Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 18

• 60 494
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Щастливи сме, развълнувани сме, горди сме и нямаме търпение да видим всичко

# 46
Bergüzar Korel и Mehmet Günsur, звездите на "Annem Ankarа" по Kanal D   са тук за MIPCOM 💙

Уникални са и тези двамата, и този проект го очаквам с нетърпение😍

# 47
Днес на международното изложение Mipcom във Франция, като част от събитието “Meet Our Stars”, Kanal D ще представи своите проекти в присъствието на:

Героите от сериала „Моята майка Анкара” (Бергюзар Корел и Мехмет Гюнсюр)

Героите от сериала „Перлени мъниста” (Йълмаз Ердоган, Хазар Ергючлю, Кубилай Ака и Салма Ергенч)

# 48
Окей вече е ясно ,че всичко което ще мине през Кан има пакет сигурен 13 еп. колкото и да не го пишат.

# 49
До колкото разбрах Керем не е потвърдил,  казал и показал официално с коя е но всичко сочи че е от влиятелното и богато семейство Сабанджъ.
Когато е влюбен много му личи и не го крие.  
Даде много интервюта по повод филма и в някое от тях сподели че има жена до себе си.  И се почна да се гадае коя я. Бирсен, като Шерлок Хоумс иска да разбере всичко и първа да съобщи новината бомба. Големи омайници ще излезнат от Сабанджъ с Ханде , Керем и Есра Билгич. Между другото Ханде и Хакан са страхотна двойка и той се промени и разхубави с тази връзка.  Много добре им действа и на двамата.
Намират баланс и време за всичко и много пътуват.
Ако Керем е намерил щастието и половинката си се радвам за него въпреки съвпадението с фамилията. Може и да не са във връзка още и да се опознават. Точно сега е съмнително че изстреля това ,но може наистина да има човек до себе си.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 20:33 от femmi2

# 50
Окей вече е ясно ,че всичко което ще мине през Кан има пакет сигурен 13 еп. колкото и да не го пишат.

Ако това наистина е така, не мога да не кажа, че се радвам 😊

# 51
Има нещо вярно в това, че доста хора предпочитат да си гледат продълженията на старите сериали. Аз поне съм една от тях, нищо че започнах "Тайната градина", "Приказката" /но нея само 1 серия/ и "Черно сърце" - май от него само 3 серии. Но през лятото изгледах няколко по-стари сериала и сега явно съм се преуморила от турските дизита и към новите чакам да видя какво се споделя в темата, кои могат да бъдат канселирани на 4-6 епизода.

Но, снощи с голямо удоволствие изгледах "Синята пещера" - Алекс, огромно благодаря за субтитрите, защото не зная кога ще има и на руски. Много е хубав филма - и като сценарий /не знаех, че Керем Бурсин има участие в него/, операторската работа, режисурата. Оставя някакво носталгично чувство, но има и красота и много добра игра - наистина до последно не очаквах такъв край, а любовните сцени са изиграни, снимани и режисирани така, че просто потъваш в тяхната любов и наистина вярваш, че е дълбока и чувствена.

# 52
Хафса и Бурак

Керем каза точно Бирсен ,че има някой не знам дали я познаваш дума не обели коя е ако тя пуска това като мълва без негово знание означава ,че е злоупотреба с доверието му ,но стига с това легло на Керем.
Ще говорят 3 дни на четвъртия ще млъкнат.

Въпреки ,че не съм почитател на Джан поздравявам го за успехите му откровенно може би единствения ТР актьор който проби качествено като изключа някои други които се снимаха за второстепенни роли като Ясемин Аллън.

Озан Долунай и Уур Гюнеш направиха много добра игра заедно.
Няма как да не пусна последната сцена.Феми мисля ,че не е пускал коси а е перука на Озан косата е къдрава и той често я стриже съмнявам се да е неговата коса имаше снимка във времето в което са в Америка косата му е като кошница буквално.

# 53
И аз го поздравявам Джан Яман. Няма кой да го стигне в момента извън Турция. Снима продукции на световно ниво. Ще се радвам и друг / други  след него да пробият и пробват късмета и имат оферти от продуценти.    

Диди , и аз си помислих че може да е перука, но си викам знам ли може да е пуснал коса. Благодаря и за споделената сцена.  

Ох , аз не знам да се радвам ли що ли за ашкъма, че ще снима за ТВ и то зимният сезон, като виждам каква борба е и че зрителите са свикнали да гледат старите сериали.
След като му плащат рекорден хонорар му имат доверие ,вярват в успеха и знаят какво правят и кога.
Фърли ни в тъча ,защото не мислехме че след "Гаддара" че снима толкова скоро пак за ТВ екран. Предпочита платформите ,но явно го е грабнал проекта и историята ,защото е отхвърлил и други оферти от продуценти. Бавно го избират тоя каст и засега нищо не се чува. Пази визията в тайна и се изпокри, като мечките.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 18:15 от femmi2

# 54
Плакат за сериала "Далечен Град" на Канал Д!

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 07:54 от jackie.

# 55
Бурак и Су Heart Eyes

# 56
И още малко от Бурак и Су😊

Hazar Ergüçlü и Kubilay Aka по улиците на Кан...

# 57
КЪРВАВИ ЦВЕТЯ в Кан.

# 58
Момичета, Калпазан ми хареса, обичам Чаалар в такива хулигански роли, а Тимучин - в неговите си на добър човек.
Малко бавничко ми се стори действието, но ми е интересно как ще се развие нататък.

Алексче, 😍, мен Черницата не ме ядоса, може би, защото бях подготвена и знаех какво предстои.
Аз дори се надявам Аслъ да не се поддаде на натиска и да направи нещо неочаквано и от сърце. 😂 😂.
Иначе в този сериал нищо не е наред, всички са "сгазили лука", всички крият някакви, тайни или правят грешни ходове, така че мъките продължават. 😂
Ще се гледа...

Май нищо друго нямам за тази вечер, чудя се какво да избера от запълващите дупки. 🤔

Нещо за Стая за разпити да ми кажете?
Като съм го започнала Чааларко, да го довърша поне. 😉 😜

Благодаря за интервюто с Керемчик! ❤️
Не ме разочарова и този път това момче - винаги с правилна позиция по важните обществени проблемите. ❤️

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 22:51 от pepel_ot_rozi

# 59
Пипи, 🌹не е честно така и разбирам защо не ти се коментира в момента.  

Пепелче Heart Eyes "Стая за разпити" го има с руски превод и е с много добри отзиви.  Пада си психо на моменти. Почнах го не съм го завършила още. Всички се справят страхотно.  
Хазалка и Чаалар са добра комбинация и си химичат.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 21:16 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт