Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 18

• 60 494
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Ново от Баръш , тия дни се активизирал в инста 🔥

Нова любовна двойка на хоризонта, Бирсен сподели че Еврим Аласия и Керем Алъшък които играят в театрална постановка като любовници, са в любовна връзка и в реалния живот. (въпреки че имат 19 години разлика между тях.....)
Тя строго си пази личния си живот, но се радвам за нея. 🙏

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 16:52 от itshristina

# 31
Гулсим Али, Дилан Чичек Дениз и Симай Барлас бяха интервюирани за ролята на Шехерезада за едноименния сериал на OGM Pictures, които имат текущо споразумение за съдържание със Star TV!

Исмаил Хаджиоглу ще изиграе Кубат, главният актьор от сериала, който ще се проведе в сряда.

Все още не е обявен актьорът, който ще изиграе журналиста Ферхат, който прави най-голямата жертва в живота си, за да спаси Шехерезада от убийство.

# 32
Аз мисля ,че щом е продаден в Кан ще си направят 13 еп.

# 33

Вече не мога да кажа ,че исторически сериал не съм гледала.Определено след Камъка усещам ,че играе.

Играе и още как много различен от всичко досега. 
Ози ми е слабост и ми липсва на екран. Кога си пусна дълга коса ,не съм го виждала с такава в реала.

Алекс , по кой канал излъчват тези любови че окапа ? За Черницата Диди  вероятно е права че след като е на Мипкома ще изкара поне 13 - 15 епизода. Това се отнася и за други дизита ,но всичко е възможно и това го решава канала. 

Ох много са готино усмихнати и лъчезарни Шуки и Ирем на фотото. 
Предполагам имат и така важната химия в сериала.

# 34
Сега Керем, меркантилен ли е, че има връзка с момиче от фамилия Сабанджъ?
Ханде я спукаха от хейт, заради Хакан.

# 35
  • Кърджали
Феми, ако не се лъжа, беше по канал Д. Бая го промотираха преди началото, но не се получи. Аз и нямах намерение да го гледа, не ми харесва каста.
А за Черницата, дано изкара поне 10 -13 серии, че да докарат историята до някъде, нищо че аз така се изнервих, че повече от това няма да къде. Щом снощи казахн а приятелка, с която си пишем докато гледаме "Да вземат да го приключат и да се свърши."

Мисля, че 2 теми, в които се обсъжда Керем и новата му връзка са предостатъчни. Няма нужда и тук. /И го казвам като човек, който харесва Керем, дето се вика мога да говоря дълго за него, но предпочитам да е за работата му, а не за личният живот, който си е личен/

Още от Улаш при Ибо, не мога да им се нарадвам дори само на снимки.

# 36
Алекс, исках да те питам. Ти погледна ли Калпазана? Чудя се дали да му търся превод и дали си заслужава😀

Mert Yazicioglu зад кадър на Kızıl Goncalar.

Hafsanur Sancaktutan & Burak Tozkoparan 💥
SiyahKalp / CihMel

Yabani/ Див зад кадър- Rojbin Erden и Bertan Asllani  💥

# 37
  • Кърджали
Йоана, не съм го гледала /снощи се нервих на Черницата, а после гледах едно интервю на Керем/. От трейлърите ми се стори че ще го бива, макар че аз не съм фен на главните актьори, безразлични ми са.
Ако ми остане време, може да му хвърля един поглед, но този сезон като цяло сериалите доста ме разочароват...

Скоро щяло да има трети сезон на "Принц" по Блу ТВ /аз още на първите два не съм хвърлила погледа, ама това защото не обичам комедии. Макар че тези май си ги бива./ Аз влезна ли в БЛУ Тв, другаде забивам и не ми остава време да гледам странични неща.

# 38
Мисля, че 2 теми, в които се обсъжда Керем и новата му връзка са предостатъчни. Няма нужда и тук. /И го казвам като човек, който харесва Керем, дето се вика мога да говоря дълго за него, но предпочитам да е за работата му, а не за личният живот, който си е личен/
И за други актьори има по две теми, но се коментират тук, тъй че не виждам да съм нарушила правилата.
Ти също пишеш и там и тук за Керем. Забележката ти е неуместна, ако не ти харесва подминавай!

Ебру Шахин и Мурат Йълдъръм на изложението MipCom
като част от промоцията на поредицата Тайната градина!

# 39
Алекс, ❤️ не си права, нали си пишем за всички и всичко в тази тема.
Аз като видна клюкарка, която обаче чете само тук, дори нямаше да знам, че Керем имал гадже. 😂
Направо е непростимо, а уж съм му фенка. Сега вече спешно се налага да надникна в негова тема (не знам коя, но ще търся).

Сподели нещо за това негово интервю, 2- 3 изречения само, ако имаш време! ❤️

Тъкмо захапвам Черницата и пак разочарование - хич не ми е приятно оня плужек и майка му да тормозят наш'то момиче и семейството й. 👿

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 14:13 от pepel_ot_rozi

# 40
  • Кърджали
Добре, приемам забележката, но все пак това, което аз споменавам и тук, обикновено е свързано с работата, може би ми дойде малко в повече на толкова места да се споменава тази любовна афера...Затова реагирах така, извинявам се. Както и да е, все едно не съм го написала.
За интервюто. Ще го сложа в скрит текст, че в темата за него бях пуснала доста дълъг преразказ на интервюто му при Аслъ Шафак. И тук ще кажа, обичам когато човекът, който води интервюто си разбира от работата, а тук водещата наистина я разбира. Беше много приятно.
Скрит текст:
„Преди предаването си говорихме за щастието и за това колко важно нещо е щастието. Но да може и да дадеш това щастие, да дадеш надежда на някого, ако използваш платформата си за нещо такова, тогава има смисъл. В началото бях далеч от социалните медии, но в последствие разбрах, че искам да ги ползвам по този начин – ако трябва за правата на жените, ако трябва за околната среда, искам да се забавлявам, да карам хората да се смеят, нека и за това да е.“
„Социалните медии водят много бързо до забрава. Или правят много анормални неща да изглеждат нормални. Та в това съм малко в дилема. Да, искам да ги ползвам за позитивни неща, но и в същото време не искам хората да прекарват много време тук. „
Относно писането на сценария: „Пиша заедно с много близък мой приятел – Осман Кая, който в същото време е и невероятен режисьор. С него от 5-6 години пишем сценарии. Започнахме първо с един сериал. Пишем само двамата. В някои проекти той е пилот, аз съм ко-пилот, в някои – аз съм пилот, той е ко-пилот. Зависи от кого излезе историята. По това време пишехме сценарий за сериал и го приключвахме. Получих сценарий за филм, романтичен филм и беше зле. Да, разбирам защо искаха да направят такъв, защото в нашият сектор можем да ги направим, продаваме ги и зрителите в чужбина ги приемат. Това няма смисъл да го отричаме. Разбирам, но нека да е по-качествено. Не успях да им обясня милъта си и тогава казах: „Добре, аз да го напиша. Добре, да има нотката на любовта вътре, но нека ви покажа каква история искам да бъде.“ Веднага се обадих на Осман и му казах „имаме една седмица, за да напишем нещо“.
Керем разказва, че известно време след като са били готови със сценария и вече подготвяли всичко, при едно гостуване на сестра му в Канада, прочел отново сценария и решил, че това е ужасно нещо. След това с Осман променили 85% от сценария.
„ След това изпратихме сценария отново и получих обаждане „Това какво е?“ Казах, вижте, всъщност това трябва да е историята. Да, да променим почти целият сценарий беше голям риск, направо глупост, но знам, че ако бяхме заснели онази другата версия – тц, не бих го искал. Та затова, добре се получи.“
„Винаги съм имал такова желание – сценарий, работа зад кадър. Цел.“
„Ако наистина има нещо, което те вълнува, то и чака правилният момент.“
„Да видиш как нещо което си написал и оживява... Да, актьорството е една любов, но сега се чувствам все едно съм открил една нова любов. Различно е.“
"Научих се да бъда търпелив. На 20 не бях търпелив, но се научих. Ако стане, става, ако не става, значи не става."
Казва, че дори и да няма никаква работа сутринта, редовно става в 5:30 – 6 часа.
Докато са писали първият вариант на филма, нали каза че са го написали за 5 дни, според статистиката на програмата, която са ползвали – работили са по 16 часа на ден.
„Имам си рутина. Събуждам се, идвам на себе си. Имам един тефтер, в който пиша това, което ми е дошло на ум (в последните два месеца не пиша), след това кафе, спорт. После закуска и след това кардио. Спортувам всеки ден, но това е повече защото чувствам такава необходимост,  чисто психологически.. Времето в което си мечтая, фантазирам е времето в което спортувам. Пускам си музика и ако в този период пиша и нещо съм забил, времето докато спортувам е и времето, в което намирам решението.“
„Аз съм старомоден романтик. Обичам да пиша писма, да оставям тайно писма. Не обичам да ходя на почивки и това винаги е било проблем във връзките ми. Аз обичам да работя. Ако да работя е да съм вкъщи и да пиша, седя вкъщи и пиша. Според мен дори на пода в хола може да се направи много приятен пикник. Да, действието е важно, но е и много важно да го усещаш в сърцето си и да го предадеш. Според мен това вече липсва в ежедневието ни.“
Показноста в отношенията между хората не го кефи, така да кажа. Важно му е времето, прекарано с човека, дори и да е просто като разходка по улицата.
Не обича примерно да носи маркови дрехи. Казва, че от известно време предпочита да не работи като рекламно лице на марки за дрехи. Не обича да носи дрехи, в които изпъква логото на марката. За него това  сякаш „разсейва“ човека отсреща, карайки ги да обръщат повече внимание на това какво си облякъл.
Тук водещата Аслъ Шафак цитира първото изречение от една книга 1981 на Мехмет Ероулу „Тя не носеше бижута, но какви очи имаше.“
Казва, че носи дрехите си дълго време, например имал блуза/тениска, от вече 20 години.
Според него хората, които са известни, на показ, да парадират със скъпи дрехи и бижута, му идва малко прекалено.
„Не очаквам нищо от зрителите. Те не са ми задължени с нищо. Който може да ме разбере, който успява, го прави.“
„И да не бях актьор, да не бях известен, вероятно пак бих си бил същия човек. Това е моята природа.“
„Не мога да правя нещо, в което не вярвам.“
„Семейството, обкръжението е много важно. Опитваш нещо, правиш опит. Успяваш, не успяваш, понякога се оказва, че си се излъгал. Но не трябва да се обвиняваш, да се самонаказваш, за това че си се излъгал или си се провалил.“

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 14:29 от Aлекcандрa

# 41
Йони моя приятелка която видя Чаалар на живо на постановката
 му тази година го е гледала и ми каза ,че е хубав сериала. Ще го погледна тази вечер ,че снощи размахвах мечове и саби ;д

# 42
Алекс, Диде, мерси.😊
Намерих го с английски субтитри и ще го изгледам тея дни.
Наистина новите сериали като че ли не събраха достатъчно публика. Хората си гледат това, което вече са започнали от миналия сезон. 1-2 до сега май държат добър рейтинг...

Пращам ви и една красива ipek Filiz Yazici като булка👰‍♀️

# 43
Таквим съобщава, че двойката Огузхан Коч и Хазал Субаси са присъствали на тържеството за 5-та годишнина на градината на Емили, собственост на Огулкан Енгин, миналия месец и връзката им, която започна със среща там, прерасна в любов.

# 44
Една красива Съла

Общи условия

Активация на акаунт