BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 46 542
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 795
  • USA
Жени като Теодора, поне лично според мен, страдат от някакви психични проблеми, колкото и смешно да изглежда на много хора тук.  Такива неща в България не се приемат на сериозно за жалост. Телесно дисморфично разстройство се казва диагнозата, до колкото знам. Няма как наистина красиво и нежно момиче, КОЕТО ТЯ Е БИЛА, да се докара до такова дередже без някакви психични проблеми. Та тя вече дори не прилича на жена, визуално е стигнала до някакъв вид карикатура. Не искам да звуча гадно и да слагам излишни епитети, но нещо толкова фрапантно няма как да е само до мода. За радост, най-потресаващото от имиджа й са филърите и грима, които се разграждат и трият. Бих се радвала ако в бъдеще подобри себеоценката си и разгради повечето филъри и намали изкуствения тен. Дори се чувствам гадно, като казвам това, но извън чалга средите, повечето хора биха си го помислили.

# 796
Гаджето на Беба

# 797
А как така е инсценировка - Биг Брадър му прошепна стихотворението в ухото ли?
Аз го заподозрях, но все тая..
Гошко е двигателят на интригите и глава на другият лагер, дето се опълчва на Пешо- Вики лагера.
А и да не изпуснат етническият рейтинг и смс-и..
Но трябва да има противовес на Пешката, щото оня много яко иначе ще ги овършее.
Представям си ги колко са елементарни всички, за да му се връзват на евтините манипулации! Щом един съвсем средно интелигентен палячо успява да ги командва..

# 798
Не мисля, че е инсценировка. На лайфа в понеделник си рецитираше различни стихотворения, докато обикаляше да сваля килограми за мисията. На някои знаеше само един куплет, на други - повечко… Общо взето Биг Брадър му даде задача, с която беше ясно, че ще се справи. Вдигат му акциите.

# 799
Изгледах интервюто с Анджела - добричка, мислеща, но е нерва. И вътрешно е развалина за съжаление. Подобен тип нервност, между другото, съм забелязвала точно и при други бивши наркомани.

Когато каза, че има човек до себе си, се зачудих що за мъж би се хванал с жена, която се показва така, но след това разбрах, че е жена.

Жал ми е за нея, дано да успее да се поуспокои и да бъде истински щастлива.

# 800
  • София
Гош нали е певец..те помнят много текстове на песни и има вероятност да го е знаел, но дори и преди малко да го е научил, много добре му се получи. Не беше просто декламиране, а беше с патос, с паузи и с чувство, евала за което.

Значи Пешо отпадна от елиминация.
Гош излетя в космоса с "Хаджи Димитър" и няма да го изгонят..спечели симпатии..
Марио е двуполюсен...ту така, ту вака, но си има симпатизанти..
Клошара е в минус безкрайност, значи нея я гласят за ликвидация.

# 801
Косара ще си ходи според мен. Ако я спасят утре, то ще е ясно, че е нагласена работа. Не съм прочела един позитивен коментар по неин адрес. Но пък има самочувствие. Нали обясняваше, че ако остане с… Беба или Ванеса? Не помня коя, но каза, че нямали шанс срещу нея. 😁

# 802
  • USA
Косара ще си ходи според мен. Ако я спасят утре, то ще е ясно, че е нагласена работа. Не съм прочела един позитивен коментар по неин адрес. Но пък има самочувствие. Нали обясняваше, че ако остане с… Беба или Ванеса? Не помня коя, но каза, че нямали шанс срещу нея. 😁
Мисля, че беше Ванеса. Smile Напълно съм съгласна, че няма как тя да не е аут. Направо нямам търпение вече.

# 803
Възможно ли е Георги да я знае тая поема?
Много нагласено ми идва нещо
Да, тамън днес сутринта гледах лайва от понеделник ... и Георги изрецитира поне десетина стихотворения... и на Ботев, и на Вазов, и на Смирненски, каза, че бил отличникът в класа.

# 804
  • София
На мен не ми се стори странно, че знае стихотворението, може да е имал свестни учители.
Едно време имах преподавател по литература, който ни караше да учим целите стихосбирки наизуст. Изпитваше ни на дъската да рецитираме наред - Ботев, Вазов, Яворов...
Като си спомня колко много недоволствахме и мрънкахме тогава и колко съм благодарна сега, защото все още ги помня повечето, почти 30 години по-късно.

# 805
Тя не мисля, че крие, че е туркиня с това име.
Атѝджа е арабско име. Турският вариант е Атиджѐ. Може и да е помакиня, там (Западните Родопи и Пирин) също ползват често арабски имена.
Според мен рецитала  на Георги беше по сценарий, вдигнаха му акциите заради номимацията.
То беше по сценарий, защото ББ знаеше, че той помни стихотворения. Цял понеделник рецитира стихотворения, помни и песни... отличник бил в училище. Но... като го питаха за най-голямата страна в Европейския съюз, каза РУСИЯ, хахаха. Грам мисъл няма.
Между другото, всеки път когато започва предаването, очаквам да чуя музичката от Съдби на кръстопът и примерно разказвачът да започне : "София. Квартал Левски Г."JoyJoyJoyJoy
На мен ми звучи мелодията от "София-ден и нощ" като започне шапката на Hidalgo. Когато гледаш почти 600 епизода, е така. Grinning

# 806
Не съм много наясно, но знам че транс мъж може да има ерекция. Така че нищо чудно и транс жена да може да получи оргазъм. Мисля си, ако че е мъж, Ивонне е минала и през тази операция. Кулагин твърди, че даже се била похвалила с това.
Не съм сигурна, но няма такава логика... Няма ги основните неща, за да се получи оргазъм, ако е жена. Не съм специалист, нито съм се интересувала, просто няма логика.. Няма как да й инсталират тези неща.

Могат.По ТLC един обясняваше.Имат ерекция,получават оргазам и еякулират.Разбира се,ако операцията е направена читаво,а Ивоне не  е правил в България.
ох,май ми е време да спя.Това горе е за жена към мъж😁

# 807
На мен не ми се стори странно, че знае стихотворението, може да е имал свестни учители.
https://play.nova.bg/video/big-brother/season-6/big-brother-2024 … 10-21-live/637513
Ако имаш време, изгледай този лайв. Правят някакви кръгчета на двора и този наизуст каза куп стихотворения. Аз не знам нито едно от тях. Не обичам патриотарски изпълнения, никога не съм искал да помня такива неща.
Тук е добър. Ама... както видяхме от играта за обща култура,  има доста липси в други сфери.

# 808
  • София
Всъщност Гош бързаше и не съобрази, че се пита за Европейският съюз и затова отговори -Русия, а тя е най-голямата д-ва в Европа. Похвално е, че и това го знае. Ако питат Виктор надали ще знае коя я най-голямата държава в Европа.

# 809
Дори след като разбра, че става въпрос за ЕС, реши да пробва с Русия.

Иска ми се на всички да задават въпроси… Ще падне смях. А това с победата на Петър беше толкова глупаво, самата мисия също беше нескопосана. Трябваше поне да го направят трудно за Атижа. Да не говорим, че Петър го отигра доста зле.

Общи условия

Активация на акаунт