BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 46 512
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 75
Разочароващото е, че миналия вторник половината епизод беше сценки от същата игра, която излъчваха в понеделник. Разликата е в монтажа. Предполагам и този вторник ще е така. Малко се губи идеята, гледаме едно и също.

# 76
  • Враца
Георги, Кристи и Косара.
Антипатични, ужасни, нетърпими.

# 77
Сега гледам на запис епизода от следобеда.
Мега скука и тая досадница не млъкна.

# 78
  • София /Абсурдистан
Мисля, че в почивните дни си ходят до в къщи. Нещо подобно четох и преди за минал сезон. Особено пък сега както всичко е орязано и не може да му се хване краят.

# 79
Наистина надценявате Краси Ванков. Мислите ли, че би си позволил да върти такива номера? Все някой щеше да види участниците навън или пък някой техен приятел / съсед щеше да се раздрънка. Да не мислите, че тайничко организира коли със затъмнени стъкла да кара и връща 16 участници? 😁 Да не говорим, че не е в интерес на продукцията да излизат. Цялата концепция е да ги държат изолирани и с лишения, за да се изнервят и да се карат.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 01:11 от Lilly_85

# 80
Наистина надценявате Краси Ванков. Мислите ли, че би си позволил да върти такива номера? Все някой щеше да види участниците навън или пък някой техен приятел / съсед щеше да се раздрънка. Да не мислите, че тайничко организира коли със затъмнени стъкла да кара и връща 16 участници? 😁 Да не говорим, че не е в интерес на продукцията да излизат. Цялата концепция е да ги държат изолирани и с лишения, за да се изнервят и да се карат.

Напълно съгласна.
Няма как да се прибират и да остават незабелязани.

# 81
Плюс това не всички са от София

# 82
Толкова са безинтересни,.че си мислите, че излизат тайно!

# 83
Във вторник нямаше епизод, поне аз не видях в програмата. Цели часове Игри на волята, Нова тв се излага с тези предавания в прайм тайма.

# 84
Хм, ако мисията на всички е да смъкнат определени килограми, то тогава ББ ни подвежда, карайки ни да гласуваме за агент Енигма да отслабне или да напълнее. Аз гласувах, да напълнее и щеше да ми е интересно, как при едно и също ядене, точно той ще напълнее. Или всъщност това не е подвеждане от страна на ББ - всички имат мисия да отслабнат, а публиката /и аз/ е решила, че Петър трябва да напълнее. Снощи в live ми се стори, че чух за накакво липсващо месо/порции, нещо си. Енигма сигурно си е похапвал.
Ако скарването на Петър и Косара е по желание на публиката, то аз съм разочарована, тъй като то с нея може да се скараш и без мисия Grinning. По интересно би било да се скара с някой, с който по принцип се разбира.
Сега пак има анкета - кого да номинира Петър? Аз гласувах за Ивонне - искам да видя с какви аргументи ще го направи, тъй като оставам с усещането, че всички се разбират с нея.

# 85
Във вторник нямаше епизод, поне аз не видях в програмата. Цели часове Игри на волята, Нова тв се излага с тези предавания в прайм тайма.
Има, има. От вторник до събота е Биг Брадър. Даже и анонс върви за довечера, мина по НОВА ТВ и снощи, и днес сутринта.

# 86
Каква е сексуалната ориентация на Кристи? Била го изръсила  в ефир, но явно съм пропуснала, толкова внимателно гледам и слушам.
Би ли е?

# 87
  • София
Каква е сексуалната ориентация на Кристи? Била го изръсила  в ефир, но явно съм пропуснала, толкова внимателно гледам и слушам.
Би ли е?

Каза, че е бисексуална и мисля, че пред Марио си каза, че е спала с жена.

# 88
Чудо голямо, то на фона на всички други ориентации, това си е направо нормално.

# 89
  • somewhere over the rainbow
Би е тя, просто й липсва строга родителска ръка. Чуди се къде да си изкара лиготията, защото всичко стандартно ѝ е вече скучно - истински представител на поколението "Джей Зи". А е още на 15, пардон 25. На 50 вече ще е влюбена в дърво.

Общи условия

Активация на акаунт