Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 18

• 62 088
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Толкова съм развълнувана и треперам, като го пиша луда работа ! Ей, затова го Обичам , Обожавам уважавам и възхищавам  толкова много на това неземно красиво , талантливо  същество с добро сърце❤️
Винаги креативен знаещ какво иска и как да го постигне и получи . Усещам, че ще разбива рейтинги освен женски сърца в сериал и реал и затова продуцентите не бързат . Няма по подходящ режисьор от Улуч Байрактар за този крими екшън проект в който ще има и любов и лудост .  Значи Ешреф ще е в престъпна организация и ще е богат ще има власт и пари, но няма да има любовта за която копнее. Вижда Руя и се влюбва от пръв поглед, но остава за него сън и мечта ,защото не може да я намери никъде.  Ешреф ще хареса и обикне полицайката , но  ще е опасно, защото тя е под прикритие. Тя като хлътне по него айде... екшън на макс. Дано продуцентите се постараят с избор на кастинг и най вече мацката. Много фенски желания има и догадки, но ще видим дали ще сме доволни или не накрая. Иначе ашкъма е свикнал да изнася проекти на гърба си ,няма да е за сефте. Сценарият и историята изглеждат интригуващо интересни.   Чудя се  като ще почнат късно сериала дали няма да е във два сезона въпреки, че той рядко снима повече от един. Убедена съм на хиляда процента, че Чачо и мениджъра му са си опекли предварително нещата и са постъпили умно.    

От Бирсенката

Tims&B Productions добавя „Eşref“ с участието на Çağatay Ulusoy към своите амбициозни продукции!
 Tims&B Productions, която продуцира незабравими телевизионни сериали, продължава подготовката си на пълни обороти за новия си амбициозен сериал "Eşref" с участието на Чаатай Улусой.

Подготвителната работа за сериала „Eşref“ с участието на Çağatay Ulusoy продължава щателно. Сериалът, режисиран от Улуч Байрактар, чиито преговори за канала продължават, се планира да бъде пуснат скоро. Сюжетът на Ешреф е следният: Ешреф, на върха на силата си в подземния свят, е лидер на престъпна организация, който има всичко, което пожелае, дързък е, има власт, пари и хора. Докато десетки жени около него копнеят за него, той е в плен на любов, чието име не знае и чийто образ дори не може да си представи в съзнанието си.  ой нарече това момиче „Руя“, което видя преди години във ферма в Афион, където той и чичо му работеха като сезонни работници, и влезе в поправителния дом заради нея и въпреки че загуби следите й, той никога не се отказа да я търси години. И години по-късно, докато той продължава живота си като важна част от престъпния свят, наречен „Сираци“, жена на име Нисан се натъква на него. Ешреф е близо до това да обикне някого за първи път след Рюя. Но истината за Нисан ще бъде краят на Ешреф. Нисан работи, като информатор на полицай на име Чийдем, който е обсебен от Ешреф.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 23:20 от femmi2

# 541
Ужас, ненавиждам Фатих , тези сценаристи правят всичко възможно тоя да се събере с Доа, но дано научи тя какви ги върши Фатих че да си остане сама и да си гледа бебето.
Ами то май пак с на чичото някаква се среща аз гледам само сценки и откъси ,че да не съм гола и боса относно сериала очаквах драмата на Пембе да е по силна след тия интриги.

Тази Джансу върти и двамата Омер и Фатих за пари. Даже искала да се жени за Омер , щом щерка и така сподели пред Метехан и така да спре да работи и да харчи парите на Омер. Омер не мисли така, даже се стъписа че тя е преспала в дома му и му беше неловко. Даже и каза да остави ключа на дома му долу на рецепцията може би.
Абе златотърсачка са и двете , но майката е толкова зле в лице с тоя ботокс.

# 542
Ужас, ненавиждам Фатих , тези сценаристи правят всичко възможно тоя да се събере с Доа, но дано научи тя какви ги върши Фатих че да си остане сама и да си гледа бебето.
Ами то май пак с на чичото някаква се среща аз гледам само сценки и откъси ,че да не съм гола и боса относно сериала очаквах драмата на Пембе да е по силна след тия интриги.

Тази Джансу върти и двамата Омер и Фатих за пари. Даже искала да се жени за Омер , щом щерка и така сподели пред Метехан и така да спре да работи и да харчи парите на Омер. Омер не мисли така, даже се стъписа че тя е преспала в дома му и му беше неловко. Даже и каза да остави ключа на дома му долу на рецепцията може би.
Пълнежа го прескачам хареса ми сцената на Йомер с уличния музикант като въртях епизода.Къвълджъм тоя вече да го разбира що за човек е много се проточи!

# 543
Сюмейе Айдоан  ще играе главната роля в Sustalı Ceylan!
Беше въпрос на любопитство в кой телевизионен сериал Sümeyye Aydoğan, Aydan от телевизионния сериал Gaddar, ще се върне на снимачната площадка.

Новият адрес на Sümeyye Aydoğan беше въпрос на любопитство. Красивата актриса стана водеща актриса в Sustalı Ceylan, телевизионен сериал, продуциран от Surec Film за ATV. В сериала, режисиран от Volkan Kocatürk, Sümeyye Aydoğan ще даде живот на много специална героиня на име Ceylan Bilge, която оцелява в престъпния свят.

Джейлян, която става млада булка на 15 години и отдава цялата си любов на сина си Юсуф, е принудена да влезе в мъжкия свят, изпълнен с кръв и насилие. Celil Nalçakan ще участва в главна роля на сериала, където текат преговори, с ролята на "Atmaca". Въпрос на любопитство е кой ще изиграе партньора на Джейлан, Ферхат, в телевизионния сериал  Sustalı Ceylan...

# 544
Юсра Геик влиза в приказката като новата партньорка на Ерен Вурдем - Селим.

# 545
Финално гласуване на наградите Panten Golden Butterfly.

https://www.pantenealtinkelebekodulleri.com/oy-ver-final

# 546
Нова фотосесия на Джанер Топчу

# 547
Топчу , малко ми прилича /поне на снимките/ на Каан Угарчиноу от "Присъда".

# 548
Скрит текст:

Пълнежа го прескачам хареса ми сцената на Йомер с уличния музикант като въртях епизода.Къвълджъм тоя вече да го разбира що за човек е много се проточи!

Да, сцената с уличния музикант беше много добра. Очаквам това момче да го има пак. Нещо загатнаха че може би ако оправят отношенията на Омер и Къвлъджъм това момче да им пее , с такова впечатление останах вчера.
Тоя Джемал още ще се върти около Къвлъджъм. Той издивява че Омер е още в живота на Къвлъджъм и очаквам Джемал нещо лошо да стори на Омер. Тя хубаво че вече се усеща, но все още е много заблудена и тоя манияк лесно се възползва от нейното положение.

# 549
❥ Илкер Калели за близките си планове:

📌На етапа съм на оценка на нови предложения. Наистина ми липсва екранът.

# 550
Топчу , малко ми прилича /поне на снимките/ на Каан Угарчиноу от "Присъда".
Каан е силно черноок ,но имат общи черти да кажем и двамата са симпатяги е Джани има много моркови да яде да стигне ранга на Каанчо ама това е друга тема.

Скрит текст:

Да, сцената с уличния музикант беше много добра. Очаквам това момче да го има пак. Нещо загатнаха че може би ако оправят отношенията на Омер и Къвлъджъм това момче да им пее , с такова впечатление останах вчера.
Тоя Джемал още ще се върти около Къвлъджъм. Той издивява че Омер е още в живота на Къвлъджъм и очаквам Джемал нещо лошо да стори на Омер. Тя хубаво че вече се усеща, но все още е много заблудена и тоя манияк лесно се възползва от нейното положение.
Може и да му помогне за развитието му. Сега ми е интересно Гирай края му в пандиза ли ще е ,че гледам на фрагмана полиция го отвежда нали Каан и Шебнем напускат?

Като спомена Илкер наскоро гледах един проект негов дигитален който много ми хареса
,но сега да ме убият не си спомням името му беше с някакви испанци вътре. Илкер е невероятен актьор Пойраз сам по себе си ми стига да го кажа ,но преди това и като Фалко го харесах в Загуба и си имаха химия с Аслъ нищо ,че и с Мете Хорозоулу ги харесвах.Като споменах Мете този човек къде се изгуби невероятен талант и актьор...

# 551
Да, Каан и Шебнем напускат окончателно. 77 е последен за него. Шебнем я нямаше вчера, значи и тя е аут.
Помня Бирсен под един коментар сподели че главните герои КиО и ДиФ ще си върнат фабричните настройки, тоест ще ги събрат отново. Едните вече започнаха, другите да видим кога.

# 552
Да, Каан и Шебнем напускат окончателно. 77 е последен за него. Шебнем я нямаше вчера, значи и тя е аут.
Помня Бирсен под един коментар сподели че главните герои КиО и ДиФ ще си върнат фабричните настройки, тоест ще ги събрат отново. Едните вече започнаха, другите да видим кога.
С този рейтинг дали ще приключат или ще правят и четвърти сезон? Какво се говори не съм чела затова ,но е факт ,че бичи от рейт... Сега започва и у нас и се чудя да не започна да го гледам основно може и да разбера защо се гледа толкова защото освен интригите друго не знам какво може да ги привлича.

# 553
Нищо не се споменава дали ще има сезон 4. Шефа на компанията която държи сериала нищо не казва засега.  То зависи и от актьорите също.
Зависи какво ти се гледа. Типичния сериал за две семейства. Модерно и консервативно. Момичето от модерното семейство се влюбва в Момчето от консервативното и така почва историята на сериала... Аз много харесвам сериала главно заради Баръш и Еврим. Само заради тях гледам. Съла също добре играе.

# 554
Благодаря ти за информацията! Иначе аз Баръш Кълъч го харесвам още от АФК в Ябълката ми беше любимец даже.

Общи условия

Активация на акаунт