Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 18

• 62 044
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Изгледах някакви откъси в тик ток на Ruzgarli tepe и ... тези двамата имат ли изобщо една целувка поне за 150 епизода аз не видях ..😙😙😙

# 646
Изгледах някакви откъси в тик ток на Ruzgarli tepe и ... тези двамата имат ли изобщо една целувка поне за 150 епизода аз не видях ..😙😙😙
В канал 7 има голяма цензура. Целувки по челото и по бузата има едва в последния епизод на сезона, когато ГГ станаха съпрузи и след това само по челото. 😀

# 647
В ежедневните сериали и има голяма цензура направо ме е яд да ги гледам.  По принцип главните ще се изядат с поглед усещаш желание ,ама нИ може.. сал целувка по бузата и челото и докосване. Децата щъркелите ги носят ей така от нищото се появяват. Иначе на мъжете са разрешени хареми да си правят ,ама жените трябва да са неопетнени.

# 648
Днес рожден ден празнува Ханде Ерчел🥳
Да е здрава, успешна и обичана 🥂

Приятна почивна Неделя☀️

# 649
Днес Ханде Ерчел празнува своя 31-ви рожден ден!

Да е жива и здрава!
С пожелание за много лични и професионални успехи!

# 650
Еха, все съм гледала сериали, които спират преждевременно, често съм била недоволна от това, че главните герои не остават заедно или пък някой от тях умира, оставяли са сюжетни линии недовършени, но...като на Тайната градина друг подобен последен епизод не бях виждала. Очаквах поне едни 15 минути да са презаснели, за да има официален край, но уви.

# 651
Най-богатите актьори в Турция:
 Kıvanç Tatlıtuğ е на върха, Meryem Uzerli и Can Yaman са в списъка

Сред най-богатите актьори в Турция Къванч Татлъту е на върха с 466 милиона TL, Мерием Узерли има богатство от 320 милиона TL, Джан Яман има богатство от 311 милиона TL, Ханде Ерчел има богатство от 249 милиона TL, а Серенай Саръкая има богатство от 186 милиона TL. Тези имена увеличават приходите си с рекламни проекти и инвестиции, както и актьорската си кариера.

Излязоха наяве доходите на Къванч Татлъту, Серенай Саръкая, Джан Яман и Мерием Узерли, които са сред най-известните актьори в Турция. Докато богатството на тези успешни имена привлича вниманието, тяхното влияние в индустрията също е разкрито.

Къванч Татлъту държи титлата най-богатият актьор в Турция с приблизително 466 милиона TL.
Зад този огромен доход, освен талантливата му игра, стоят и различни рекламни проекти и инвестиции. Kıvanç Tatlıtuğ продължава да привлича вниманието с успехите, които постигна в кариерата си.

Мерием Узерли се откроява като друго име, което привлича вниманието с богатството си и се посочва, че има общ доход от приблизително 320 милиона TL. Узерли, който спечели голяма популярност най-вече благодарение на ролята си в телевизионния сериал "Великолепният век", затвърждава този успех с приходи от реклама.

Джан Яман увеличава приходите си с международни проекти
Can Yaman е друго име, което привлича вниманието със своето състояние от 311 милиона TL. Високата му популярност, особено в Италия, и участието му в международни проекти значително увеличават доходите му. Яман продължава влиянието си в индустрията с проектите, които оформят кариерата му.

Ханде Ерчел печели високи доходи
С активи на стойност 249 милиона лири, Ханде Ерчел се нарежда на четвърто място в списъка на най-богатите актьори в Турция. Ерчел, която спечели значителни приходи благодарение на успехите си в рекламни кампании и телевизионни сериали, напоследък нашумява.

Серенай Саръкая привлича вниманието с модните си проекти
Серенай Сарикая е на пето място в списъка със състояние от 186 милиона TL. Саръкая, която привлича вниманието с модните си проекти, както и с актьорската си кариера, запазва силното си присъствие в индустрията.

Рекламни усилия, които увеличават приходите
Тези имена увеличават приходите си не само с актьорския си талант, но и с рекламната си дейност и инвестиции. Въпреки че конкуренцията в индустрията позволява печалбите да растат, успехът на тези играчи е примерен.

# 652
Неделните рейтинги

Каналът на ''Eşref'', продуциран от TIMS&B, написан от Ethem Özışık и режисиран от Uluç Bayraktar, беше обявен. Сериалът с участието на  Чаатай Улусой в главната роля  ще бъде излъчен по Kanal D през февруари 2025 г.

Оффф... тази са я уредели при Халит Ергенч.  Изванявам се на който я харесва , но аз не мога да я трая. Тази не е наред с главата опита се да съсипе с лъжи кариерата на Бурак Дениз, но не успя и истината излезе наяве . Режисьорите братя Тайлан са чок добри имат късмет да работят с тях и са доста платени знам че живеят в Германия. Последно режисираха ''Кюбра'' с Чаатай , който е доста  особен и специфичен сериал и тематика и като роля също .

Нилпери Шахинкая в сериала "Kral Kaybederse" с Халит Ергенч
Версията на телевизионния сериал на „Kral Kaybederse“, една от популярните книги на Гюлсерен Будайджъолу, се планира да излезе в началото на декември.

Подготовката за сериала "King Loses" продължава с пълна сила. Halit Ergenç, Merve Dizdar, Aslıhan Gürbüz, Nalan Kuruçim, Cenan Çamyurdu и Murat Garipğaoğlu участваха в сериала, написан от Ertan Kurtulan , режисиран от Taylan Biraderler .  Обявена е и актрисата, която ще изиграе Йозлем, един от важните герои в сериала. Успешната актриса Нилпери Шахинкая се съгласи с „Kral Kaybederse“ . Сериалът разказва историята на един нарцистичен мъж.  

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 11:51 от femmi2

# 653
Мурат Йълдъръм се извини на публиката за финала на сериала #SecretGarden :

📌Благодаря на всички, които гледаха, извинявам се, ако грешката е била наша.

Един коментар, който говори всичко
Олга Бургунцова
За да разберете пълната степен на подкрепа и любов, които Мурат получи вчера в своя туит, просто отидете на неговата страница.
И също така, разбира се, невероятно количество възхищение и уважение.
Има толкова много коментари дори от тези, които не са гледали сериала и не са му фенове.
Просто е адски ценно да имаш такова сбогуване от актьор с неговата величина.
Но последното нещо, което актьорите трябва да се чувстват виновни там, или по-скоро не трябва да се чувстват виновни изобщо! Каналът трябва да се срамува от такъв непрофесионален подход. По дяволите, тези оценки не бяха достатъчни за вас. Все още мога да разбера това, но да не дадете възможност да заснемете поне по някакъв начин последния епизод е отвратително!
Сериалът има почти 4%. - формирана публика и положителна динамика. С готини събития те биха могли да се издигнат още повече! Във вторник предаването също заемаше водеща позиция по дискусионност.
И което е по-важно, тези, които гледаха, бяха възхитени, 99,8% от коментарите бяха ентусиазирани, много активен фен.
Мълча за разпродажби, които определено биха били наводнени. И с всичко това, не дават възможност за скапаните 13 епизода? Оф, гневът ми е твърде силен.

# 654
По принцип актьорите си вършат професионално работата затова им плащат и то добре и нямат вина  за остарялата турска рейтингова система . Това е такъв труд и енергия с това темпо на снимане изморително и е гадно , когато постъпят така  и сериала има потенциал .
Повечето правят някакъв финал дори и скалъпен да е ,но на "Тайната Градина" епизода е бил, като редовен. Нормално е да има недоволство.

📌В продължение на 4 месеца Конкурсният съвет организира едновременни обиски на продуцентски компании и агенции, за да проучи дали се спазват "правилата на конкуренцията" в сериалите и филмовата индустрия, договорите се проверяват един по един, телефони и компютри се изземват и изследват .

📌Имаше ново развитие при проверката на производствените компании. Говори се, че Pelin Dıştaş, с която Netflix се раздели миналото лято, е създала нова съвместна компания с Kerem Çatay, шефът на Ay Yapım.

📌 Докато разследването на Борда по конкуренцията е на дневен ред и постоянно се обсъжда въпросът за едни и същи производители и едни и същи участници, които правят бизнес в индустрията, нека видим как ще се приеме това партньорство през този период.

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 17:42 от femmi2

# 655
Еха, все съм гледала сериали, които спират преждевременно, често съм била недоволна от това, че главните герои не остават заедно или пък някой от тях умира, оставяли са сюжетни линии недовършени, но...като на Тайната градина друг подобен последен епизод не бях виждала. Очаквах поне едни 15 минути да са презаснели, за да има официален край, но уви.

Бяха анонсирали 6-ти епизод като финален, но по нищо не личеше от вчерашната серия да е така и затова и аз се заблудих, че ще има оне още един епизод. Даже търсих фраг. Жалко.  Наистина е срамота за телевизионния канал.

# 656
Яяя, да сложа малко Джан (Сандокан) да разкрасим темата.

Скрит текст:

# 657
От днес ще се включвам по този начин защото съм в период НОСТАЛГИЯ.

Помни ли някой тази двойка?

# 658
Ех , тази Носталгия и аз съм така.  Не съм я гледала двойката ,но са много симпатични и хубави. Познах Селинката ,но еркека не знам кой е?

# 659
Ех , тази Носталгия и аз съм така.  Не съм я гледала двойката ,но са много симпатични и хубави. Познах Селинката ,но еркека не знам кой е?

Фуркан Андъч.Сериала е летен и се казва Булките бегълки 29 епизода е.

Общи условия

Активация на акаунт