Блефаропластика - 4 тема

• 50 830
  • 690
  •   3
Отговори
# 645
Аз съм на втори месец от горна и още си отичам сутрин, всеки ден различно се усещам.Така че смятам, че е нормално.

# 646
Аз отичам след поставяне на калагенови бустери с канюла, поне за два месеца и половина, какво остава за операция.

# 647
Долната беше ли с транс позициониране на мазнини?

# 648
Здравейте и за много години! Знае ли някой да р Войнов какви кръвни изследвания иска,или се изследват в болницата, и какви точно

# 649
  • София
Здравейте и за много години! Знае ли някой да р Войнов какви кръвни изследвания иска,или се изследват в болницата, и какви точно
Даниела, погледни тук. https://drvoynov.com/sofia/upcoming-surgery/
На мен ми прати този линк по време на консултацията, където трябва един месец по-рано да потвърдя операцията и после всичко си пише.

# 650
Благодаря. А той само в София ли оперира или и в Панагюрище

# 651
Момичета, страхотни резултати имате Hands Thumbsup
На мен горните клепачи в последната година доста ми "паднаха" над очите и се замислям за горна блефаропластика, че направо очите ми се притварят.
Та в тази връзка да Ви попитам, от кой лекар от Пловдив сте доволни?

# 652
  • София
Благодаря. А той само в София ли оперира или и в Панагюрище
Не зная.

# 653
На мен горните клепачи в последната година доста ми "паднаха" над очите и се замислям за горна блефаропластика, че направо очите ми се притварят.
Една дама беше доволна от Гигов и наистина имаше много хубав резултат.

# 654
Здравеите, някой скоро да е бил при др Наталия Иванова ( Стара Загора) - за операция или консултация? Доволни ли сте? Мерси

# 655
Една дама беше доволна от Гигов и наистина имаше много хубав резултат.
Благодаря Ви за отговора, ще поразпитам за този лекар Simple Smile

# 656
  • Orihuela Costa,Spain
Здравеите, някой скоро да е бил при др Наталия Иванова ( Стара Загора) - за операция или консултация? Доволни ли сте? Мерси
Здравей,да аз  бях на консултация декември месец,и останах напълно очарована.Докторката е много мила и спокойна,всичко обяснява,веднага я усетих като моят човек.Каза ми това,за което и отидох,че съм за долна блефаропластика.Понеже не живея в Бг,а и нямаше време,,тъй като при долната има по-дълго възстановяване,се разбрахме да й пиша по-късно тази година,и направо да ми даде час за операция за ноември месец.Нямам търпение,аз нея я следя от четири години вече🤗.

# 657
Моя близка прави горна и долна при Иванова, много добре ѝ се получи.Долната е само обиране на кожа.

# 658
  • Бургас
Цените, които обявяват по сайтовете, за двете очи ли са ли или трябва да ги смятам двойно

# 659
  • в 1001-та нощ
За двете 👌

Общи условия

Активация на акаунт