BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 46 683
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 225
  • София /Абсурдистан
Няма ли някоя служба да се самосезира след този зловещ разказ. Тази жена е истински психопат.

# 226
  • Варна
Божкеей, тоя път са си свършили професионално задачата за каста.
Един нормален няма, дори и Ванеса, която обясни, че гаджето може да я остави. Че той ако те обича, Ванеске, грам няма да си помисли за това.
Очевидно експеримента е успешен, всички изстрещяха.

# 227
Има ли профил в мрежите, да видим цялото семейство Адамс?

# 228
  • София
Има ли профил в мрежите, да видим цялото семейство Адамс?

Има: https://www.instagram.com/kokoleaaa?igsh=d29uaHBpZG1pNWZ5

# 229
Може ли да постнеш снимка, за тези които нямаме инстаграм? Моля. 😃

# 230
Марио е автентичен, безхитростен, по детски доверчив и наивен. Интелигентен, чувствителен и много раним. Животът му изобщо не е бил лек и това го е белязало. Оставило е отпечатък върху сърцето, душата, поведението, навиците му...Малко хора в Къщата си дават сметка, че той не е имал равен старт като другите от дете. Вероятно не e познал майчина ласка или поне не такава, каквато трябва да бъде, поради болестта на майка му. Не е имал пълноценна грижа от родителите му. Преживял е изоставяне, отхвърляне, самота, изолация още от ранна детска възраст. Тази тежка предистория е довела до трудно, дори понякога невъзможно да се привърже истински към някого, да изгради приятелства, пълноценна връзка... Свидетели сме на това колко обществото ни е нечувствително и нетолерантно към различията. С какво озлобление му беше казано, че е наследил от майка си психическо заболяване. На този млад мъж му е необходима подкрепа. Безусловна подкрепа, а не подигравки и снизхождениe. А Косара в ефир го заплашва с побой и се хвали как семейството й пребивало хора с дъска с пирони...

# 231
  • Варна
И точно Косара да му обяснява, че няма да си намери жена....

# 232
Яко сипват на Косара в коментарите

# 233
  • София
И аз нямам ИГ, но ги преглеждам криво ляво..Няма семейни снимки, но има снимка със змия, която може да се зачете, като семейна  JoyJoyJoy

# 234
  • София

Разбира се 😃

# 235
И аз нямам инстаграм, но с малко упорство се отварят.
Във Венеция има една снимка с по-възрастна жена и мъж. Вероятно брат ѝ и жена му.

# 236
Благодаря RhaeRhae.
Мисля, че ще я оставят още доста в ББ. Тя е неизчерпаем източник на какво ли не. Тотал щета е.

# 237
Много ми е жал за Марио. Момичета, гласувайте за него  той заслужава да победи. Парадоксално е но най-изстрадалите хора са най-добри и най-човечни.  Виждам една мекота и отстэпчивост в характера му. Нека му се случи нещо хубаво в живота. И аз съм имала трудно детство и знам колко е сложно да нямаш равен шанс с другите. Гласувайте за него, да дадем надежда на една изстрадала душа
 Sad(((

# 238
Сред бурята на Косара ми се изгуби един детайл на кака ти Ванеса. Каза нещо от сорта "ще видим ся дали приятеля ми ще ме зареже"... и май само Бебата или Атиджа нещо подхвърли 'еее той ако те познава няма да направи така'

само че самото изказване на Ванеса не ми се струва автентично, сякаш че не ми се вярва човек наистина да каже такова нещо за сериозната си половинка.... май само се прави на заета или го каза само колкото да уязви ситуацията допълнително...

Еб§м ти и връзките, дето ако някой пръдне малко накриво до теб и трябва да се чудиш 'дано моя не ме зареже сега след всичкото тва'

Последно Ванеса има ли си приятел навън или е само вятър на устата според ситуацията?

# 239
Загледах се във фейса на Косара. Брат ММА боец, типична физиономия. Отделно изглежда продава гуми. Баща ѝ изглежда точно както си представяте. Няма да качвам снимки, защото не са участници все пак, а и не мисля, че е разрешено… Но можете да потърсите или ще ви пратя на ЛС. Пише се Koko Lea.

Общи условия

Активация на акаунт