Блефаропластика - 4 тема

• 53 466
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
Прекрасен резултат, греете!

# 586
Еха! Смъкнали са ти поне 10 години.

# 587
  • София
Уау maeva0959 Heart EyesHeart EyesHeart Eyes
Прекрасен резултат, направо коренна разлика. И моето начално положение е сходно, така че.....очаквам и аз така прекрасно да изглеждам. Направо 10-15 години ги няма. На колко си години ако не е тайна? Какво високо чело и високи вежди, аз все там гледам хората, освен в торбичките.Grinning
Scarlett83, честито и на теб, чакаме и от теб впечатляващи резултати.
ДХ3, как си ти?

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 09:34 от ANI BANI

# 588
Уау maeva0959 Heart EyesHeart EyesHeart Eyes
Прекрасен резултат, направо коренна разлика. И моето начално положение е сходно, така че.....очаквам и аз така прекрасно да изглеждам. Направо 10-15 години ги няма. На колко си години ако не е тайна? Какво високо чело и високи вежди, аз все там гледам хората, освен в торбичките.Grinning
Scarlett83, честито и на теб, чакаме и от теб впечатляващи резултати.
ДХ3, как си ти?
На 44г 😊
Но торбичките ми са по рождение, цял живот комплекси...с годините и горния клепач падна... 🫣
Толкова съм щастлива сега 🥳🙂

# 589
И аз съм с наследствени торбички, от как се помня. Напълно те разбирам…
Ни изчаквам на този етап, че сега преминавам лечение с брекети. Като приключа с него, може би ще си направя и аз.

# 590
  • Orihuela Costa,Spain
Maeva ,уау,за малко да си изпусна  кафето,страхотна си👏🏻👏🏻👏🏻!

# 591
Маева, промяната е огромна, браво, че си се решила.
Ани, аз съм супер, още се възстановява едното око, там има усещане за лека оточност, придърпване.Линията на шева е по-изпъкнала и има леко удебеляване в края му, което усещам, че намалява.Белезите са активно розово-червени е края им, над окото са вече доста избледняли.Минало е малко повече от месец.

(Да се има предвид асиметрията в очите, като лявото на снимката е с 3мм по-малък отвор от другото.Веждата също има разлика, в тази връзка може би ще
правя браулифт някога.

# 592
Много хубави резултати, момичета. Много ви се радвам!

# 593
Maevа, страхотен резултат. Започвам да се чувствам по-спокойна и за моите блефаропластики през април при Войнов. Каква беше долната, стандартна или трансконюктивална? Fat repositioning?

# 594
  • София
Браво, maeva, чудесно изглеждате!

# 595
Maevа, страхотен резултат. Започвам да се чувствам по-спокойна и за моите блефаропластики през април при Войнов. Каква беше долната, стандартна или трансконюктивална? Fat repositioning?
В сигурни ръце ще бъдете, доктора наистина знае какво прави и е толкова земен.. 🥰
Но този въпрос ме закова 🫣
Ами честно казано нямам идея каква е била. Не съм питала,а дори и да ми е казал доктора съм го пропуснала между ушите си.. 😅😊🫣
Сега порових да се информирам и мисля ,че е била fat repositioning.  След месец съм на контролен ,ще го питам да знам 😅

# 596
  • гр.София
Маева, прекрасен резултат! 😊

# 597
Маева, страхотен резултат! Разликата е поне 15г. Даже показах снимките на мъжа ми, от години го убеждавам за ДБ, ама него го е страх.

# 598
Маева, страхотен резултат! Разликата е поне 15г. Даже показах снимките на мъжа ми, от години го убеждавам за ДБ, ама него го е страх.
Благодаря 🤗
Разбирам го. Наистина изглежда страшно - рязане и шевове на толкова деликатно място. А всъщност изобщо не е толкова страшно, колкото изглежда. 🙂
Днес 9ти ден , се чувствам идеално. Няма неприятни усещания , придърпвания или замъглено зрение. Само синините останаха, като изчезнат и те - нов човек ! Скоро ! 😊🥳😀

# 599
Maeva, уникална промяна ,достойна за Instagram галерията и сайта на Войнов.Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт