BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 47 909
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 570
Вкупом трябва да му се извинят на Марио, ама няма да стане. Щото им е под тяхното клетъчно ниво.
Батката и силиконката са си един за друг. 😂 Голяма мъка ми е да ги слушам като говорят или обясняват нещо. Речников запас общо - 100-на думи я имат, я не.
Петър и Косара и те са си един за друг с общ психопрофил.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 02:22 от Тумбел Нехранимайски

# 571
Направи ми впечатление учащата право Ванеса как се изрази, че Марио изял" три парчета С торта". И тая ако завърши... явно това е нивото на бг образованието. Бат Гошо има по-правилен български от нея.

И мен ме бъгна за минута. Май се засили да казва 'три чинии с торта', но по средата го модифицира на 'парчета' и стана манджа с гроздове Grinning

# 572
Имам чувството че Атижа е съгласна с абсолютно всичко, което ѝ се каже. Хареса Хитър Петър, защото Ивон ѝ каза, след тва го отхареса, защото Ланецов ѝ каза. Всеки път като "разговаря" с някого, тя само кима в съгласие и обелва една-две думи.

Ванеса уж е близка с Беба и мъжа ѝ, а накрая я оставиха почти последна при избора за отборите.

# 573
  • USA
Направи ми впечатление учащата право Ванеса как се изрази, че Марио изял" три парчета С торта". И тая ако завърши... явно това е нивото на бг образованието. Бат Гошо има по-правилен български от нея.
Е, това не е кой знае какво, на всеки се случва да се изкаже неправилно, особено в по-напрегнати моменти. За мен много по-фрапиращ е българският на Петър и Косара.

# 574
Гледаха да взимат по-спортните натури, все пак не знаеха каква ще е играта. Ванеса е много слаба. Трудно щеше да се справи, ако беше нещо силово.

# 575
  • София
Иска ми се да харесам Марио, но нямам желание... Много ми е противоречив, лъжлив, хлъзгав, парадиращ...На моменти ми става жал, но като се види общата картинка, ми е ясно защо така се отнасят с него. Изтъква се, прави се на света вода ненапита, чете молитви, носи икони, благославя ги под път и над път..В същото време се е нашарил с татуировки почти на нивото на Виктор, пие кат казак, пуши, псува, задява се с момите, говори им перверзни неща, навлиза прекалено свойски в пространството им. Набожността му не кореспондира с поведението и изказа му.

# 576
Някой да каже на Атижа, че думичката
не , съществува Joy

# 577
Тя Атижа май би се отказала от някой, дори да го харесва (не Петър, по принцип) само защото е проучила, че не е достатъчно популярен и одобряван.

Даже ще я е яд на него "ейййй, толкова да те харесвам, пък ти как малко от малко не положи усилия да станеш известен и харесван, пу"

Все едно си избира кола, която да предизвиква повече завист в околните и не иска да се мине.

# 578
Хайде,  дами, да подкрепим Марио, той е нашият победител. Единственият душевно чист човек в къщата.

# 579
  • USA
Хайде,  дами, да подкрепим Марио, той е нашият победител. Единственият душевно чист човек в къщата.
Марио може да е много неща, но точно на душевно чист не ми прилича. По-скоро лесна мишена за околните, което е гадно.

# 580
  • София /Абсурдистан
Нали форматът забранява насилието. А това, което прилагат към него си е чиста проба емоционално насилие.
Човекът не си е сам в главата, то се вижда, ама това не е повод всички да се държат така с него.

# 581
Хайде,  дами, да подкрепим Марио, той е нашият победител. Единственият душевно чист човек в къщата.
Марио може да е много неща, но точно на душевно чист не ми прилича. По-скоро лесна мишена за околните, което е гадно.
Точно душевно чистите стават лесна мишена. Другите са толкова злобни и излъчват толкова ужасна енергия, че никой не желае да им каже копче. За жалост добрите хора се мачкат.

# 582
  • София
Марио е един объркан човек и докато не се центрира, няма как другите да го вземат насериозно...Та той каза, че ако ББ му каже, ще обърне кръста надолу Rolling Eyes  Той е срам за БПЦ!
Прави каквото му кажат, не си държи на думата, затова го вземат на подбив и затова и Виктор му се разкрещя за мъжката дума...

# 583
  • Stockholm
Аз искам да победи Георги Милионерчето. Най-възпитан, светен и симпатичен. Другите са някакви абсурдизми. Искам да изчезнат по ред на номерата- Косара, Георги Ланеца, Петър, Марио, Виктор, Теодора, Ивонче. Останалите- на финал.

# 584
Марио определено не е душевно чист и определено не е за финал. Най-малкото психически няма да издържи - лабилни хора + слава е изключително лоша комбинация. И преди сме виждали какво става с хора, които печелят, но не са готови да платят цената.

Общи условия

Активация на акаунт