Блефаропластика - 4 тема

• 41 816
  • 575
  •   1
Отговори
# 510
Не, затова не се навих да ходя и да търся.Скерлев не знам дали не е добър в това.В Белисимо клиник съм виждала д-р Джак да прави, вероятно и други, но като цяло няма отзиви от пациенти.

# 511
Здравейте, някой може ли да сподели мнение за д-р Мария Янева от болница Зора. Интересува ме дали прави долна блефаропластика и като цяло, някой има ли някакви отзиви за нея. Благодаря предварително!

# 512
Аз празвих при Янева горна. Мисля, че прави и долна, но не мога да кажа отзиви за долната.

# 513
  • София / Пловдив
.....
Та в тази връзка, момичета, които сте минали през това, какво слагахте на белезите? .........

Нищо Simple Smile
Питах лекаря след операцията, той каза ниииииищо, пациентка съм на д-р Гигов. На своя глава и след четене тук опитах Кело кот, но не ми допадна изобщо, много ми лепеше и почистването на очите ми беше трудно, та на третия ден буквално го зарязах. То си е до кожа предимно. Година след операцията имам съвсем леки и труднозабележими белези, само ако се вгледаш и знаеш, дори с лек грим не се забелязват.

# 514
  • в 1001-та нощ
Аз ползвах от силиконовите тип Кело кот - такъв ми бе предписан. Ако някой реши да си купи - да е без UV защита, защото дразни очите.

Силиконовите продукти за белези не заличават белега, а създават налягане да го притискат - да не расте.

# 515
Скарекс-а също е силиконов гел. Може би ще си продължа с него като свърши, не е труден за нанасяне и не лепне.

# 516
  • в 1001-та нощ
Да, Дерматикс Ултра също ☺️ Има избор 🌺

# 517
Дерматикс ултра явно не се произвежда или внася, но няма наличност , поне онлайн.
Аз да дам ъпдейт: нямам синини, но отоци да.Всяка сутрин се събуждам подута в очите и скулите, следобедно отокът спада и отварям по-лесно очите.Така като гледам, до махане на конците, ще съм си у дома.Явно при всеки е индивидуално възстановяването.
Продъпжавам с ледените компреси.

# 518
  • София
Момичета, аз имам един пресен белег на ръба на косата и челото от лятото ( злополука през лятото). Много добре се повлиява от тези лепенки, но не знам как ще прилепне на горния клепач. Има нещо в тях, не е само от прилепването. Аз спя с тази лепенка.
https://remedium.bg/sikatris-za-belezi-universalna-10sm-10sm-5br-085357/p
Реже се големина по избор!

Иначе аз ползвах този крем за белези, много е хубав, не лепне, не създава никакъв дискомфорт.

Моя белег след 15 месеца: вижда се и горния и долния

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 11:56 от Rima

# 519
Рима,белега не трябваше ли да е в сгъвката на окото,поне в началото?
Аз за белезите знам ,че всяка кожа е различна и различно понася такива интервенции.Някои даже келоиди образуват.

# 520
  • София
Рима,белега не трябваше ли да е в сгъвката на окото,поне в началото?
Аз за белезите знам ,че всяка кожа е различна и различно понася такива интервенции.Някои даже келоиди образуват.

Там ми е сгъвката, аз съм се ококорила за снимката, за да опъна кожата и да се види. Намирам белега за абсолютно пренебрежим на фона на цялостния резултат.

# 521
Този белег с малко руж на клепача изобщо няма да се вижда. Рима, а цялостният резултат след година и половина как е и при кой прави операцията?

# 522
  • Parsberg
Здравейте,доста четох назад в темите ,но или не съм видяла или трябва още назад  да върна.Не виждам резултати от Др.Наталия Иванова и Желязкова.Изчетох блога на Алена, но други коментари на вече направени операции не видях.Аз ще си правя горна Блефаропластика и се чудих при коя от двете и в крайна сметка си запазих час за края на март при др.Желязкова Ст.Загора.Писах на WhatsApp пратих снимки и се разбрахме за дата като трябва да платя капаро до края на годината .Др.Иванова ми каза ,че ще има в сайта й възможност за онлайн консултация и да проверявам през месец октомври, но до момента нищо.Цената за Желязкова е 3700 лв.Въпроса ми ,може ли да споделите тези ,които са били при Желязкова каква цена платихте, няма сайт където да погледна и разликата е доста голямо от цената на др.Иванова?

# 523
  • в 1001-та нощ
Аз мисля, че платих около 2400 лв - през 2022 г.

# 524
  • София
Здравейте,доста четох назад в темите ,но или не съм видяла или трябва още назад  да върна.Не виждам резултати от Др.Наталия Иванова и Желязкова.Изчетох блога на Алена, но други коментари на вече направени операции не видях.Аз ще си правя горна Блефаропластика и се чудих при коя от двете и в крайна сметка си запазих час за края на март при др.Желязкова Ст.Загора.Писах на WhatsApp пратих снимки и се разбрахме за дата като трябва да платя капаро до края на годината .Др.Иванова ми каза ,че ще има в сайта й възможност за онлайн консултация и да проверявам през месец октомври, но до момента нищо.Цената за Желязкова е 3700 лв.Въпроса ми ,може ли да споделите тези ,които са били при Желязкова каква цена платихте, няма сайт където да погледна и разликата е доста голямо от цената на др.Иванова?

Ако сте само за горна горещо ви препоръчвам д-р Янева в Зора в София.
Цената е 2000 лева за двете очи и я има на сайта!
https://bolnica-zora.com/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0 … 8%D1%81-5470.html

Общи условия

Активация на акаунт