Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 18

• 62 058
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Има нещо вярно в статияна, но лично мен тези 2ву часови епизоди не мога да ги гледам без да превъртам. В началото ги гледам целите без превъртани, но след 10ти епизод вече знаейки какво ще се случи си превъртам яко до моите си моменти. Хримерно сега гледам Безгранична любов и превъртам са на моментите с Халил Ибрахим😁😁😁😁

# 601
На мен веднъж 4-5 г ми се случва да полудея качествено по сериал чакам го тоя период ,че ми отминаха 4-те години като изключа първия сезон на Рибарчето и Присъдата към която нямам забележки нищо не ми казва - Седни и ме гледай иначе лошо ти се пише. При мен кофтито е ,че обичам да въртя и в миналото с дизитата пак казвам може да съм го казвала тук не помня вече не ме интересува дали телефона е въртящия с шайба или като мобифон за 30 минути дизи толкова събития се случват ,че си стоях с пръст в устата например : Черен Ангел със Санем Челик беше ме направил сама да си приказвам ,но без нея не го гледах като умря героинята и нищо ,че Едже Услу също е страхотна актриса.
Но при мен предимно наизустяването на сериали е било само за да не се излагам докато правя клипове. Затова прегледах всички дизита на Къванч във 2020г. Защото бях решила да направя първите му три сериала въпреки ,че помнех всички сцени в Перлата не го бях гледала на турски примерно. А колко видеа имам започнати и ей така си стоят - муза трябва. ;д

# 602
Прекалената обсесия по света в сериалите, актьорите и техния личен живот, е като обсесията по виртуалното пространство. Човек губи връзка с реалността и заобикалящия го свят, и си живее в някаква измислена паралелна вселена, общо взето. Всичко с мярка, както са казали хората😉

Иначе 2 часа епизоди са твърде много. Аз за това съм фенка на платформите😀

Най-високият рейтинг в категория Total досега този сезон ⬆️

Мале, какъв светкавичен фурор за Далечния град😀😯

# 603
Всеки е полудявал малко или много по някого или някой сериал / сериали включително и аз и по чужди и по турски. Не съм стигнала още до истинската лудница Joy
За турските актьори и дизита беше голяма изненада , защото казвах че абсурд да загледам такива ,камо ли друго. Специален човек и сериал промениха мирогледът ми.
Понякога имаш нужда да се откъснеш от всичко полезно е.  
И аз не харесвам това че дизитата са по два часа и нещо и се налага да гледаш с мишката. За това съм фен повече на цифровите платформи ,но го има момента че в краткото времетраене не всичко се показва и не можеш да усетиш и разбереш някой неща.

Леле , какъв успех за "Далечният град" . Предричахме, че няма да го бъде в тоя ден. След като е толкова зарибяващ и хвален си заслужава.  
Главните имат супер взаимодействие.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 14:42 от femmi2

# 604
Този сериал още вдигне така мисля да видим дали ще съм права.🤔

# 605
Очаквам Далечния град да детронира Шербета като номер едно сериал от всичко почнато другата седмица. Очаквам до два епизода дг да има 10 рейтинг в две от категориите и да измести шербета който нямаше конкуренция такава от към рейтинг.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 17:53 от itshristina

# 606
  • Кърджали
Дано и резките скокове не са последвани от още по-тежки спадове. Но поне първите десетина епизода очаквам да имат висок рейтинг.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 18:57 от Aлекcандрa

# 607
И аз това се замислих че от високо може и да падне, засега върви много добре и ако надмине Шербета ще е голямо постижение. До късмет е всичко и да нацелиш вкуса на турският зрител. Канала нацели с "Далечният град".

# 608
Няма да се изненадам дг още другия понеделник да има 10 в тотал и 9 в abc.

# 609
Няма гаранция за нищо но винаги като се заговори за евентуален финал и тн 70% се активизират с някакви бойкоти като че ли ще се откаже някой 🤷♀ тук пък този политик където искаше да спрат сериала също е имало ефект.

# 610
"Остави го на вятъра" с Barış Arduç и Hande Erçel е в ефира в седмицата на Свети Валентин...💥

Визията и излъчването на филма "Остави го на вятъра", чиито издателски права се държат от Lanistar Medya и Royal Pictures, беше въпрос на любопитство.

Филмът "Rüzgara Bırak"/„Остави го на вятъра“ с Баръш Ардуч и Ханде Ерчел е една от най-очакваните продукции напоследък. Тези, които са гледали филма, също говорят високо за хармонията между Баръш Ардуч и Ханде Ерчел, които станаха много добри приятели на снимачната площадка. Филмът, заснет в Чешме, е на дневен ред да бъде пуснат първо в Европа и Близкия изток...

Филмът няма да бъде показван по кината в Турция. След това, според информацията, която циркулира зад кулисите, "Rüzgara Bırak"/ "Остави го на вятъра" ще се срещне с публиката на Netflix на 13 февруари. Баръш Ардуч и Ханде Ерчел започват снимките на сериала "Reminder"/ „Напомняне“ през декември.

Birsen.

# 611
  • Кърджали
"Mezarlık / Гробище"
Трейлър към сезон 2, скоро по Нетфликс.

https://videa.hu/videok/film-animacio/mezarlk-2.-.-5PQ3cbzo3W8w4lKZ

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 23:25 от Aлекcандрa

# 612
Netflix представи списък с турски проекти, планирани за пускане през 2025 г.:
„Непознати любовници“
„Писма до бъдещето“
„Раздялата е част от любовта“
„Гупи“
„Още една възможност“
„Истанбулска енциклопедия“
„Град“
„Изоставен мъж“
„Стари пари“
„Лефтер“
„Платоник“

# 613
Джан Яман като Сандокан - Малайският тигър 🖤Nature Boom

# 614
На малайците този Сандокан сигурно им изглежда толкова странен, колкото на нас негъра, който играеше Орфей в един филм на Холмарк.
Иначе аз бих предпочела Джан Яман да го гледам в някоя тежка турска любовна драма, но като няма - и Сандоканът ще го уважим.

Общи условия

Активация на акаунт