BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 48 034
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 420
Цитат на: Catfish link=topic=1701706.msg48730462#msg48730462
Лисица голяма и със сигурност скоро ще падне и нейната маска на "плезир" Всъщност не всички й споделят, Ванеса пази дистанция и затова Ванко оформя фронт срещу нея
Не мисля....тя си го носи и излъчва плезир, тя е абсолютен хедонист и дори да има някаква маска, предпочитам да гледам такива хора, отколкото хейтъри като Косара...
Самият факт, че с Косара са си най-близки и са една зодия, говори достатъчно, просто Ивайло е много по-хитър и обигран от приятелката си. Предстои да видим 😏

# 421
Този юноша с гайтан веждите на снимката с Теодора дали е футболистът от ЦСКА Митко Митков?
Скрит текст:
Митко Митков
Скрит текст:
Скрит текст:

# 422
  • София
Карла, не е Митко Митков.

# 423
Що годе нормален епизод, когато нямаше психарски изблици, заплахи и обиди.

# 424
  • София
Що годе нормален епизод, когато нямаше психарски изблици, заплахи и обиди.

Защото заплашиха Косара с намаляване на бюджета 😃

# 425
А днес видях, че Косара си се е написала в инстаграм Кошмара😀 Знае си се 😀

# 426
Самият факт, че с Косара са си най-близки и са една зодия, говори достатъчно, просто Ивайло е много по-хитър и обигран от приятелката си. Предстои да видим 😏
Съвсем не са си най-близки, Ивонне се вижда, че прекарва времето си с много различни хора. Лавира и гледа да си има приказка с всички. Според мен не е такава само в предаването, но и в живота. За да се движиш в кръгове, като тези с които е свикнала, трябва да си хамелеон до известна степен. Не можеш да си позволиш да се караш с никой.

# 427
  • София
Разгледах профила на бат Гош-рд на 21.06 - Близнаци, може да се добави в следващата тема.
Почти нямаше снимки с ланци Sunglasses  Живее си в Гърция с фамилията, който иска да разгледа.
Скрит текст:

Радостин е на 28.07 и той Лъв.

Пешо Енигмата е на 23.07...и той Лъв JoyJoyJoy     Кастингът явно е бил по зодия..Joy

Жоро милионерчето не е ясен, но ще разберем..Всички останали са разконспирирани.
Бил родом от Монтана, сега живее в Милано,  а приятелката му е много красива италианка..Веселка хич да не се бута, няма шанс.
Скрит текст:

# 428
  • София
Браво, Еликс! Радо и Ивонне са добричките Лъвчета в къщата май май 😃

# 429
  • Враца
Много малоумни игри.
Всички бяха с обелени гърбове и Радо , и Атижа беше с лепенка, а на Веселка беше огромно ожуленото на гърба.

# 430
Разгледах профила на бат Гош-рд на 21.06 - Близнаци, може да се добави в следващата тема.
Почти нямаше снимки с ланци Sunglasses  Живее си в Гърция с фамилията, който иска да разгледа.
Скрит текст:

Радостин е на 28.07 и той Лъв.

Пешо Енигмата е на 23.07...и той Лъв JoyJoyJoy     Кастингът явно е бил по зодия..Joy

Жоро милионерчето не е ясен, но ще разберем..Всички останали са разконспирирани.
Бил родом от Монтана, сега живее в Милано,  а приятелката му е много красива италианка..Веселка хич да не се бута, няма шанс.
Скрит текст:
Жива и здрава да си Elix 😘 Такъв ярък образ трябваше да се знае задължително 🙂

# 431
Гаджето е въображаем приятел, казвам ви 🤣

А Атижа и Петър не очаквах, Ивонне наистина е сватовница голяма 😃

Гаджето на напомпаната Теодора, която обаче има акъл, според мен, дали е въображаемо или не, е един заможен господин, който да не я притеснява много, много.
Виктор е един льольо за нея в привлекателно тяло на батка, а и няма пари, за да си я позволи. Само сълзи и мрън-мрън от негова страна, доказване в стил ", за да се знае, че е за Теодора", натяквания разни за други мъже, погалвания искани или не, че коя жена би издържала това ?! Не, че тя е цвете с полит-коректното си поведение в къщата и все гледа да прикотка някоя, за да й обяснява пред камерите, че не е безразлична или била обидена на Виктор и как хората отвън щели да си помислят, че тя го провокира и му дава фалшиви надежди, а пък той и бил на първо място приятел. А после пред всички е голямата работа - "Турски сериал" и дрън-дрън. Мутреса е Теодора и сама си каза, че за крехките й години, животът я е шамаросал достатъчно. А и ясно стана коя е мъжът в отношенията им. Но на Виктор, и пръстче да му подаде, ще й изяде ръката. Ау, щял да си мести салона в квартала й и да я взима да живеят заедно в Левски-Г, ще е бременна след две години и т.н.! О, йе! Laughing

Атижа и Петър - нещо съвсем ни баламосват. Била си харесала първо Виктор (ама нямаше шанс явно), после Радо и накрая се спряла на Петър. Бай дъ Уей, Петър нямаше ли семейство в Испания? А Атижа не беше ли отгледана в САЩ, макар поп-фолк кариерата си у нас?!

# 432
На мен Теодора ми е симпатична и не мисля, че е тъпа жената. Само ако можеше да оправим тези джуки и вежди, щеше да е даже хубавица. Че се стресирам като я дадат в близък план.

# 433
На мен Теодора ми е симпатична и не мисля, че е тъпа жената. Само ако можеше да оправим тези джуки и вежди, щеше да е даже хубавица. Че се стресирам като я дадат в близък план.
Ами човек който може да си сложи точно такива джуки и вежди и да се хареса така не мисля че не е тъп. Лично мнение.

# 434
Е, хайде сега. Всеки греши. Нека бъдем по-широко скроени. Wink
//
Снощният епизод много скучен ми дойде. Даже не се сещам за какво да се хвана да коментирам.
Тази двойка Атиджето и Хитър Петър няма да я бъде – счетоводителска работа ми се вижда. Но то има и връзки по сметка, тъй че - що не.

Общи условия

Активация на акаунт