Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 18

• 62 024
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
За Шакир Пашата ли говориш, Диде?
Да отново пуснаха фрагман със скоро. Ще се види какво е иначе сериала на Симай,Айтач и Исмаил му се точа да го гледам много ми харесват промотата. И кадрото.Симай е мое момиче! Heart

# 706
Ами нали и аз това съм написала. Неделя. Датата още не е определена. 15ти или 22ри. Това е последната информация от Бирсен.

# 707
Много сериали стават във вторник. Сериала на Симай едва ли ще оцелее.както има и футболни мачове.  Можеха в събота или неделя да го сложат.

# 708
Демет на 21-вото състезание „Кино на бъдещето“.

orhangrr • IG Feed „Тя е талантлива и успешна, дружелюбна и скромна... @/demetozdemir Най-добрата турска актриса беше част от журито на 21-ия конкурс за награди за бъдещето на киното“

ulas_koreken • IG Feed „Удоволствие е да бъда на една снимка с @/demetozdemir, една от актрисите, които много обичам и на които се възхищавам 🎬🎭”

# 709
Какви мачове Сървайвъра иде след НГ.

# 710
по-принцип има още мачове от шампионска лига вторник и сряда ако има турски тимове

# 711
От Бирсен:

Актьорският състав на телевизионния сериал „Aşkı Remember“ с участието на Баръш Ардуч и Ханде Ерчел е завършен.

Снимките на стартовата поредица на Disney Plus, която се готви да се завърне в родните сериали и филмова индустрия с новия си рекламен модел през февруари, ще започнат в Кападокия на 10 декември.

Подготовката за сериала "Помни любовта" (Reminder), който събра Баръш Ардуч и Ханде Ерчел за втори път, продължава с пълна скорост. Сериалът, който ще бъде написан и режисиран от Йозгюр Онурме и Ахмет Ватан, също е за страстната, вълнуваща любов на редактора на списание Гюнеш, която има много последователи в социалните медии, и известния архитект Дениз. Актьорският състав на сериала от 8 епизода е завършен. Фейяз Шерифоглу  (Боран),  Алпер Салдиран  (Хакан),  Мелис Минкари  (Айча) и Башак Гюмюлчинелиоглу  (Умай) бяха първите обявени играчи на отбора.

Flash нови актьори се присъединиха към актьорския състав на сериала. Сезин Акбашоглу ще се превъплъти в Первин, шефката на списанието, в което работи Гюнеш , а Фатих Ал ще се превъплъти в нейния партньор Сетар . Берен, една от приятелките на Гюнеш, ще бъде изиграна от Бегюм Аккая , а Йозген ще бъде изигран от Наз Гьоктан . Освен това в „Remember Love“ Cüneyt Yalaz ще играе „Rauf“, Başaran Yavuz ще играе „Ozan“, Nihal Tüfekçioğlu ще играе „Sezin“, Abdullah Burak Kaya ще играе „Ege“ и Başak Özkan ще играе „Şeyda“.

# 712
Днескашната носталгия нека дойде с Диджле и Баръш

# 713
Здравейте,сладурки
Извинявам се,че нямам възможност да се върна да Ви прочета
Ще помоля за линк на Джентълмен
Благодаря

# 714
Вал, сигурно вече си го намерила, ама все пак😉

Истински джентълмен - филм

https://videa.hu/videok/film-animacio/zpMyNwrRoXMod2lK  

# 715
Тези награди Златни пеперуди, журито има ли глас с тия награди или не? Дано ги дават на истинските заслужаващи  , а не на тези които имат голяма фен база и трябва автоматично да им се дадат всички статуетки.

# 716
  • Кърджали
30% е тежестта на журито. 70% на гласуващите зрители.
За мен комшиите май нямат награди, които да имат наистина някаква тежест, защото принципа е "който има по-голяма фен база дето си няма друга работа и гласува постоянно, той печели." А и с тия 200 вида - награди на тези, награди на онези...

# 717
YoanaIv,да,изгледах го,благодаря ти
Вашите мнения какви са за него?

# 718
Тези награди Златни пеперуди, журито има ли глас с тия награди или не? Дано ги дават на истинските заслужаващи  , а не на тези които имат голяма фен база и трябва автоматично да им се дадат всички статуетки.

Според мен е уредено всичко предварително и това за гласуването е само за шум и реклама.  Може и да броят гласовете ,но вероятно ще спечелят тези  с по актуални продукции.
Тия пеперуди са турските Оскари ,но не се разминава и без скандали.  
По принцип присъстват тези на които са се обадили че ще са наградени.  

Вал , мислех че вече си изгледала Джентълмена..
Да те предупредя че не е за хора със слаби сърца тая красота. Ако имаш време драсни отзиви след това ще ми е любопитно.

Вал , сега видях поста ти преди моя.. харесва ми филма ,но го гледах повече от един път ,защото първоначално се шокирах от драмата мислех, че ще е по леко и лежерно.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 18:00 от femmi2

# 719
А журналистите знаят ли предварително кои ще са победителите? Днес бирсен сподели нещо "уж нейни мисли" затова питам

Общи условия

Активация на акаунт