Блефаропластика - 4 тема

• 41 848
  • 575
  •   1
Отговори
# 495
За упойките: минавала съм всички видове и страх нямам.Не разбрах кога заспах, събудих се леко и просто си подремах с лед на очите.За мен тези упойки са чудесни( не пълните, а периферните).
Имам изрязани 15 и 14мм , нали ми бяха различни очите.
След седмица, при махането на конците, ще
разпитам още.
благодаря ви на всички❤

# 496
ДХЗ, бързо възстановяване ти пожелавам! И да бъдеш много щастлива от резултата. Ще се радвам да споделиш подоробности - колко време ще си вкъщи, кога можеш да излизаш и да се показваш пред хора Simple Smile

# 497
  • Бургас
Много хубави очи имаш, ДХЗ, екзотична красавица Simple Smile

# 498
ДХЗ, честито! Много добре изглежда. Ще се радвам да споделиш как се възстановяваш, да обменяме опит, май в групата ние сме най-пресните правили процедурата.

При мен нямаше никакви лепенки. Вече съм на три седмици. Белезите са ми червени и се виждат, но слагам лек грим и така е добре. Имам като че ли и леко подуване на клепачите. Отляво е по-зле. Чакам да мине време, казват, че белезите избледняват след третия месец - четох по разни чужди групи. Но явно пак зависи от кожа, способността на организма да се възстановява и т.н. На мен по принцип белезите ми се скриват трудно, с доста бяла кожа съм, може и за това да е.

Та в тази връзка, момичета, които сте минали през това, какво слагахте на белезите? На мен, след свалянето на шевовете, лекарката ми препоръча Скарекс на Биотрейд, макар да каза, че и без крем ще се заличат. Отделно ми предписа Blephaderm - крем за омекотяване, хидратация, против дразнене и сърбеж. Много е приятен, може да се използва просто като крем за очи. Четох за Kelo-Cote за белезите, но не знам защо не ми даде него, за други кремове, подходящи за целта, не знам.

# 499
Привет, добре съм днес, няма болка, само лепенките ми пречат.Ще съм с тях до махането на конците във вторник и нямам много какво да
покажа.Нямам синини, тръгнали надолу засега.Най-трудно е спането по гръб и полулегнал.
Усещам подута зоната по това колко мога да отворя нагоре.
Виждам, че шевовете са от слъзния канал до веждата, подари спецификата на окото.Имам монголоидни очи и захлупването
се случваше
още от началото , в частра към носа.Д-р Чилингирова каза, че
този кант по принцип е много красив за едно око и много хора не искат да им се пипа, но при мен нямаше как.Имам малко подкожни мазнини, които сега не са позиционирани на повърхността и не е махала.В бъдеще може да се наложи:
Скрит текст:
Окото преди;

И днес:

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 22:41 от ДХ3

# 500
Ами те синините тръгват от втория-третия ден, но може и да нямаш. Аз имах само една малка под лявото око, изчезна на втората седмица. По-скоро има отоци и подувания, поне при мен.

# 501
Здравейте, дами! И аз съм кандидатка за ГБ и от години чета мненията по темата. Поздравления за тези дами, които вече са минали процедурата, а все още “набирам кураж” 🤪 Една позната се оперира ми д-р Веселин Динев, но не намирам много инфо за него, резулратът е задоволителен при тази позната. Първо бях сигурна, че ще се оперирам при Иванова, сега мисля за Таук 🤔 абе, съвсем се обърках, но не ми се отлага вече, че положението не е ок.

# 502
При Таук мой познат прави долна блефаро и стана добре:

# 503
Ashii, трбва да се спреш първо на лекар и да говориш с него. Може да направиш консултация с някого, а после и с друг, за да се ориентираш. Няколко страници назад имаше мнения за Таук, ако не се лъжа. Лекарите, които правят тези процедури са много. Тук основно са се коментирали (не в този ред) Иванова, Желязкова, Кънев, Ненкова, Средкова, Янева, Таук, Войнов, Гигов (да не бъркам името - в Пловдив), сега и Чилингирова. Имало е и други, разбира се, това не е изчерпателен списък Simple Smile. Някои дами хвалят някои лекари, а други не бяха доволни от отношението на същите лекари или от резултати. Та, ако не си чела, виж старите теми. Аз ги помня повечето, защото четох и събирах инфо от тук, но и от други места - две години, че и повече докато озрея и докато се спра на лекар. Можеше и по-рано да се реша, че ме тормозеше този въпрос, но явно не ми е бил моментът тогава. Т.е. трябва да си избереш ти лекар, на когото да се довериш - то малко тая работа си е до шесто чувство и късмет, и най-вече до информация, разбира се.

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 12:17 от Alia1

# 504
Аз първо бях при Чилингирова, но тя искаше да си направя ендоскопски браулифт и чак после рязане на клепачи, ако има нужда.Но не знаех къде и ме беше шубе също.После ходих при Средкова, която потвърди мнението и каза да чакам съвсем на ми паднат клепачите и да покрият миглите, което бе абсурд за мен, защото дясното око се измъчи с този клепач.
На повторно ходене при д-р Чилингирова , след страхотна блефаро и директен браулифт на темпорална зона на моята приятелка, пак седнахме да го обсъдим моето положение.Консултира ме и д-р Димитров, който от неотдавна е колега в Дерма акт.Двамата решиха, че и без браулифт могат да премахнат излишното, а в бъдеще,ако пак има смъкване, ще направя лифта, не рязане.
Честно казано на нея имам много вяра и се радвам, че там се случиха нещата.В бъдеще смятам да се ѝ се доверя за всякакви естетични корекции, свързани с оперативна намеса.
Две мои приятелки правиха горна блефаро при Иванова и много добре им се получи, едната февруари ще прави долна пак при нея.

# 505
ДХЗ, бързо да се възстановиш и много да се харесаш! Благодаря ти, че споделяш!
Мисля, че доста добре изглеждаш за като за втори ден - не са големи отоците и синините.Ти каза, че мазнини не са махани, а репозиционирани ли са или само кожата е изрязвана?

# 506
Доколкото разбрах откъм мазнини нищо не е правено, махната е само кожа.Преди операцията имаха съмнения за леко количество мазнини, но в хода се е видяло, че са малко, не са струпани, а са в тъканите и за момента няма нужда да се пипа нищо повече.Така разбрах.

# 507
  • Варна
ДХЗ, а как се прави този браулифт ако не с рязане? И аз се определям по-скоро за тази процедура.

# 508
Ендоскопски при мен.Влиза се с торакали през няколко разреза високо в косата, веждите се препозиционират и мускули и тъкани се поставят на място, като се фиксират с винтове- лаишки обяснено.

# 509
  • Варна
И аз ще търся след някоя и сега година браулифт, но мислех, че и ендоскопския се води с рязане,та затова попитах. Войнов споделя доста резултати и Хатър. Моята дерматоложка харесва работата на Хатър.
А Чилингирова препоръчва ли ти лекар за ендоскопския?

Общи условия

Активация на акаунт