BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 46 561
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 780
А в случая на Петър и Атижа - колкото и да ми е неприятен, в случая е прав. Сам си каза, че я харесва, но не до лудост. Аз го тълкувам така - влязъл е да си играе играта. Ако като излязат ако стане нещо - супер. Но няма да зареже стратегията си заради жена, която познава от 2 седмици. С други думи е точно обратното на Виктор. Жалко че е такъв комплексар, защото на моменти разсъждава разумно.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 23:50 от Lilly_85

# 781
Теодора във визитката си не спомена ли, че е необвързана ?

# 782
Екскюз ми, обаче Ивонче като даваше ония съвети на Теодора, в ролята на мъж или на жена ги даваше, щото подозирам, че е откъм мъжката част Joy Тя дори и да има операция, то е просто като пластика, не могат да й пришият всичките зони и точки..ако ме разбирате... Така, че е действала по мъжки явно..
Не съм много наясно, но знам че транс мъж може да има ерекция. Така че нищо чудно и транс жена да може да получи оргазъм. Мисля си, ако че е мъж, Ивонне е минала и през тази операция. Кулагин твърди, че даже се била похвалила с това.

# 783
Друг профил на Георги съм гледала. В този наистина е с ланците.
А жена му Гергана активира с яко гласуване.
https://m.facebook.com/profile.php?id=100075894601292&name=xhp_n … action__open_user

# 784
Теодора във визитката си не спомена ли, че е необвързана ?

И на мен нещо такова ми се върти в главата.

Представям си Виктор навън колко обсебващ би бил. Той сега не я изпуска от поглед, камо ли при евентуално развитие на отношенията им след това. А тя си е волна пИпИруда, едва ли би му цепила басма.
Както някой написа- може и мутреска да го раздава, но си има неин бизнес, сама си избила с като да бъде и с кого не.

# 785
  • София
Не съм много наясно, но знам че транс мъж може да има ерекция. Така че нищо чудно и транс жена да може да получи оргазъм. Мисля си, ако че е мъж, Ивонне е минала и през тази операция. Кулагин твърди, че даже се била похвалила с това.
Не съм сигурна, но няма такава логика... Няма ги основните неща, за да се получи оргазъм, ако е жена. Не съм специалист, нито съм се интересувала, просто няма логика.. Няма как да й инсталират тези неща.

# 786
Абе Теодора някакъв еталон за красота ли е по бг стандарти? Явно мъжете се бият за нея, аз съм леко шокирана - на мен ми изглежда малко като карикатура и то не само в лицето. 🫣

Ивонне (ако наистина е мъж) е доста напред в транзишъна и оняден май я даваха по тънко клинче, та със сигурност има операция. И доколкото знам, може да получи оргазъм, но то не е точно женска физика, тъй като мъжкият атрибут си остава, просто е обърнат навътре в тялото - все едно обръщаш чорап наопаки.

# 787
Не съм сигурна, но няма такава логика... Няма ги основните неща, за да се получи оргазъм, ако е жена. Не съм специалист, нито съм се интересувала, просто няма логика.. Няма как да й инсталират тези неща.
Проверих в Гугъл. 😁 Пише, че повечето транс жени могат да стигнат до оргазъм. Няма да пиша обяснение как точно, да не вземат да изтрият поста.

# 788
  • София
Хептен се обърках JoyJoy обърнат чорап...трябва да се поинтересувам Laughing

# 789
Абе Теодора някакъв еталон за красота ли е по бг стандарти? Явно мъжете се бият за нея, аз съм леко шокирана - на мен ми изглежда малко като карикатура и то не само в лицето. 🫣

Наложилият се “калъп” за красота е Теодора. Основно за хора с комплекси- както мъже, така и жени.
Мъжките комплексарчета се радват да имат такъв тунингован  “трофей”, жените пък се блъскат със силикон, екстеншъни, филъри, мигли, веждЯ и т.н. само и само да са в масовката оборотни мръсници (топ комплимент, който може да получат от батките).

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 00:30 от TuЛи

# 790
Теодора не би изглеждала никак зле, ако си направи нормални вежди и махне филърите. Виктор също щеше да е голям симпатяга, ако беше с по-различна брада. Изобщо, хубави хора сами се загрозяват заради глупави трендове.

# 791
Виктор е страшно обсебващ. Имах в живота си подобен човек - дали не изхвърча на първата седмица? Онзи си помисли, че сме женени на втората среща.

Иска ми се Биг Брадър да вмъква повече мисии или задачи, за да ги отдалечи малко и Виктор да се покаже в различна светлина от кученце-чехльо, демонстриращ пишман мъжественост. 😂

# 792
Виктор всеки път, когато поне за момент се почувства несигурен губи контрол и истерясва. Няма елементарна емоционална интелигентност.
Страшен Алфа, нЕма що.

# 793
Надзърнах във фейсбук и видях, че инсценировката с Георги и стихчето е дала резултат. Хвалят го все едно е спечелил 10 нобелови награди.  Явно той и Пепито са им важни и им вдигат акциите

# 794
Инсценировка или не, Георги изрецитира цяло дълго стихотворение, а на Петър не му е по силите една столица да запомни правилно .
Да оставим настрани факта, че като мъж поне от малко обща култура в геополитически план би следвало да се поинтересува.

Общи условия

Активация на акаунт