BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 45 827
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 1 095
Аз пък този съсел не ща никой да го целува.Ще мина и без неговите любовни драми.Щото той не може дори да изиграе интерес някакъв към момичето.

# 1 096
Косара въобще не си дава сметка как изглежда отстрани. Гледах подкаста - тя е като дете, което кара пубертет. Един път е бясно, после кротко...

# 1 097
Сеир, но все пак има намесени чувства… Знам, че според много хора, щом някой е влязъл в къщата, значи се е съгласил да бъде унижаван. За мен не е така. Където и който и да си, би следвало да получаваш нормално човешко отношение.

# 1 098
  • София
Те вътре са опитни мишки, щом ББ е социален експеримент и са задължени да участват в мисии. Дали тази мисия ще ги унижи или извиси, те трябва да са съгласни, щом са си сложили главата в торбата. Лично мен въобще не ме интересува към кой полюс ще се наклонят, защото те сами са го пожелали..Дори и да има унижение, щом те са съгласни, коя съм аз, че да им защитавам правата и достойнството?!?

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 20:22 от elix

# 1 099
Аз не мога да разбера как възрастни хора ,които са се запознали преди няма две три седмици се влюбват,загубват и т.н ,освен това знаят ,че ги гледат познати и непознати .
Този Виктор направо се излага ,а Атижа я мислех за по-умна ,че и с  мазгоча Петър....

# 1 100
Изолацията изкривява представите за реалността и всичко им се вижда много по-сериозно и истинско, отколкото е. Много участници са го коментирали.

# 1 101
Да, точно така.

# 1 102
  • София
Ама каква изолация, той на втория ден беше влюбен Laughing

# 1 103
# 1 104
Точно.Изолацията изкривява представата.Ама дългата изолация.
Тия там са смешници.В първата седмица,грубо казано,се нас..ха.

# 1 105
Какво да се прави - любов Heart Това е като да те халосат с лопата между очите, не ви ли се е случвало Heart На мен - да, и много боля Joy:

# 1 106
Реших да си причиня Кошмара
- Аз съм водила битките на хора в къщата, които не познавам. Защитам ги като майка орлица.
- Аз съм много чувствителен човек.
- Не съм агресивна, и аз имам чувства
- Търся мъж, който да е по-силен от мен, да ме пази и брани
- Теодора използва Виктор за да избута по-напред в предаването

Не мога да я слушам повече.. 😀

# 1 107
Изолацията изкривява представите за реалността и всичко им се вижда много по-сериозно и истинско, отколкото е. Много участници са го коментирали.

Освен всичко на бас, че там времето тече 2 или 3 пъти по бавно. Заради изолацията и скуката. Там 2, 3 седмици познанство, са все едно 2, 3 месеца навън. Защото навън като се запознаеш с някого, не си отначало 24/7 непрекъснато с него.

# 1 108
  • София
Какво да се прави - любов Heart Това е като да те халосат с лопата между очите, не ви ли се е случвало Heart На мен - да, и много боля Joy:
Случвало се е на почти всеки, но той от вратата за краката... На втория ден влюбен и вече я вижда като майката на децата му..хахаа. Видял я е, като сгодна женица-мръсница, аз истински влюбен човек не съм чувала да говори  толкова грозно...

# 1 109
Мръсница го намира за аналог на секси предполагам. Всички мъже искат жените им да са секси, това ок.
Но не е ок това обсебващо поведение и взимане на решения за майка на децата му, деца, семейства. То лошо няма, но не и без тя да го поиска. Той си ги шляпа тези без значение от нейното мнение.

Общи условия

Активация на акаунт