Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 18

• 62 095
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
"Ичерде" и "Сблъсък" ги препоръчвам без да се замисля дори. Един сезон са и двата сериала и са много добри и успешни.  Там красота да искаш и актьорска игра. Падам си по екшън жанра с доза любов.  

За Нетфликс много си харесвам филма с Екин Коч и Айча Туран. Лежерно романтично и красиво филмче и главните си химичат и отново бих гледала филма. Последно повикване не е лош филм ,но го гледах от любопитство, щото събраха Киво и Берен Саат след много години след ЗП.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 15:13 от femmi2

# 571
Здравейте! Към всички филми и сериали, които Йоана е изброила, бих добавила
https://www.netflix.com/us/title/81380432?s=a&trkid=13747225&trg … =en&clip=81914947
"Another self", с Tuba Büyüküstün.
Силно го препоръчвам!

# 572
Да, Another Self и As the Crow flies също са много хитови продукции. Стоят в списъка ми да се гледа, но така и още не мога да стигна до тях.
Съжалявам, че ги пиша на английски, но в моя Нетфликс така излизат. Със сигурност ще излезнат в Гугъл с оригиналните им заглавия, ако ги напишете и така. И със сигурност на български са с различни заглавия, но не ги знам.

# 573
Да добавя и аз това, което съм гледала .
Yakamoz s245 научна фантастика с Къванч Татлъту и Йозге Йозпиринджи.

Не си падам въобще по фантастика, тънката разлика е научна. Сериалът е спин - офф на белгийския Into the night , които има два сезона. Препоръчвам и него, дори и заради това, че първия сезон е сниман в България, а и действието се развива тук.
Много ми хареса и "Между мен и света" с Демет Йоздемир.
Другите, които съм гледала вече са споменати.

Общо взето следя само Къванч, така че мога да посоча и неговите филми там, освен Последно повикване за Истанбул.

"Празникът на влюбените" както казвам за мен това е от т.нар. фестивални филми, тежък, с много малко диалози, много размисли предизвиква,но аз лично много обичам такива.
[img
Другият е "Boga boga" /"Задушаваша хватка" ролята на Къванч е изцяло отрицателна .

Нямам Нетфликс и всичко , което гледам е на сайта zetflix, който открих във ВК

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 15:12 от pe04

# 574
Добавям още Doom of Love с Пънар Дениз- романтично филмче.
И Безсмъртни- с Керем и Елчин. Ама той е вампирски и се съмнявам някой друг освен мен да го харесва 😆
Отнорихте кутията на Пандора с този Нетфликс, ама спирам да не ви досадя вече🤣

# 575
Йоана 😂 Ама аз допълвам тук в списъка, няма досада😀 Даже на английски ги намирам по-лесно, аз и с английски субтитри си ги гледам. Мъж ми ще припадне като види новия списък 😂😂😂

# 576
Мегазвездата Таркан тръгва на европейско турне с 9 концерта
След албума "Kuantum 51", който представи на меломаните миналото лято, сега Таркан се готви да се срещне с феновете си в Европа.

Таркан тръгва на европейско турне след 5 паузи. Европейското турне на Tarkan, организирано от Şahmeran Entertainment и Hitt Production, включва Германия, Холандия, Англия , Австрия и Швейцария . В турнето си , което ще започне през април и ще продължи до 1 юни , Megastar ще представи най-новите си песни от албума си "Kuantum 51", както и емблематичните си хитове , които се помнят с години , придружени от великолепни сценични изпълнения .

Таркан, чиято продажба на билети стартира на 14 ноември, ще свири в Rotterdam Ahoy на 4 април, в Düsseldorf PSD Bank Dome на 12 април , във Виена Wiener Stadthalle на 19 април и в Щутгарт Porsche Arena на 26 април, като част от своя концерт серия в Хамбург Barclays Arena на 4 май , Лондон O2 Arena на 11 май , Берлин на 28 май. Той ще свири в Uber Arena, Мюнхен Olympiahalle на 30 май и Zurich Hallenstadion на 1 юни .

# 577
Аз понеже съм по филмите мога да кажа няколко добри и приятни филма
- Мерве Кюлт с Озан и Ахсен имам и книгата удома нищо общо нямаше обаче.
- На добър път приятелю с Толга Саръташ и Енгин Акюрек
- Последно лято мисля ,че беше със съпругата на Танер Олмез
- Последно повикване Истанбул
- НЛО
- Филмът на Дилян и Метин препоръчвам горещо който се развива във влака не си спомням името на филма само ,че ако някой може да помага сега е времето.

За сериалите зависи какво сте гледали и какво предпочитате аз гледам и по стари и новите които сега вървят и не ми пречи дали телефона е бил с копчета и ,че е нямало как да се снима просто атмосферата ми е важна да е реална. Разбира се и какво има преведено във вашия случай.

# 578
Sugarchen, ааа у нас всеки си има собствен профил в Нетфликс, та живеем в мир и разбирателство🤣🤣🤣
One-way to Tomorrow е филмът с Дилан и Метин. Поне така го пишат в Нетфликс. Ама не съм го гледала, честно😉

# 579
Sugarchen, ааа у нас всеки си има собствен профил в Нетфликс, та живеем в мир и разбирателство🤣🤣🤣
One-way to Tomorrow е филмът с Дилан и Метин. Поне така го пишат в Нетфликс. Ама не съм го гледала, честно😉
Йони гледай го това беше третия филм който гледах след НЛО и Последно повикване. След това гледах Белинда с Несли и Серкан и филма с Айча Айшин и Екин Коч сега съм спряла няколко месеца Нетфликса ,че май всичко изгледах ако има пропуски ще ги наваксам като си го пусна. Май ще трябва да си платя БЛУ ТВ ,че искам да гледам Магарсус.Много ми хвалят Стая за разпит...Кое по напред? ;д

# 580
  • Кърджали
Sen inandır с Айча и Екин съм го превеждала... Мога да дам линк, ако някой го иска с бг субтитри. Приятно романтично филмче.
Този вампирският с Керем и Елчин в Нетфликс ли беше или за Блу ТВ.... Не че не съм го гледала, ама кво ми пречи пак да го погледна...  Проверих, в Нетфликс е, окей, ще се пуска да се погледне пак.

# 581
С удовлствие ще изгледам това филмче след премиерата с превод или без .

Филмът 39 градуса на любовта ще бъде пуснат в Prime Video на 6 - ти декември!

Prime Video сподели датата на излизане и плаката на 39 Degrees of Love с участието на Ayça Ayşin Turan и Furkan Andıç. Филмът, режисиран от Tunç Şahin и написан от Uygar Şirin, е продуциран от Bir Film. Актьорският състав на тази романтична комедия, с участието на Джем Давран, Зейнеп Оймак и Улашкан Кутлу, включва също опитни имена като Пелинсу Пир, Гафур Узунер, Йозлем Динсел и Фатих Ал. 39 Degrees of Love ще бъде пуснат ексклузивно в Prime Video на 6 - ти декември. Любов на 39 градуса е за неочакваното пресичане на живота на Кумру (Айча Айшин Туран) и Фатих (Фуркан Андъч), които имат различни герои от Истанбул и Измир. Докато Кумру е амбициозен адвокат, постигнал успех в кариерата си в бързия и интензивен ритъм на Истанбул; Фатих е доволен от живота си в Измир, където живее спокоен живот. Въпреки това, нашумяло дело за развод, предприето от Кумру, я връща в Измир и пътищата й се пресичат с Фатих. Докато делото за развод се усложнява, Кумру и Фатих попадат в поредица от приключения. Те имат само осем часа, за да съберат доказателства срещу измамената съпруга, да приключат делото, да посетят ексцентричната майка на Кумру, да заведат приятеля музикант на Фатих на концерта и да присъстват на сватба преди края на деня. Плановете и животът на тази двойка, тичаща по улиците на Измир, се променят по начини, които не са очаквали.  

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 18:04 от femmi2

# 582
Далечен град- 3ти трей.

Моля ви,дайте ми още
четири, пет дни отпуска. Благодаря, ние ще се върнем следващата седмица.

-Каза, че ще бъдете там
следващата седмица? Защо лъжеш човека?
Нима не е срамота?!

Ти знаеш езика ли?

Дa. Не трябва ли? Труден ли е?

He. Не, от къде да знам. Мислех си,
че не се интересуваш от нищо друго,
освен от оръжия.

Значи се интересувам.

Добре.

Ти каза на човека,че ще бъдеш
там следващата седмица.
Как ще стане това?

Надявам се в Бог.
А ти щом се разхождаш навън, значи вече си здрав.

Аз не мога да се примиря с това, че в мен стреля жена! Но ще се правя,че всичко
е наред. Разбрахме ли се?

Огън са тези двамата😀🔥 Довечера по канал D с епизод 2.

# 583
Sen inandır с Айча и Екин съм го превеждала... Мога да дам линк, ако някой го иска с бг субтитри. Приятно романтично филмче.
Този вампирският с Керем и Елчин в Нетфликс ли беше или за Блу ТВ.... Не че не съм го гледала, ама кво ми пречи пак да го погледна...  Проверих, в Нетфликс е, окей, ще се пуска да се погледне пак.
Бих искала линк,Александра
И ти благодаря предварително:hibiscus:

# 584
Йооо, нямам търпение аз за довечера и Далечния град. Както обикновено, ще дебна за клипчета в Инстаграм и ще гледам без да разбирам нищо. 😀

Общи условия

Активация на акаунт