BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 48 031
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 435
Аз удобно пропуснах снощния епизод след гаврата предния ден с часа на излъчване и сега само ви чета.

# 436
Хареса ми волята на Виктор.

# 437
Не вярвах, че ще го кажа, но ми е много забавен този сезон на ББ.
Виктор е просто покъртителен с тоя хъс на питбул, с тия криви краченца и любовта си към Беба с мефистофелския сурат.
Петър е много любопитен образ. Онзи замонашеният коафьор - също.
А набедената за мъж Ивонне засега ми е абсолютно положителен герой.

# 438
Учудих се на любовните излияния, изговорени вчера в ефир. Това разсъждения на нормални зрели хора ли бяха?

Може би живеенето в затворената къщата наистина променя светоусещането на участниците или повечето от тях по принцип много не са на център. Но това мъж, който обективно не познава една жена да се размечтае за семейство с нея, да си представя къде ще живеят, дори кога ще имат деца е просто налудничаво. Да се спре само до там, че иска да я ... .

Другата пък някой ѝ обърнал внимание и вече готова и влюбена.

Теодора сигурно си има някой навън, но пустото ѝ его и самовлюбеност не ѝ позволяват да се спре с двузначните сигнали към Виктор.

А Петър си е въобразил, че е главен герой в сапунка и е решил да окупира всички възможни роли.

# 439
Разгледах профила на Гош.
Ясно, че ланците са линия на брадъра, за да го вкарат като типичен събирателен образ на етноса. В профила му присъстват само на едно място, и то само където пробутва сценична визия с пеене. Явно си има точната публика, за която цената се покачва с наличните ланци.

И оттам насетне образът му се отдалечава от  типичната маргиналност. Пише по-правилно от едно 60% от ФБ активните българи, има патриархално здраво семейство с  консервативни възгледи. 
Изглеждат си нормална, сплотена и щастлива фамилия.

Негативните му страни, които долавям в предаването са лукавство, циркаджийство, стабилност в глутницата, гръмогласност и типичното за етноса вайкане.
Но като цяло започнах да го възприемам вече откъм положителната му страна.

# 440
  • София
Гаджето на напомпаната Теодора, която обаче има акъл, според мен, дали е въображаемо или не, е един заможен господин, който да не я притеснява много, много.

Аз сама писах вчера, че явно си има някого наистина. Качих и снимка, която е била постната във Фейсбук групата за ББ. Момчето е младо, съмнява ме да е богат/женен. Кастинга за ББ върви от месеци, според мен като е ходила си е била необвързана и примерно с този се занимават от месец-два. Ми и аз не бих си променила визитката за влизане на такъв ранен етап.

# 441
А това момче,може да е роднина или приятел. Не знаем със сигурност, дали е гадже

# 442
  • Варна
Този е точно олицетворение на мъжете, които харесва - диви, мутряги, които смело се хвърлят в бой и ступват някой. Тя, нали така го каза?
 Тоз го виждам как набива някой пищейки "ох, счупи ми са маникюря"

# 443
Сега видях, че Беба е Козирог.
Това за мен променя нещата. Може да го харесва много, но няма да даде външен израз. А дори и да даде, няма да е толкова експресивно, колкото един Овен очаква.

# 444
  • София
Сега видях, че Беба е Козирог.
Това за мен променя нещата. Може да го харесва много, но няма да даде външен израз. А дори и да даде, няма да е толкова експресивно, колкото един Овен очаква.

Моята приятелка, с която са в една компания ми е казвала, че Теодора работи много - от сутрин до вечер в салона си. После си купонясват и дори да са си тръгнали в 5, тя пак си е на работа в 8. Много тук не вярват в зодии, обаче Теодора специално си пасва доста на архиетипа 😃

# 445
  • Sofia
И аз прегледах набързо профила на Гош...на малко кадри е без веригите 🤔

# 446
Сезонът ми харесва и не ми харесва по сходни причини, колкото и противоречиво да звучи 😁 Харесва ми, защото не се напрягам. Косара е малоумна, но мисля, че практически всички съквартиранти споделят това мнение, както и публиката, та няма я тази ситуация, където някой е безскрупулно тъп, но е в центъра на голяма дружина, което прави целия формат противен. Напротив, няма особено напрягащо дразнещи персонажи. Повечето дори в тъпите си моменти са безобидни. Това прави епизодите леки за гледане.

НО пък ми липсва малко конфликт 😁 предаването загуби от излизането на Анджела и просто няма кой да запълни тая оставена дупка от нея. Трябва да има някой с малко повече плам, който дори и зрителите кара да се цепят на две - в подкрепа, в омраза. Няма силни образи, които наистина да ангажират вниманието и да ме накарат с нетърпение да чакам епизодите. Напротив, някои епизоди се задоволявам да ги "гледам" чрез прочитане на вашите коментари.

# 447
  • София
Виктор и Теодора са си един за друг, той татуирана бургаска батка, тя силиконова кифла. Самият й прякор-Беба, с който тя се гордее, не показва интелектуален капацитет, а инфантилност и лиготия... Къде и кога е била гимнастичка също не е ясно, ако е била от първи до пети клас в четвърторазряден клуб или училищен отбор е все едно и мен да ме пишат бивша гимнастичка, защото и аз тогава бях 😆

# 448
  • somewhere over the rainbow
Teoдора почва да ми олеква. Някакви ограничени изказвания, все е наежена, ядосана, сърдита, дуднеща. И все "аз, аз". Малко косареното поведение виждам, не толкова агресивно, но подобно. "Аз като кажа нещо и край", "Той не знае с кого си има работа", "Теодори много, Беба е само една"... Ма то кифленското няма как да не избие.

Виктор беше много смешен в точните си описания на семейния си живот с Теодора. Ще кажеш, че вече са сгодени.

А бай Иван на пътеката с шапката си беше баш мъж. Леко прегърбена стойка, широки рамене, мъжка походка с коленете навън.  Само косата е женска, но беше скрита под шапката. Не вярвам това да не се коментира вътре, но не го дават, за да е "изненада" за зрителите.

# 449
На мен Виктор и Атижа ми се издигнаха в очите. Показаха упоритост, която граничи буквално с глупост, но заслужава уважение, защото се жертваха за групата. В случая лъсна простотията и садистичните наклонности на ББ. 
И сега е важно дали "влюбеният" Пешко ще уважи усилията на любимата или ще бойкотира мисията за собствена изгода, защото той си въобразява, че като изпълнява заръките на зрителя, той ще го спасява. Не и аз, Петре, не и аз, в случая даже напротив.

Общи условия

Активация на акаунт