повече и промени външно. Ергенче най добре му действа и е очевадно виждат се разликите.  Разбира се че ще има такива за авантюри няма да стои на сухо я! Страстен и изгарящ мъж е не само на екрана .

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 14:16 от femmi2

# 699
Екскурзията ми в носталгията продължава и днес. Heart
Любимите ми ХюлКер Heart

# 700
много сладки бяха, още ме е яд за сестра и с хюсеин бяха много сладки, но не ги направиха двойка.

# 701
Не знам дали сте видяли, но Мюдже Уман /Алев от "Шербета"/ е една от основните героини в "Любов, брак, развод". За съжаление, както вече тук беше написано,  ще го канселират след 4-та серия. А сериала, за мен, е много житейски /изгледала съм 1 и 2 серия/ - 3 жени, 3 семейства, различна възраст, различни взаимоотношения между партньорите, свързани точно с любовта, брака, развода, изневярата, рутината..... Не мога да разбера, защо е с нисък рейтинг, коя част от турската публика не намира в него ситуации и реакции, които може да им са се случвали, или пък може да стане в бъдеще.

Изгледах и финалната серия на "Тайната градина" - и за него се чудя на канселирането му. В сценария има толкова отправни положения за бъдещо развитие, интриги, любов, ревност, различни взаимоотношения и отново възможност за замисляне - "кой прав, кой крив" и "защо".

# 702
"Не плачи, Истанбул стартира на 10
декември,вторник по Startv.

"Семейство Шакир паша: Чудеса и скандали" ще се излъчва в Неделя, а датата на първия епизод ще бъде 15 или 22 декември.

"Причината поредицата "Калпазан" да бъде финализирана са ниските приходи от реклама и липсата на продажби в чужбина..."

# 703
Йони още не е решено няма обявена дата от NOW и мисля ,че още се чудят между двамата дни.Ще видим.

# 704
За Шакир Пашата ли говориш, Диде?

Общи условия

Активация на акаунт