BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 45 882
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 810
На въпроса за Монголия отговорих за секунда. Пепито освен, че не знаеше отговора, ами и не го беше прочел като правилно. На Улан Ба̀тор, да казваш Уган Бато̀р, хаха. Пак, че не каза Ухан.  Въпросът за ЕС също беше елементарен и не беше нужно ББ да му пише верния отговор, а да го знае от обща култура. Но...

# 811
Ивон?-Не! , всъщност не е никаква маман, а е раджа.
А както е известно, раджите имат големи сърца и ръце, с които даряват любов на простолюдието.
Истинска и чиста, както на всяка богомолка.

# 812
# 813
  • SF
Халоу, биг брадър!
Не съм имала време да чета темата, но според вас, възможно ли е съквартирантите да НЕ се съмняват, че Ивоне е мъж?
Не ни го излъчват или хал хабер си нямат тези лавандули?

Петър, пътувал насам-натам, не само, че не знае столицата на Монголия, ами не можа и да я запомни. И въпросът за озона му се стори прекалено труден и трябваше да го мисли, мисли....
Въпросите са от учебник за четвърти-шести клас.

Биг брадър прекалено се бърка в отношенията им. "Харесваш ли Петър, искаш ли да го спасиш, хайде, нА, спаси го!"
Трябва да ги остави сами да решат искат ли да са заедно или не, вместо да ги жени зорлем.
Утре ще им каже Биг Брадър ще те спаси от номинации, ако прекараш една нощ в леглото на Атижа, Ванеса или каквато интрижка решат да заформят, без никакви намерения от страна на участника.

# 814
Умряха от смях с тия чакри и освобождаване! Жалко, че изгониха Ники, така щеше да му намести чакрите на горкото момче, че щеше свят да му се завие.

# 815
Според мен Петър се правеше, че мисли, за да не изстрелва прекалено бързо отговорите. Личеше си, че преиграва.

# 816
  • SF
Да, той вече знаеше отговорите: Франция, 3 за Озон, 7 медала, Улан Батор и т.н. Така че се правеше, че мисли и преиграваше.
Ако не знаеш, че озонът съдържа 3 атома кислород, няма какво да го мислиш и да го броиш на пръстите. Да не би да държи молекула озон в ръката си, за да брои атомите... Преигра яко, защото няма представа, че атомите не се броят на пръсти, а се знаят от формулата О3.
Хайде, медалите, може да брои на пръсти, припомняйки си носителите им.
Имаше и нещо сбъркано в играта, защото първо слагат ръка върху монетата, а после започват да мислят отговорите.

# 817
Така е, Есмее, права си. Но и другите вътре са толкова капацитетни, че никой не загря преиграването. 😀

# 818
  • Sofia
В”90 дни до сватбата”по ТЛС имаше един транс/Ники от САЩ/,който се разкри пред гаджето си/Игор от Молдова/след като са имали дълга интимна връзка и мъжът изобщо не е разбрал за промяната.
Скрит текст:

Ивончето ми е интересен образ.
Измисля и доукрасява някои истории,но е обикалял/а,живял/а на различни места и има какво да разказва.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 18:48 от Doli

# 819
Това със стихотворението  със сигурност е нагласено.

# 820
  • SF
На мене ми е много хомо - гушлива, интимна с всички, обича клюките, докосванията, няма мяра в натискането и прекрачването на личните граници. Спи им по коленете, гали ги, успокоява ги (в нейната глава така правят майките, милите жени, в каквато тя иска да се прероди). Ако това е жена, родена като жена, истински ще се учудя и ще ми бъде още едно доказателство, че всичко е възможно. Мъж си е отвсякъде. Имам предвид мъж, роден с мъжка анатомия, с мъжко тяло. Въпреки корекциите, то се е запазило като мъжко и не знам как на другите не им вадят очите мъжките й черти. Не я бях чувала, нито виждала. От първите кадри, от статичните снимки във визитката вече виждах един мъж.
За поведенето не говоря - то е преиграно, престарано, въобразяемо. Мами това, мами онова. Колко деца е родила, та се изживява като мами. Това да клюкарства със всеки не я прави загрижена мами, а точно мъж с мечта да бъде мами.

# 821
Това със стихотворението  със сигурност е нагласено.
Как смятате, че са го нагласили? Дали са му текста предварително, той се е крил,  няколко дни (незнайно къде) от съквартирантите, за да го зубри и след това рецитира  с патос и емоция, без да се запъне и замисли нито веднъж?

Нагласеното е, че Биг Брадър знае, че той знае много стихотворения, което е похвално, особено за неговия етнос.

# 822
  • SF
На кастингите се е похвалил, че е от интелигентните цигани и може да рецитира Ботев, Вапцаров.

# 823
  • Варна
Ами всички ни дразни, но ББ не иска да се лиши от него и това е. "Големият" играч! Ето сега и лъже момичето, долно човече.
Сега изгледах епизода. Спорен мен ББ нарочно помпа още самочувствието на тоя Петър (изобщо не го харесвам), че уж публиката го харесва, използва Атижа с тайната мисия и чака съвсем да литне в облаците Петър и ББ ще го сиктирдоса.

Продължавам да мисля, че и Атижа играе харесване, за да стане интересна на публиката. За Петър е ясно от ден първи на свалката.

# 824
Така е, Есмее, права си. Но и другите вътре са толкова капацитетни, че никой не загря преиграването. 😀
Да, щото пък той е един актьор.. Толкова "дървен" човек не съм срещала. И скандалите му едни фалшиви и морала му също и "любовта" му. Дано Атижа скоро го усети. А пък изживяването му като плейбой и.. джентълмен.. Смяях!

Общи условия

Активация на акаунт