BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 46 657
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 600
Ивонне не само прегръща наред, ами и целува на поразия.
И с тия дълги ръце като ги загради измъкване няма.
Само Гош се поусети снощи, че е хлъзгава, лицемерна и обрана, но той заключи това цялото в свой стил  - тя петдесетгодишна, всичко дето Фърка ѝ се яде...Joy
Ще почне да бяга той от прегръдките ѝ.

# 601
На мен от снощи Виктор ми е първи за махане, след него и изгората му. Ненавиждам такъв модел на поведение в живота и не желая да го гледам всяка вечер и от телевизията. И двамата са с Ай кю на един портокал, ама претенции до небесата. Бас държа, че образованието им е до гимназиален курс и до там.

# 602
Ама моля ти се,Теодора е учила психология,така каза.

# 603
  • София
Аз не мисля, че Теодора и Виктор са се наговаряли пак. Теодора не е имала конфликти с други в къщата освен Косара и Георги и предполагам, ако по някаква случайност се сдобри с тях или пък да се скара жестоко с друг човек, ще продължава да си ги номинира всяка седмица.

Аз чакам кога Виктор ще се обърне срещу нея и ще я номинира понеже ми се струва отмъстителен.

# 604
Гледах им вчера килограмите, Ивон пишеше че е 71
Къде са тия кила, има прекрасна фигура...

# 605
  • София

Ивонне е висока, от там идва според мен. Силикона ме съмнява да тежи особено, тя не е дебела. Просто е висока и едро сложена.

# 606
В мъжкия кокал Grinning

# 607
Как къде, на ръста ѝ са точни... Тя/той/  е най-висока от всички. А и мъжете са с по-голяма мускулна маса процентно от жените и тежат повече като цяло.
Ръстът е някъде около 1,85 и тези килограми даже са малко за конструкцията.

# 608
Ааа, 1.85 това обяснява
Защото и аз съм висока и с нормална за ~50год. фигура, но 71 кила ми стоят едро

# 609
Теодора дали е заради това, че е минала покрай психологията, но обича да насъсква съквартирантите да ходят да си търсят правата в споровете. Тя самата се снишава. Любовните закачки са си стратегия. В живота изобщо няма да отрази такъв комлексар като Виктор.

# 610
Скандалът за храна беше започнат от Косара. Пак. Ядоха повечето мъже, но Косара атакува Марио. Тя не посмя да се изправи срещу всички. Само беззащитния нападна. Марио веднъж си взе парче торта, Радо го изяде, та даже Марио го изчака да се налапа. Марио взе второ парче, Радо пак яде с пълна уста от парчето на Марио, който взе трето парче и вече в яденето се включи и друг съквартирант заедно с Радо. Не видях кой беше. Само някакви лъжици се протягаха към чинията.
Георги милионерчето стоеше отстрани и се хилеше, което доста често се наблюдава при него. Или само това излъчва Големият Брат.
Ванеса броеше хапките на всички и много добре видя, че Радо изяде "парчетата с торта" на Марио. Но по време на скандала и тя пригласяше на глутницата.
И изобщо поведението на Радо беше присламчващо, щом види някой да яде или пие, той се присламчваше към ядящия и пиещия. Много мъжко поведение!
Оттам нататък яденето беше показано на забързан каданс и загубих нишката.
След като Марио бе нападнат от Косара, той се опита да го обърне на шега, но Виктор от шеги не разбира. Не е гъвкав, прекалено е дървен. И всички се нахвърлиха срещу Марио. Най- много викаха точно "мъжете", които лапаха яростно. Абсолютно мишкуване. Нито един нямаше доблестта да каже "И аз ядох".
Ванеса започна да приглася на глутницата, което я срива надолу. И точно Ванеса, която много се бореше за истината преди дни, снощи премълча истината за опустошаването на храната и стана съучастник в лъжата, че само Марио бил ял.
Ивоне се присъедини към глутницата, имаше ехидна реплика от нейна страна против Марио. Георги Ланецът май отпреди я усети, че е скрита лимонка и ще се окаже прав.
Ако изгонят Георги Ланеца, предаването ще загуби част от колорита си. Той внася нещо смешно. Дали с особения си говор, с натъртването на звука "х", дали с физиономиите, които прави, очите, които върти, на мен ми е смешен. Дори скандалите му не приемам на сериозно.

# 611
Не само ще го отрази, но и ще се скъса да му прави номерца, да я забележи.
Те са идеалното цяло на чалга съзнанието в поведение, претенции, външвн вид.
Родени един за друг.
Виктор има красиви черти на лицето, но тая брада и липсата на по-одухотворено излъчване, ведно с нечленоразделното мучене, набързо изтриват значението на първото.

# 612
  • София
Теодора дали е заради това, че е минала покрай психологията, но обича да насъсква съквартирантите да ходят да си търсят правата в споровете. Тя самата се снишава. Любовните закачки са си стратегия. В живота изобщо няма да отрази такъв комлексар като Виктор.

Теодора кого е насъсквала и кога се е крила?

Съвсем в началото каза на Георги да се извини на Анджела, че се е развикал. Не за думите, а за тона. Нещо, което и тя направи след караницата с Виктор в банята - отиде и му се извини, че е повишила тон.

На Марио каза, че съквартирантите се държат лошо с него, защото го позволява и че това трябва да спре.

На Петър да не ходи да дава лицемерни извинения, а само ако наистина смята, че е виновен.

Тя се е карала малко с Георги и основно с Косара - не им мълчи и не се крие.

# 613
  • Буркина Фасо
защо цитираш и пускаш празни постове?

# 614
  • София
защо цитираш и пускаш празни постове?

Защото ми се бъгна браузъра и е пуснало поста без написаното ми 😉

Оправих го.

Общи условия

Активация на акаунт