BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 47 916
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 555
Биг Брадър: ''Марио, явно никой не те иска в отбора си.''
Не е нормално отношението на всички в Къщата към Марио.
Не е нормално да се държат безчовечно с някой заради мисии, които приемат на живот и смърт.

# 556
Жал ми е за Марио, виждат, че е слаб и го ползват за боксова круша. Дано издържи, а накрая може и да спечели, ако продължават така. Много грозни обиди и нападки се чуват срещу него, чак заплахи...

# 557
Биг Брадър: ''Марио, явно никой не те иска в отбора си.''
Не е нормално отношението на всички в Къщата към Марио.
Не е нормално да се държат безчовечно с някой заради мисии, които приемат на живот и смърт.
Доста участници в риалитита са коментирали, че в тази изолирана среда наистина възприятията се изкривяват и всяка мисия е сякаш животът ти зависи от нея. Съвсем нормално е. Но Виктор жестоко истеряса… Чак ме хвана страх. Много “мъжко”.

# 558
Когато булитата нарочат някой за жертва , останалите в класа не смеят да защитят жертвата и дори си позволяват да я обиждат, за да се предпазят. Да не да са следващата мишена. Та ...и в ББ така. Горкият Марио.
На Веселка ѝ домъчня за него и свикнала никога да не бъде избирана беше готова да се размени..

# 559
  • Viena
Яко реклами,явно само на това разчитат.Ужас!

# 560
Гош развали заигравката на Петър с Атижа. А и нея с една дума я разкандърдисват.
Карди Би и Кардашиян в едно.

Ивонне я подкокоросва - Гошо я разкандардисва Simple Smile

# 561
Гош развали заигравката на Петър с Атижа. А и нея с една дума я разкандърдисват.
Карди Би и Кардашиян в едно.

Ивонне я подкокоросва - Гошо я разкандардисва Simple Smile
Като няма за лек собствено мнение, бая ще я въртят там.

# 562
  • София
Сега чакам да се извинят на Марио, след като май даже е ОТСЛАБНАЛ!

# 563
Виктор ми е много селски
И на мен ми е жал за Марио… от всичко се прави егати драмата, и това е от началото… какви неща му се наговориха до момента не е истина

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 06:32 от Sugarchen

# 564
Аз викам да направят една сватба на Виктор и Беба в къщата.  Като на Богданска и Петканов Joy

# 565
  • София
Косара е минала покрай заплаха за Теодора 😃 Беба може и да се сдържа в момента, гледа да не се кара прекалено, обаче ще изяде Косара с парцалите, ако лудото Ленче я изкара извън нерви 😃

# 566
Тоя Пацо статиста,  ако го отвлекат от къщата извънземни сигурно нито зрителите, нито съквартирантите ще забележат липсата му Joy

# 567
  • София
Марио пак с иконата..е преиграва вече и е кощунство..

Петър, Косара, Гош са 100% номинирани, още един се търси..
аа..Марио бил 4-я

# 568
Направи ми впечатление учащата право Ванеса как се изрази, че Марио изял" три парчета С торта". И тая ако завърши... явно това е нивото на бг образованието. Бат Гошо има по-правилен български от нея.

# 569
Хахах Joy
Вярно, че повече за фон вървя епизода при мен, но съм изпуснал тоя лаф Joy

Общи условия

Активация на акаунт