Блефаропластика - 4 тема

• 41 802
  • 575
  •   1
Отговори
# 15
Dr. Who, как е резултатът след махането на конците? Има ли още отоци?

# 16
  • софия
Здравейте! На 24.10. беше моята блефаропластика на горни клепачи. Имах известно притеснение, все пак си е операция. Оказа се излишно. Операцията протече много спокойно, нямаше болка, даже на моменти се унасях да заспя. С локална анестезия, мислех, че ще усещам болка докато ми я поставят, но нямаше. Доста кожа беше изрязана, имаше и малко мазнинки. Накрая ми залепиха тънки лепенки върху шевовете и края на конците, за да ги придържат и без да искам да не ги дръпна. Подържах лед върху очите, изпуших цигара и си тръгнах. Да съм стояла 30 мин. (може и малко повече, защото чаках да ме вземат) след операцията. Както написах по-горе бях само с тънки лепенки, никакви превръзки на очите. Сложих си тъмни очила и даже веднага след процедурата пазарувах в Кауфланд. Няма да скрия, че под очилата гледката не беше най-приятна. Имах оток над клепачите, кръвоизливи (много кървях по време на процедурата). Очаквах, че след като отпусне упойката ще има болка - нямаше, само усещане за придърпване. След като се прибрах слагах лед на очите, вечерта спах полуседнала. На другия ден лекарят ми свали лепенките, остави само тези, които придържат конците. Инструкциите бяха: не пипаш, не мажеш. Малко по собствено решение пия сераза и арника. Днес е трети ден след операцията. Няма следа от синини, само лек оток на клепачите. Очаквах синини, защото бях с кръвонасядания. Това е засега от мен.

Бихте ли сподела къде пражихте процедурата , при кой специалист и ако желаете цена

# 17
Dr. Who, как е резултатът след махането на конците? Има ли още отоци?

Все по-добре е. Вече минаха 10 дни от махането на конците. Има съвсем малка червенина, даже на снимки е по-ярко, отколкото е в действителност.

Скрит текст:

# 18
Здравейте. Някой правил ли се е процедура "нехирургична блефаропластика"?

# 19

Много як резултат. Като те гледам и все повече се навивам. Ще взема поне един преглед да запиша...

Може ли да кажеш, като те прегледа след колко време ти записа час за операция?

# 20

Много як резултат. Като те гледам и все повече се навивам. Ще взема поне един преглед да запиша...

Може ли да кажеш, като те прегледа след колко време ти записа час за операция?

Благодаря. Имам малък оток, където е бил конецът за повдигане на веждите, но ще мине.
Май около 3-4 седмици минаха след прегледа, но докторката я нямаше и затова. Но и аз първоначално минах на преглед в дерматологичната клиника, която по принцип посещавам. Идва лекарка от клиниката на д-р Средкова за консултация и тя движеше нещата. Не знам дали съм била с някакво предимство.

# 21
Очна клиника Ресбиомед ли беше, за операцията?

# 22
Очна клиника Ресбиомед ли беше, за операцията?
Да.

# 23

И аз се интересувам от неоперативна блефаропластика.
Някой правил ли е? Обясниха ми, че с някакви много тънки кончета се прави.

# 24

И аз се интересувам от неоперативна блефаропластика.
Някой правил ли е? Обясниха ми, че с някакви много тънки кончета се прави.

Вижте как е протекла неоперативната блефаропластика на a.l.e.n.a от 2020 г
Ето едно от мненията й:

Скрит текст:
a.l.e.n.aa.l.e.n.a - Ветеран
# 5024 май 2020, 01:11 ч.
За болката има упойка - Лидокаин - като при стматолог. Ефектът зависи колко е инвазивно. При мен имаше долна и горна. Горе много инвазивно, долу много леко, и лично съм преживяла разликата.

В началото има много силно опъване, като след аблативен лазер. Това много "отваря"окото, но който не познава този етап от възстановяването - се подлъгва, че това е ефектът. Не, това не е ефектът. С времето кожата омеква, възстановява еластичността си, отпуска се. И който няма опит с тези процедури - би си помислил, че ефектът е 2-3 месеца. А реално това е етап от възстановяването.

Ако това, което ми беше направено на долния клепач - беше направено на горния - ефектът щеше да е нулев, наистина. То беше много леко, възстанових се за седмица - коричките паднаха, нямаше мокра рана, кожата беше адски свежа - този ефект докара мъжът до възторг - беше мого видимо освежаване, но не и обиране на кожа.

Горе беше много инвазивно - мокри рани, като след изгаране, бавно възстановяване. Ефектът още си го има. Буквално се формира нова кожа, и в началото е като бебешка.

бих препоръчала процедурата - нистина, ако има отпусната и излишна кожа на самия клепач, над миглите - към сгъвката. Ако са отпуснати тъканите на челото - няма да свърши работа.

За долна блефаропластика, по-скоро не бих препоръчала - какъвто и да е случаят, освен за леко освежаване, като при мен.

# 25
Изключително много Ви благодаря, доста изчерпателно и полезно.
Къде е правена процедурата, ако е в София?
И с какъв апарат?

# 26
Изключително много Ви благодаря, доста изчерпателно и полезно.
Къде е правена процедурата, ако е в София?
И с какъв апарат?

a.l.e.n.a е от София, така че е правила процедурата в София. Къде и каква апаратура е използавна, аз не мога да кажа, насочих Ви към мненията й и за годината, когато го е писала. Потърсете ги и ги прочетете.
Имайте предвид, че Алена направи и оперативна блефаропластика след това, така че не разчитайте особено на неоперативната. Даже си спомням беше писала, че след опертивната възстановителния период е бил много по-кратък в сравнение с неоперативната. Тя има и блог, за съжаление не мога да го намеря.

# 27
  • София
Блогът на Алена! Благодаря й за това, което прави:Green Heart
https://-spam294-/

# 28
Блогът на Алена! Благодаря й за това, което прави:Green Heart
https://-spam294-/

Rima
, благодаря, ама не се отваря. Пише невалиден УРЛ.

# 29
Ами напишете в Гугъл Блогът на Алена и ще го намерите.
Форумът блокира някои връзки като реклама.
В предишните теми също доста е писано за неоперативната.

Общи условия

Активация на акаунт