Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 52 882
  • 760
  •   3
Отговори
# 330
Ели, аз поне и днес не бих мокрила лицето. Почистване с навлажнен, но не мокър тампон.

# 331
Вижте блока на Алена.Описала е процедурата и възстановяването по дни със снимки
Редактирам се

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 11:12 от museto

# 332
Не се мокри лицето докато не се обели, поне на мен не ми даваха.Почистване с тампонче с мицеларна  вода с потупване, после слагах антибиотичен мехлем, няколко пъти на ден един хидратиращ мехлем, и слънцезащита.
За къпане- къпи се,  но да не се мокри лицето.
Вижте блока на Албена.Описала е процедурата и възстановяването по дни със снимки
На Алена може би?

# 333

Niss, през колко време прави двете процедури?
През един месец. Казаха ми 4-6 седмици е интервала

# 334
  • София
Някой пита за Фотона.Аз съм правила само около очи и най вече исках стопяване на торбички. Направих две процедури но болката е ужасна. Лекарят ме правеше на макс настройки за да има ефект каза може и изобщо да не те боли но и няма да има ефект. Мисля че има ефект просто на мен ми се искаше да е по-голям. Работи са на 4 стъпки като всяка стъпка е за различен слой на кожата, последната е повърхностния като аз там винаги исках по леко за да не се беля твърде дълго. Болката бих я описала като все едно те горят с горелка.

А там ли те обезболяваха и при кого си прави процедурата? Тези, които сами се обезболяват, препоръчайте крем и кажете как го използвате.

# 335
Да там ме намазаха. Правих в Pro academy

# 336
  • София
Да там ме намазаха. Правих в Pro academy

За пръв път чувам за клиниката, а не е като да не съм търсила. Изглеждат ми много читави, би ли дала отзиви за доктора, при когото си била?

# 337
Ами доктора ми е познат  , той по принцип е пластичен хирург работил е в Пирогов и на други места завършил е в чужбина, но прави и процедури и операции Нямам опит с други места и затова не мога да направя сравнение. Но доктора е готин(Д-р Проданов).

# 338
https://www.instagram.com/reel/DCHN9FmJnZv/?igsh=MW4xN2N5MWJ6anQ0aQ==

Препълването с филъри явно е мода не само в България. По-добре да се действа хирургично,отколкото да се дават същите суми за филъри. Защото те изпълват провисналата кожа,но трябва да се повдигне и подкожната мускулатура,иначе няма смисъл.

# 339
По надолу в чата питат лекаря какво му е отношението към колагеностимулиращите филъри като Радиес и Склуптра  и той казва ,че е против.Тък като се произвежда колаген в следствие на чужд източник и след това самата операция за лифтиране става опасна .Интересно…

# 340
Здравейте, момичета 🌷.

Реших да си направя подарък и най-накрая да си махна двойната брадичка. Харесах си Necktite / Facetite процедурата, но не намирам отзиви.

Виждам, че я правят д-р Денкова и д-р Джак в Bellissimo clinic. Дали имате отзиви за тях или за процедурата? Правили ли сте го някъде? Можете ли да препоръчате лекар?

Голямо благодаря предварително ☀

# 341
И др Шарков прави Facetite.

# 342
По надолу в чата питат лекаря какво му е отношението към колагеностимулиращите филъри като Радиес и Склуптра  и той казва ,че е против.Тък като се произвежда колаген в следствие на чужд източник и след това самата операция за лифтиране става опасна .Интересно…
Опасна не, но затруднена да.Говорила съм и аз с лекари.Ако някой иска лифтинг някога, то нека има предвид, че не е ок да прекалява с никой вид филъри.

# 343
Скрит текст:
Момичета, аз днес се събудих толкова подута, че почти не мога да си отворя очите.
Сложих замръзена торба гел  и поне мога да виждам, но ми се струва че поне още 2 дена ще е така.

Имам два въпроса. Доктора ми предписа един серум и един гел от силикон с витамини... кое се слага първо и кое второ?

После...защо казвате че лицето не може да се мие... наистина искам да се изкъпя... не трябва да се мокри или просто не трябва да се слагат сапуни и прочее ( което е ясно).

Niss, през колко време прави двете процедури?

На консултацята след 2 дена ще питам хирурга дали няма опция за някоя местна упойка поне около очите. Той ми каза, че няма да ми се наложат повече процедури, но за в бъдеще искам да съм подготвена.
Това което е изписал доктора не са от най-добрите неща за след изгаряне. Трябва ви много мазен крем за да поддържа кожата много еластична и да не се свие. Препоръчвам ви веднага да си вземете това👉 https://www.eucerin.es/productos/aquaphor-crema-reparadora/pomad … e-las-heridas-45g  👉 кремът е много мазен, чист вазелин и дори ще остане на кожата почти до края докато се обели,  и вече когато се обели лицето може да си ползвате нещата предписани от доктора.
Не знам какви са ви инструкциите,  но аз на другия ден вече се мия , по-добре е под душа да стане по-нежно и по-бързо. Измивам се и се намазвам с мазния крем сутрин и вечер, или ако има нужда постоянно. Ако не излизате навън и не се праши лицето  мога да мина и всичките дни без да се измия.
Ели, странно е, че не ви следи доктора по WhatsApp.  Нямате ли връзка с него да го питате за всичко?
Аз си купувам с рецепта този крем от аптеката и се мажа 20 минути преди да отида в кабинета за каквато и да е процедура 👉https://www.farmaceuticos.com/botplus/buscador-botplus-lite/medi … rema-1-tubo-30-g/

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 16:44 от La Gitana

# 344
При нас не е прието да си във ръзка с лекаря. Мога да му се обадя в работно време и да поискам да ме свържат с него, но е абсурд да си говориме по WhatsApp:)

Той ми обясни какво и как, но не слушах много. Всичко ме болеше много тогава.

Кремовете са ок, чувствам се ок, спах добре. Вече доста спадна и отока.

Мисля до още два дена ще съм в пълна форма. Искам да се върна на фитнес колкото може по бързо.
Имам среща с хирурга във вторник, ще разкажа.

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 17:23 от Eli..........

Общи условия

Активация на акаунт