Блефаропластика - 4 тема

• 50 830
  • 690
  •   3
Отговори
# 660
  • София
Вчера попаднах на видео на д-р Регина Хатър за CO2 лазерна блефаропластика. Някой случайно да е правил, с лични впечатления? Дали наистина работи?

# 661
  • в 1001-та нощ
Ако е просто CО2 лазер около очите - правила съм няколко пъти и ефектът е бил абсолютно никакъв. По-добре плазма пен 👌

# 662
  • София
Благодаря, Алена! HeartpulseHeartpulseHeartpulse

# 663
Лазер на периорбитална зона също съм правила - 4 процедури, Фотона. Може би има някакво уплътняване, производство на колаген и тинтири-минтири, но видима промяна - не. При мен е птоза на горен клепач, нямам никакви други бръчки или излишности, но тази кожа ще трябва да се прибере по хирургичен начин, това е.

# 664
  • Пловдив
Момичета, страхотни резултати имате Hands Thumbsup
На мен горните клепачи в последната година доста ми "паднаха" над очите и се замислям за горна блефаропластика, че направо очите ми се притварят.
Та в тази връзка да Ви попитам, от кой лекар от Пловдив сте доволни?
При проф. Юрий Анастасов бях аз и съм доволна.

# 665
Момичета, страхотни резултати имате Hands Thumbsup
На мен горните клепачи в последната година доста ми "паднаха" над очите и се замислям за горна блефаропластика, че направо очите ми се притварят.
Та в тази връзка да Ви попитам, от кой лекар от Пловдив сте доволни?

Здравейте! Следя в инстаграм един лекар, др. Бонев от Пловдив.. амиии много хубави резултати чак се чудя дали да не запиша час за консултация 😜

# 666
Здравеите, някой скоро да е бил при др Наталия Иванова ( Стара Загора) - за операция или консултация? Доволни ли сте? Мерси
аз съм оперирана  преди 3 години, тогава доста ядове брах с нея,сега бива положението,но не е перфектно и няма да бъде.
Ще разкажа повече някой ден, не му е дошло времето.

# 667
  • София / Пловдив
За Пловдив, с две ръце за д-р Гигов, но доста е труден с часовете той.

# 668
Здравеите, някой скоро да е бил при др Наталия Иванова ( Стара Загора) - за операция или консултация? Доволни ли сте? Мерси
аз съм оперирана  преди 3 години, тогава доста ядове брах с нея,сега бива положението,но не е перфектно и няма да бъде.
Ще разкажа повече някой ден, не му е дошло времето.
Ама много я хвалят!
Разкажете за да предпазите други хора, като му дойде времето!

# 669
За Пловдив, с две ръце за д-р Гигов, но доста е труден с часовете той.

Знаете ли дали прави долна блефаропластика, показвал ли Ви е снимки преди и след?

# 670
И друг път е писано в темата, Специално за долна , би трябвало да е от пластичен хирург, защото се съчетава често с мидфейслифт и репозиция на мастна тъкан, което не е работа на офталмолог.

# 671
  • София / Пловдив
Гигов е пластичен хирург, не офталмолог, за долна не съм го питала, при мен проблемът беше само горе. Самият той снимки преди и след почти не прави, не качва такива и в социалните си мрежи, сайтове е т.н. Виждала съм преди време в някоя от ФБ  групите снимки на мацка с долна и горна при него, седмица след, изглеждаше прекрасно.

# 672
Аз се бях навила за операция при Наталия Иванова бях на консултация при нея и писала съм пълно разочарование. Може би от снимката човек си представя фин интелигентен човек но на мен ми остави едно махленско усещане. Разговора беше около 5 мин пред това време само пуфтеше и се оплакваше на сестрата от някаква клиентка изобщо нямах усещане че съм на преглед. Най-вече ме разочарова че каза ще махнем торбичките трансконюнктивална операция и ще ме прати на друго място да ми сложат филър да се прелеела по-добре границата. При тази цена която изобщо не е ниска очаквам да си тръгна с резултат който не налага допълнителни манипулации. Аз за момента не мога да се доверя на лекар в България . Почвам пак да се чудя за Agnes rf поне малко да редуцира торбичките. Някой все пак правил ли е процедурата при Д-р Бърдаров май той се води най-добър за нея.

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 14:49 от Niss

# 673
Здравейте, имам час за консултация при д-р Десислава Димова. Няма много мнения за нея и затова пиша тук с искане ако някой е правил при нея оперативна блефаропластика на горен клепач, да сподели, моля. Имах и час при доктор Желязкова, но ми го отмениха. Не знам да чакам ли друг час при нея или да се хвърлям при Димова. Малко съм в чуденка!

# 674
Niss, и аз съм недоволна от нея, не си само ти. Консултирай се с Войнов и Таук. Гарантирам, че няма да те препращат за други манипулации.

Vivere, ако си само за горна, имаш много опции.

Общи условия

Активация на акаунт