Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 18

• 62 016
  • 737
  •   2
Отговори
# 15
В 20:00 по BTV Story дават Присъда.
Явно няма да е скоро..

# 16
В 20:00 по BTV Story дават Присъда.
Явно няма да е скоро..

Може да е на мястото на Фара има логика. Ще се разбере.

# 17
Няма да е скоро, защото в българия тук един турски епизод от 2 и 30(в повечето слупай) го делят на две тук.

# 18
Крисе зависи как и откъде ще е купен ако е през HBO 2025г със сигурност. И БиТиВи Стори ще е. Ще видим.

# 19
Нбо няма как да купи турски сериал

# 20
Хрисе купуват ги чрез тази платформа не самия канал.

# 21
Трейлъра на толкова дълго чакан Ел Турко

https://madd.tv/contents/detail/129(високо качество)

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 22:49 от jackie.

# 22
"Главните актьори от сериала Gizli Bahçe, Murat Yıldırım и Ebru Şahin, ще присъстват на събитието, организирано в тяхна чест тази вечер на Mipcom Fair, проведено в Кан.

# 23
Е, MIPCOM започва страхотно! 🙌

Водещите развлекателни компании CJ ENM и O3 Medya & DASS Yapım обявиха голяма сделка за адаптиране на корейската хитова драма от 2024 г. #QueenofTears , написана от прочутата писателка Park Ji-Eun, за турската публика.

Това ще отбележи първия път, когато одобреното от критиците заглавие е преправено за международен пазар.

O3 Medya и Dass Yapim, и двете известни турски продуцентски компании, известни със своите висококачествени драми и значително присъствие на местния телевизионен пазар, ще продуцират съвместно турския римейк на „Кралицата на сълзите“. Eccho Rights ще разпространява поредицата в международен план, разширявайки допълнително глобалния обхват на това любимо шоу. HECE Medya посредничи на сделката.

Първоначално продуциран от Studio Dragon и излъчван по канал No.1 K-съдържание tvN в Корея и Netflix по целия свят, „Queen of Tears“ се върти около Hae-in, кралицата на универсалните магазини, и нейния съпруг от малък град Hyun-woo , докато преодоляват брачна криза – докато любовта по чудоден начин започне да цъфти отново.

Сериалът навлиза в сложността на любовта, кризата и помирението между двойка от изключително различен произход. Кастингът за ролите на Baek Hyun Woo, първоначално изигран от Kim Soo Hyun, и Hong Hae-in, „Кралицата“, изигран от Kim Ji-won, в момента е в ход, като O3 и DASS Yapım водят преговори с турски топ талант.

Премиерата на турската адаптация ще бъде излъчена в безплатен канал през следващите месеци.

# 24
  • Кърджали
Улаш Туна Астепе гостува в Шоуто на Ибрахим Селим...
/По мои сметки трябва да се излъчи след седмица, ама може да направят разместване, заради промоцията на Първи и последен 2/...Ах, радостта за очите и душата ми, и водещ и гост са ми сред любимците.

# 25

Вече не мога да кажа ,че исторически сериал не съм гледала.Определено след Камъка усещам ,че играе.

# 26
Резюме на Ел Турко:

Битката при Виена бележи края на експанзията на Османската империя на запад – и, за един еничар, един изцяло нов живот. Преди битката да бъде загубена, Балабан ага е осъден на смърт в жесток акт на предателство. Той успява да избяга, но е тежко ранен. Когато Балабан идва на себе си, той е в отдалеченото село Моена, високо в италианските Алпи. Жената, която го лекува, е само първата от многото селяни, която проявява доброта към Балабан и не след дълго той се установява в новия си дом.

„Ел Турко” става защитник на селото, като им помага да устоят на бруталните данъци на своя феодал. Нещата ескалират, докато не се появява един от старите му врагове, безмилостният рицар Марко, и Балабан трябва да събере отбор за финалната битка. Вещица се превръща в лечителка, бездомно момиче става първата жена еничар, а еднорък ковач се появява като спасител на селото, за да помогне на Ел Турко да се бие за Моена.

с англ. суб.

с тур. суб.

Оригинално заглавие: Ел Турко
епизоди: 6 х 45 мин
платформа: GAIN през февруари 2025г.
Производител и година: Ay Yapım & 2024
Налични формати: Завършени епизоди
С участието на: Can Yaman, Greta Ferro, Will Kemp,
Sai Bennet, Kieran O'Reilly, Nigel Pilkington, Veronica Ferres, Magnus Samuelsson
Haluk Piyes, David Nykl, Madalena Aragao

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 08:39 от jackie.

# 27
Фемми, благодаря за новата тема!  Flowers Rose

# 28
Здравейте🌺

"Носителят на награди актьор Erol Babaoğlu в "Безгранична любов".
Направен е флаш трансфер към феноменалния сериал на NOW "Hudutsuz Sevda". Ерол Бабаоглу, известен с ефектната си игра, се ръкува с MedYaplm."

И рейтингите от снощи:

Аз очаквах Калпазан да е с повече. Но като гледам деня и как вървят останалите, не е толкова зле. Не знам някой дали вече го е гледал, но на фрагманите изглежда доста обещаващ🙂

# 29
  • Кърджали
Güzel aşklar diyarı (Страната на красивите любови) са взели решение да го финализират заради нисък рейтинг.
Скоро очаквам същото решение и за Черната черница /макар че за тях си мисля, че ще пробват първо да сменят деня, защото повторенията имат добър рейтинг като за повторения/. Аз го гледах с интерес, но след снощната серия много се замислям дали да продължа или му тегля чертата. От зор да има интрига, взеха че се престараха. А и това да накарат Аслъ да се върне едва ли не с подвита опашка при онова мамино леке ми дойде в повече.

Общи условия

Активация на акаунт