Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 18

• 62 020
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Вал, предположих аз, че вече си го намерила, че малко късно видях и аз поста ти🙂

Личното ми и искрено мнение е, че можеше и повече. На мен всичко ми беше някак повърхностно представено. Идеята не е лоша по принцип. Но единствените моменти, в които успя да ме докосне филмът, бяха соло моментите на Чаатай. Особено това на гробищата. Но като цяло не успя да ме развълнува този филм. Не бях въодушевена и от взаимодействието между Чаатай и Ебру тук. Аз не видях никаква химия. И не останах очарована от представянето на Ебру в тази роля. Не казвам, че играе лошо, но точно в тази роля не ме докосна. Това е просто моето лично мнение, без да се засяга някой.
Писах едно по-дълго мнение за филма в темата на Феми за Чачо. Та не искам и тук да досаждам и да се разпростирам твърде много.
Но с 2 думи- просто става, приятно филмче. Но можеше и повече, определено не е сред моите лични шедьоври😉😊

# 721
  • Кърджали
Знае се няколко дни преди това. Нищо че не се обявява официално
Тези, които ще бъдат наградени, го знаят. Тези, които няма да получат награда, много често не си правят труда да се появят.
За една от категориите - млади надежди - се знае пък сигурно месец преди това.
Аз не знам дали е нагласено или не. Но от как основната тежест е от гласа на зрителите, принципа "по-голямата фен маса печели" , горе долу може да се предвиди...

# 722
За журналистите не знам дали знаят..Бирсен има своите източници и затова да е намекнала нещо ...

Забравих да напиша ,че  също не усетих химия и взаимодействие с Чачо и Ебру.  Красива екранна двойка и толкова.  Колежката може да пее има нежен и топъл глас.

# 723
"Уж по нейни мисли" за най-добра актриса според нея е Демет , а за двойка от дивия .

# 724
Femmy,сега го гледах мила.Нямах много време напоследък,та дори и в темата не съм поглеждала какво сте споделили
YoanaIv,моето мнение се припокрива изцяло с твоето
Имам чувството,че никоя мацка не стои добре до Чачи
Ебру не харесвам /дано да не обидя някой неин фен/,но само красотата и не ми стига
Мисля,че приятелят му също не беше подбран добре
Някой сцени буквално шокират,както каза Феми
 Не видях голям смисъл да се прекарява с еротиката
И аз очаквах нещо по-лежерно,по-любовно,по-затрогващо
С една дума,и да не го гледа човек,няма какво да пропусне
А толкова го чакахме....

# 725

Днешната носталгия - Еким и Канат Heart / Чуй ме

# 726
Рейтинга от снощи

Класацията в ИМДБ към 2.12.24г.

# 727
Честит рожден ден на Афра Сарачоулу🌹
Да е здрава, успешна и щастлива. И да представлява с гордост хубавата ни зодия ♐️🏹😀

Най-гледаните продукции за изминалата седмица🔝🔝🔝

TOTAL

AB

ABC1

# 728
Изкуственият интелект създаде въображаеми двойки
между турски актьори и американски/английски актьори

# 729
Партньор на Сюмейе Айдоан в "Sustalı Ceylan" е Бурак Йорук.
 Въпрос на любопитство беше кой ще бъде главният актьор в новия сериал "Sustalı Ceylan", който ще бъде заснет от Çözüm Film за ATV.

Подготовката за сериала „Sustalı Ceylan” продължава. Първият потвърден актьор от сериала, продуциран от Surec Film, беше Celil Nalçakan с ролята на "Çevik Atmaca". Сериалът, режисиран от Волкан Коджатюрк, е по сценарий на Севги Йълмаз. Sümeyye Aydoğan е главната женска роля в сериала, който ще разкаже историята на дете булка на име "Ceylan Bilge", което се издига от пепелта и щурмува доминирания от мъже престъпен свят.

Партньорът на Джейлян, Ферхат, ще бъде изигран от Бурак Йорук, който за последно се появи пред зрителите в сериала „Камък, ножица, хартия“. „Колко далеч бихте стигнали за детето си? Колко можете да си позволите? Привлечени ли сте към престъпление, когато обстоятелствата го налагат и нямате друг избор? Продължават преговорите за актьорския състав на сериала, който търси отговори на въпросите.

Сюмейе и Бурак Йорук ще си паснат.. За сефте чувам младежа ,но визуално ми харесва и чета, че може да играе   Екшън жанра и отива на Сю вярвам, че ще се справи . С Чачи ги харесах в Гаддара бяха Огън и жупел и самите те и геройте им . Двамата са  в  обща мениджърска агенция и агента добре си върши работата и грижи .

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 15:33 от femmi2

# 730
Бурак много го харесвам още оттук

Нека е носталгията и за днес.

# 731
Отново от Бирсен

Онур Сеит Яран отива в армията

Любопитно беше с кой проект Onur Seyit Yaran ще се завърне на екран. Яран, който получи много предложения за главни роли през този сезон, но не ги прие, защото това не беше проект, с който се чувстваше комфортно, даде приоритет на националния си дълг. Красивият актьор ще замине за Амасия в средата на декември и ще отбие платена военна служба. Onur Seyit Yaran ще оцени постъпилите проекти от новата година.

# 732
Галата на филма на Фуркан и Айча който е с примиера на 6.12 се състоя снощи.

# 733
Галата на филма на Фуркан и Айча който е с примиера на 6.12 се състоя снощи.

Прекрасни са пу , пу ! Heart EyesОсвен колеги и са и приятели личи, че се разбират и с лекота общуват . Успех на филма и дано го качат някъде бързо за да го изгледаме .

видео от галата

Хайдееее само още , един два поста и да пускам новата тема Movie Camera

# 734
Привет! Hug Много ме е яд за "Фалшификатора". Не беше лошо сериалчето, ама нема късмет. Сега отивам да гледам финала, ако има такъв, де.

Общи условия

Активация на акаунт