Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 18

• 62 083
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Аз също. За първи път го видях в опасно изкушение и от тогава му симпатизирам.

# 556
На мен пък Джанер Топчу ми прилича на американския актьор Раян Филип в по-младите му години😆😂

# 557
Можете ли да ми препоръчате турски сериал с по малко епизоди и  красиви актьори😁😁😁

# 558
Освен на цифровите платформи да ви препоръчаме.. там са с нормално времетраене епизодите и малко и има красиви актьори и няма цензура.  Има и на тв разбира се.

# 559
Можете ли да ми препоръчате турски сериал с по малко епизоди и  красиви актьори😁😁😁

Aile/Семейство с Къванч и Серенай. 30 серии.

# 560
Освен на цифровите платформи да ви препоръчаме.. там са с нормално времетраене епизодите и малко и има красиви актьори и няма цензура.  Има и на тв разбира се.
Феми, може ли препоръки за нетфликс? Simple Smile

# 561
Разбира се че може. Зависи и какъв жанр предпочитате. Доста са сериалите по Нетфликс.
Последно  гледах " Истински Джентълмен" това е филм. Там красота и талант да искаш. 

Йоана, може да бъде по полезна за Нетфликс. Абонирана е за платформата и е фен и почти всичко гледа  и турски сериали и чужди.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 09:57 от femmi2

# 562
Благодаря, Феми!
Аз също имам нетфликс и ще се радвам някой да препоръча готини сериали. Simple Smile По принцип нямам предпочитания за жанр, така че давайте смело Simple Smile

# 563
  • Кърджали
Aşk101 ... Нещо по-леко е.
В момента гледам Mezarlık с Бирдже Акалай. Полицейски. Харесва ми, но не знам защо го гледам толкова бавно. А не е толкова серии, само 4. Всъщност, знам защо - от намирайки си какво да превеждам, не ми остава време да гледам за удоволствие.
Хвалят Zeytin ağacı, но не е моето нещо и не съм го гледала
Все се каня да гледам Kuş uçuşu, ама все ми стои в списъка "ще го гледам, ама Бог знае кога".
Тези в Нетфликс ги пиша с оригиналните им имена, не на всички съм сигурна как са преведени на английски в платформата.
Иначе не е в Нетфликс, но препоръчвам и Bir derdim var (Имам проблем).
Ако не ви е мила психиката 😅😂😅😂 İlk ve son (Първи и последен) е много, много любимо мое.

# 564
Птицата с Ибо и Бирдже е доста хвален сериал и съм му хвърлила око, кога ще го загледам е друг въпрос.
Двамата  съм ги гледала в друг проект и там направо взривиха екрана..

Изгледала съм  всичко с Чаатай по Нетфликс така че си заслужава и няма да съжалявате, ако решите да изгледате продукциите. Той е новатор и първенец при тях и не случайно го наричат Кралят на Нетфликс.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 13:04 от femmi2

# 565
Благодаря ви, момичета!  ❤
Аз засега съм гледала само Terzi и съм добутала до втори сезон. Искам да си гледам нещо интересно, докато чакам да излизат другите. Simple Smile

# 566
„Шахмаран" с Бурак Дениз и Серенай
„Кой дойде, кой си отиде“ , пак със Серенай
И двата са едни от най-гледаните турски сериали

# 567
  • Дубай
„Шахмаран" с Бурак Дениз и Серенай
„Кой дойде, кой си отиде“ , пак със Серенай
И двата са едни от най-гледаните турски сериали
Джаки, вторият има ли някакъв превод по групите... Руски, английски?

# 568
Първи сезон на бг.
https://playtube.tv/search?keyword=%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%B … D1%89%D0%B8%D1%8F

на руски
https://turkrutv.net/kto-prishel-kto-ushel/

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 12:15 от jackie.

# 569
Здравейте.

Вътре/Ичерде, ако не сте гледала е само един сезон и беше голям хит в Турция.

Семейство и Сблъсък с Къванч също не са дълги сериали, поне според телевизионните критерии.
Дуй Бени/Чуй ме също е кратко сериалче и е много симпатично.

В Нетфликс- Yakamoz S-245 пак с Къванч на мен ми хареса, но е само един сезон и така и не разбрах защо не му направиха 2ри. Така че малко е с отворен край.

Любов 101, за който вече е писала Алекс също е хубав.

На мен фаворит ми е Протекторът. Един различен сериал, модерен и извън рамките на всичко обичайно.
The Gift с Берен Саат. Също една различна продукция и ми беше много интересна.

Шахмаран и Кой дойде, Кой си отиде (Thank you, next) , за които също вече са писали- и аз ви ги препоръчвам.
Клубът със Салих и Баръш също.

От филмите има приятни романтични комедии като Love Tactics, който е 2 части.
Private lesson също е много приятно филмче.
In good hands- също 2 части. Не е комедия, но са хубави. Първата част на мен повече ми хареса.

Чудо в 7ма килия- уникален филм в Нетфликс. Драма.
Последно повикване до Истанбул- с Къванч и Берен.

Ще се сетя за още после, че са толкова много.
Но всеки има различен стил, който си харесва и различен критерий за "красиви актьори". За мен грозни актьори няма😉

Общи условия

Активация на акаунт