BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 48 044
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 405
Браво, машинки са. Не вярвах, че ще успеят. 100 км за около 24 часа.

# 406
  • София
Тея лакомници, да бяха погладували една седмица.  Не да съсипват здравето на Атижа и Виктор

Те няколко пъти им казаха, че по-добре да се откажат от тази мисия с тичането и че ще се оправят и с - 50% от бюджета. Виктор и Ати не искаха да се предават.

# 407
  • София
Дружно избутаха мисията...бравос
Химна е излишен ..да не са спечелили медал..

Гарантирам, че Ивонче никой никога няма да я номинира, в топ отношения е със всички, те й споделят техни си неща, тя ги съветва и подкрепя..Отива на финал, 100% ... ако брадъра не я злепостави с някоя мисия..

# 408
Такова претоварване на организмите, утре ще ходят като робокопи от мускулни болки.
Виктор е наистина луд овен.

# 409
Еми значи не са били достатъчно настоятелни.  Явно са си направили само устата от кумова срама

# 410
Браво и на двамата… много добри 🩷

# 411
Интересно ми е кой колко изходи.  Предполагам, че Виктор е направил минимум 70 км

# 412
Що за малоумна мисия?! На Виктор краката са посинели!  Петър трябваше да изпълнява тая мисия, а не да философства само.

# 413
  • София
Надявам се да са прегледали Виктор и Атижа след тази мисия. Виктор  тичаше още на лайфа в неделя, значи са приключили мисията в понеделник.

# 414
# 415
Дружно избутаха мисията...бравос
Химна е излишен ..да не са спечелили медал..

Гарантирам, че Ивонче никой никога няма да я номинира, в топ отношения е със всички, те й споделят техни си неща, тя ги съветва и подкрепя..Отива на финал, 100% ... ако брадъра не я злепостави с някоя мисия..
Лисица голям/а и със сигурност скоро ще падне и нейната/говата маска на "плезир" Всъщност не всички й/му споделят, Ванеса пази дистанция и затова Ванко оформя фронт срещу нея

# 416
Много ме хвана жал и за двамата. Но ми хареса как дружно всички им помогнаха. Браво.

# 417
Що за малоумна мисия?! На Виктор краката са посинели!  Петър трябваше да изпълнява тая мисия, а не да философства само.
Ако беше Петър, изобщо нямаха да имат шанс. Нарочно бяха избрани по-издръжливите физически. Сега обаче една седмица едва ще ходят…

# 418
Баш Атижа най-издръжлива от жените... Ако не е задникът ѝ тя си е нежна и грацилна жена.
Косара трябваше да сложат, нали е питбул.

# 419
  • София
Цитат на: Catfish link=topic=1701706.msg48730462#msg48730462
Лисица голяма и със сигурност скоро ще падне и нейната маска на "плезир" Всъщност не всички й споделят, Ванеса пази дистанция и затова Ванко оформя фронт срещу нея
Не мисля....тя си го носи и излъчва плезир, тя е абсолютен хедонист и дори да има някаква маска, предпочитам да гледам такива хора, отколкото хейтъри като Косара...

Общи условия

Активация на акаунт