Блефаропластика - 4 тема

• 53 416
  • 723
  •   2
Отговори
# 615
  • София / Пловдив
Скарлет, на мен лекаря ми беше казал грим поне седмица след махането на конците. При положение, че имаш корички още, ми се струва рисково да се гримираш. Иначе ефектът е супер при теб, още по-добре ще става с времето!

# 616
Моите корички бяха паднали на 7-8 ден. Като ми махнаха конците, нямах никакви.

# 617
  • Sofia
Аз още имам корички, но д-р Чилингирова ми беше казала, че мога да се гримирам от третия ден след махането на конците. Така или иначе нямах избор, защото нямаше как да отменя този видео кол. Ето как изглежда с грим. Още не е идеално, но поне не уплаших никого Simple Smile)

# 618
Аз още имам корички, но д-р Чилингирова ми беше казала, че мога да се гримирам от третия ден след махането на конците. Така или иначе нямах избор, защото нямаше как да отменя този видео кол. Ето как изглежда с грим. Още не е идеално, но поне не уплаших никого Simple Smile)

Много ми харесва но толкова ме в страх

# 619
  • Sofia
Аз също бях много уплашена преди операцията, но както писах, при мен нямаше никаква болка или дискомфорт. Единствено се стресирах от отоците и синините втория и третия ден.
Ето и от днес, 6 дни след свалянето на конците. Много, много съм доволна, излизам си с грим, никой нищо не е забелязал. Една позната каза, че стои толкова естествено, че сякаш винаги са ми били така клепачите. Чак като й показах снимка от преди, се сети колко паднали са ми били.

# 620
Скарлет, много хубав резултат! Имаш много красиви очи.

# 621
Здравейте! При кого сте си правили горна блефаропластика , тези от вас които са се оперирали плез последните няколко години? Аз обмислях др Войнов, Желязкова и Наталия Иванова. Сега се замислям и за Средкова и др Янева. Др Спартак Милев също е доста препоръчван в една фейсбук група. ☺️

# 622
Моля, тези от вас, които са си правили блефаро при д- р Камбурова в Бургас да кажат дали са доволни и как са нещата след операцията в дългосрочен план.

# 623
  • Бургас
Позната на моя позната си е правила при нея и е доволна от резултата, виждала съм я, добре изглежда, но не знам как е била преди това

# 624
  • Бургас
Моля, тези от вас, които са си правили блефаро при д- р Камбурова в Бургас да кажат дали са доволни и как са нещата след операцията в дългосрочен план.

И аз се замислям да се свържа с нея за преглед/консултация.
Но тепърва започнах да се оглеждам за възможности.
Ако някой от пишещите тук има повече информация  - също и аз ще помоля за споделяне на отзиви.

# 625
Аз съм правила при нея на 25.02 т.г. Не ми се пътуваше извън града, прочетох добри отзиви и си запазих час. Някой се беше отказал да се оперира и взех неговия час, чаках само 2 седмици. Имаше във форума и две момичета от Бургас, които скоро си бяха правили горна блефаропластика ппи нея, писах им, бяха доволни и така. Но аз бях много зле, по принцип имам паднал клепач и от ботокса съвсем ми падна,направо не можех да се гледам. Казах си,че по зле няма как да стане и се реших. Но трябва да си много спокойна и много сигурна. Аз по принцип търпя на болка и съм голям катил,но упойката е местна и чуваш всичко. Освен това имах късмета на едното око да усетя последните 2 шева, не беше от най-приятния спомен. Иначе те приемат в болницата,защото аз  бях по каса и трябваше да остана ,но направо се побърках. Защото не мога да стоя на едно място, а не виждах добре от марлите и нито можех да гледам тв,нито да си ровя в телефона. Болкоуспокояващо не ти дават, трябва са си носиш сам, но аз не пих, защото си бях забравила водата, а не исках да пия от чешмата в болницата. Първите 20-30 минути беше голям кючек, ама после се свиква Simple Smile Лед за очите не ми дадоха, но за тези пари -толкоз. Та така,качвам за малко снимки.
Един съвет- намери си някой да те прибере, защото наистина трудно се вижда. В краен случай -с такси.
Успех!

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 09:43 от DARI_76

# 626
FARI_76, супер се е получило, много голяма разлика с преди. Колко дена са остава в болницата? И просто отиваш на преглед при д- р Камбурова и там се разбирате за операцията, така ли се процедира? В кое отделение ви приемат?

# 627
  • Бургас
Dari, и на мен много ми харесва резултата при теб, направо се изкушавам и аз да се реша… каква е цената, дали е по каса или не от какво зависи

# 628
  • Бургас
Пускат по каса, но има и доплащане във вид на избор на екип. 900 лв. е в ценоразписа.
Аз също съм чувала добри отзиви за нея, а резултатът на Dari е направо уау.

# 629
Благодаря, момичета 🥰 То при мен изходното положение беше толкова зле, че нямаше как да не се получи добре. Сега, има още какво да се желае, понеже веждите ми са като на певицата Лиана - от много повдигане на дясната вежда на младини, сега не ми е на една линия с лявата, та съм се замислила за браулифт. Но не ми се пътува, а в Бургас сме зле откъм козметични хирурзи.
Иначе в болницата стоях около 2 часа, още отначало казах,че искам да си тръгвам,но трябваше да остана до към 12,30-13 часа, не помня точно. На мен ми излезе 900 лв, 250 бяха по здравна каса. Сега, една подробност,
която лично мен много ме учуди: на първия преглед при д-р Камбурова я помолих да ми покаже снимки на нейни пациенти. Отваря тя телефона и започва да ми показва последните пациенти и какво да видя - -имаше доста мъже. И аз й викам: Ааа , ама това е мъж, а тя ми отговаря -че те повечето са мъже 🤣
А когато ходих в отделението да ми сваля конците, на излизане се засякох с един мъж, дегизиран като мен с шапка с козирка и с тъмни очила. И той беше за сваляне на конци. Тогава си викам, бреее, то верно имало мъже. А не беше някой старчок, горе-долу на моята възраст ми се стори. То аз не че съм първа младост,де Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт