Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 52 748
  • 760
  •   2
Отговори
# 405
Аз си мислех, че почти всеки знае какво е СО2, ама май не е така. Аз и при лека форма също имам рани и кървя, но всичко минава и заминава за пет дена. В края на месеца мисля да правя лазер Електра.

Не е точно така.
Има толкова различни лазери, интензитет... и аз бях видяла и проучила едно, и после се оказа че има още десет разновидности.

На мен днес ми е 5ти ден, вярно раните позавяхнаха, нищо не ме боли ( само тоя конюктивит още ме дразни, но това е отделно).
В никакъв случай не е минало и заминало. Цялото ми лице още е много подуто, очите са като на червена панда и раните все още са рани. Да кажем след още седмица ще е по преминало и както каза доктора за месец ще е минало и заминало.

Но е добре че обсъждаме тези неща, просто който има намерения да си прави процедурата да е на ясно, че има много опции и да разпита.

# 406
Има ли ефикасна апаратна процедура за премахване на пигментни петна?

# 407
  • Там където

Аз лично съм премахвала с лазер и с Althea. И в двата случая беше успешно, без да се появят отново. Аз съм супер бяла и много личат пигментни петна при мен.

# 408
Как се нарича конкретната процедура с лазер? Ружа? Какво я правите?

# 409
Лазер Електра го дават, че е ефикасен за петна, особено тъмни кръгове под очи. Аз нямам такива ще го правя заради лифтинг, а и ми беше много евтин на промоция, ей така междудругото.
Попадна ми също това👉 https://www.instagram.com/reel/C-mj3qeI_nh/?igsh=ODFodDh3Njc0a3B0

# 410
Lа Gitana, лазер Електра в БГ ли ще го правиш или не? Потърсих да прочета за него, но не ми излиза нищо тук.

# 411
Не няма да е в БГ, евентуално в България догодина ще направя друг СО2 януари месец, няма да имам време за друго. Електра е по-щадящ лазер при него няма рани, той не изгаря кожата, а действа подкожно. Информацията наистина е оскъдна. https://images.app.goo.gl/gCbzMJwHKgz8ogzk7

# 412
И аз нищо не намерих. Излезе ми само информация за Q лазер някакъв

# 413
От това което ми изпрати доктора, ама е на испански. 👉
На малката снимка в дясно се вижда на каква дълбочина работи.
Тук но на испански .https://www.almalasersmedica.es/tratamientos/antiaging-elektra-by-clearlift/

# 414
Някой правил ли е LIP LIFT в България или консултация с български хирург ?

# 415
Аз искам да попитам за филърите cytosial и teosyal .Правих си края на септември Lenisna.Контура на лицето се повдигна,не толкова,колкото ми се искаше,но има промяна.Сега за средата на лицето доктора ми препоръча тези два филъра.Сутрин имам дълбоко изразени бръчки около устата.През деня понамаляват,но пак се виждат.Затова според него е добре ,да сложим половин ампула горе в назобиалните и другото в устните.По принцип за устни не бях мислила,но сякаш ще има ефект на бръчките  над тях.Дали ще се получи и кой от двата филъра да избера?Той само спомена ,че теото е с лидокаин.

# 416
Някой правил ли е LIP LIFT в България или консултация с български хирург ?
Не е лошо като питате да пишете с малко повече обяснения✌️🤪😘 бяхте питали по-нагоре отговориха ви. Явно искате информация за оперативната форма. Има правили в България, но не знам дали пишат в този форум.
Това е много рисковано, там кожата е много дебела и е възможно и почти сигурно да останат белези, които после ще трябва да третирате с лазери. Сигурно ще се заличат след пета, шеста процедура, но си е занимавка която, ако направите с ботокса почти ще има същия ефект.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 14:05 от La Gitana

# 417
Доста добре изглежда, като гледам снимките в Инстаграм. La Gitana, може ли да споделиш после впечатления? Иначе, пише, че е IPL, но явно не само. Аз съм правила IPL за розацея, преди време, доста добре ми повлия, но не съм забелязала да има ефект за бръчки. Не, че тогава имах много, де. Явно е различен IPL.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 11:03 от Alia1

# 418
Ще кажа, ама не знам кога ще се наканя да го направя. Аз съм го предплатила вече е платен само остава да си насроча среща. А ако нещо ми скимне преди това може и да го отложа. Имам го на разположение до една година, само 100 евро ми струваше от нормална цена 150. Не вярвам да направи нещо уау впечатляващо, ама да се работи нещо там по кожата помежду. За видимо впечатляващи резултати може би ще трябват няколко процедури с лазера. Аз имам право да закупя само една.

Този сигурно е много известен, но за първи път го виждам. Последван е от всички известни български лекари и от моя доктор също. Има много хубави резултати, естествени 👉https://www.instagram.com/drbentalei/profilecard/?igsh=MWQzdGtkcmk1eTd1eA==

# 419
  • Там където
Аз се отказах от Ендолифта срам не срам и отивам на друга инквизиция на 20 ноември- на Морфеус. Ходих в клиниката на Шаркови за друга консултация, защото там имам добра позната (д-р Стойкова) и според нея няма смисъл сега от ендолифт. Аз нямам пълно лице, макар от дете да съм си все едни 2-3 до 4-5 килца отгоре и никога не съм имала хубав овал. Междувреммено в една клиника в мол парадайз си купих на намаление 4 процедури Accent за двойна брадичка. Това е комбинация от ултразвук и радиочестота. Може и да си въобразявам, но вчера правих 2-та процедура и имам доста по-добър овал и намаление на двойна брадичка. Момичето даже работи при мен половин лице- от средата на бузите до гуша и мисля, че ми е добре. Ще видим като мине и 4та процедура.

Общи условия

Активация на акаунт