BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 46 584
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 120
Да ,малко преди играта с леда.  Точната дата не я помня обаче

# 121
Тия Игри на волята, колкото не ги понасям, те още повече ми влизат в личното пространство определено като време за Биг Брадър.

# 122
  • София
Тия Игри на волята, колкото не ги понасям, те още повече ми влизат в личното пространство определено като време за Биг Брадър.

Точно. Трета седмица върви, не знам как не си оправиха времето.

# 123
Ох, аз все се чудя дали да не гледам седмичните епизоди наведнъж в неделя, че хич не ми е интересно предаването Игри на волята и принудително да му отделям половин час. Много е сложно явно, да си планират времето.

# 124
  • Враца

Много е странно това навлизане в часовия пояс на другото предаване.
Нали е на запис? И то запис, който емонтиран и направен преди месеци- още от лятото. Какъв е смисълът всеки, всеки епизод да е с поне 20 минути по-дълъг от позволеното? Нали тая телевизия има разни рекламодатели, които държат на предаването, за което са платили? И хич да не влизат в точно във времето на Брадъра, дори и филм да е- ами цялата програма нататък вече е прецакана, и така до безкрай!
Такива закъснения са се случвали само на живи предавания, но на записани май не е било такова чудо!

# 125
Смисълът е и тази тъпня игри на волята да влиза в прайм тайм с реклами и аудитория. Цените за рекламите във времето на брадъра - познайте.

# 126
  • София /Абсурдистан
Има много хора, които ги гледат, сигурно затова.
Аз пък не понасям тъпите реклами, които са много дълги и страшно отегчителни.

# 127
Не знам, но много ме дразнят. На всичко отгоре обърках програмата и помислих, че почва в 9ч,  та вече ми иде да грабна тия гюллета, дето досега ги мъкнаха и да опухам правещите програмата.
Ако транспортно средство с 40 пътника закъснее с десет минути вой до Бога, тук от половин до час е стигало да забаламосват поне десетина хиляди зрители всяка вечер и нищо. СЕМ мем, семки чоплят.

# 128
Абсолютно! Мега дразнещо е и не е случайно или грешка. Не знам как се сезира СЕМ или следящи органи. Бих! Губят времето на толкова хора! Супер нагло.

# 129
Това чакане в делнични дни на ББ не може да продължава.. Имам чувството че Игрите никога няма да свършат и честно казано аудиторията на Брата рязко ще спадне.. То и без това върви тегаво, но това неуважение към зрителите идва в повече

# 130
  • София
Аз пуснах оплакване до СЕМ тъкмо.

# 131
Точно същото правех!

# 132
  • София
Абсолютно! Мега дразнещо е и не е случайно или грешка. Не знам как се сезира СЕМ или следящи органи. Бих! Губят времето на толкова хора! Супер нагло.

Ето тук:

https://www.cem.bg/jalbi.php

И ще получиш имейл, когато попълниш формата. Потвържаваш  през имейла после, за да приемат жалбата.

# 133
Помня, че и с последният сезон на Ергенът беше същото. Най-редовно си откарваха по половин час над определеното време. Явно и Нова вече е така.

Много дразнещо, сега до полунощ ще со гледаме Биг Брадър. Който издържи.

# 134
  • Буркина Фасо
а какви са мотивите да се сезира СЕМ, че ми стана интересно ?

Общи условия

Активация на акаунт