Блефаропластика - 4 тема

• 53 460
  • 723
  •   2
Отговори
# 600
А как може да се запише час при Войнов, може ли някакви координати

# 601
  • София

Пробвахте ли със сайта му?

# 602
  • София
Следейте сайта, изкачат дати от време на време, аз така запазих. Някой беше споделил тук в темата и аз всеки ден  следях докато един ден видях няколко свободни дати за след 10 дни и веднага се възползвах.Smiley

# 603
Имаше пуснати дати ,поне вчера за май месец.

# 604
И аз проверявах сайта и в един момент пуснаха.

# 605
Благодаря Ви

# 606
  • Sofia
Ето и моите снимки... на колажа съм преди, веднага след операцията и следващите дни.
Тук съм след свалянето на конците...

Нито за момент не съм усещала болка или дискомфорт, само малко бях уплашена втория и третия ден от отците и синините.
Нямам търпение да се възстановя и да мога да се наслаждавам на резултата.

# 607
Незнам защо, но някои жени ми харесват с паднал клепач. Незнам секси стои на определени очи Simple Smile

# 608
Да, на някои хора им отива, на млади предимно, но да не забравяме тежестта, която в един момент се появява за мускула- да вдига тази кожа, а чисто физически се усеща и тежест върху миглите, където ляга клепачът.

# 609
Скарлет, тези големи отоци колко време се задържат? Изглежда доста плашещо

# 610
  • Sofia
Само 2рия и 3тия ден беше толкова страшно. От четвъртия нататък се оправя.
Ето ме в момента - 3 дни след махането на конците:

Скарлет, тези големи отоци колко време се задържат? Изглежда доста плашещо

# 611
Браво, много добре, това на кой ден е? И при кой лекар

# 612
  • Sofia
Операцията ми беше миналия четвъртък. Този четвъртък ми махнаха конците. Д-р Чилингирова, Дерма акт ми направи  операцията,  аз съм при нея от няколко години, когато за първи път започнах да си правя процедури по лицето и изцяло й се доверявам за всичко. Буквално се преобразих, откакто я посещавам и никога нищо прекалено не е предложила или направила. Реално слагам само ботокс и Радиес, много рядко бустери.
Направо не мога да повярвам, че за първи път си виждам горния клепач... много съм доволна!
Утре ще ми се наложи да се гримирам за видео кол и ще снимам пак. Дано още малко от тези корички на външните ъгли опадат.

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 18:05 от Scarlett83

# 613
  • гр.София
Скарлет с каква упойка бяхте? Резултата е прекрасен 🌼

# 614
  • Sofia
Интервенозна седация мисля, че се казва. Не е пълна упойка. Заспах и се събудих след около час. Веднага можех да стана и ходя. Беше много приятно, като по-дълбока дрямка, от която се събудих отпочинала и в добро настроение, без никакво замайване.

Общи условия

Активация на акаунт