Блефаропластика - 4 тема

• 41 794
  • 575
  •   2
Отговори
# 60
  • София / Пловдив
......
нямам представа дали и тази година ще мога да отделя време за операция.

Знам, че възстановяването е индивидуално, понякога трябва повече време, но в общия случай след една седмица, до 10 дни след горна блефаропластика, можете да се върнете изцяло към нормален ритъм на живот и работа.
Успех на всички, решили се на тази промяна през Новата година. В отиващата си 2024, това беше едно от малкото хубави неща, които ми се случиха.

# 61
Мили дами, може ли отзиви от извършена долна блефаропластика с мидфейслифт?

# 62
Кога най-рано може да повторим блефаропластиката Преди един месец направих долна и  горна  но не съм доволна от резултата

# 63
Много съжалявам, че така се е получило при Вас. Моля Ви да споделите от какво не сте доволна и при кой лекар бе извършена процедурата.
А относно въпроса ви мисля, че след година но най-добре направете консулт с лекар.

Кога най-рано може да повторим блефаропластиката Преди един месец направих долна и  горна  но не съм доволна от резултата

# 64
  • София

След година! Имайте в предвид, че възстановяването трае около 6 месеца и е още рано за финална преценка.

# 65
Ама, вие май ще затретвате? През 2023 пак сте правили ГБ и ДБ, не е ли много?
Дали е възможно да се правят толкова операции за кратък период?

# 66
  • София
Ама, вие май ще затретвате? През 2023 пак сте правили ГБ и ДБ, не е ли много?
Дали е възможно да се правят толкова операции за кратък период?

Аз сега четох минали постинги на потребителката и виждам че на 08/03 се е оперирала при Ильо Стоянов. Преди месец пак и следва отново. Нещо не е Ок.

# 67
През март '23 пише, че е правила ГБ, а март '24 ДБ. Ако преди един месец е правила горна и долна, значи пита за трета.

# 68
Записвам се и аз да следя темата. От известно време съм с паднали клепачи, които ми пречат да виждам нормално и направо все едно ми се променя лицето. Не се чувствам изобщо комфортно. Прочетох доколкото можах за операция и възстановяване, а някакъв риск има ли при самата операция и колко е цената?

# 69
  • София / Пловдив
.... а някакъв риск има ли при самата операция и колко е цената?

То и като си порежеш пръста има риск 😉 извън майтапа, всяка хирургическа интервенция крие рискове. Но за блефаропластиката, ако докторът е наистина читав и знае какво прави и изпълнявате следоперативните препоръки, рисковете са сведени до минимум.
Относно цените, варират в мноооого широк диапазон. Лично аз бих ви посъветвала първо да изберете лекар, на когото да се доверите. А после вече, ако цената му не ви устройва, да потърсите консултация и с друг.

# 70
Bubeto80, ако наистина ти влияе на зрението, операцията може да мине по НЗОК. Това състояние се нарича се птоза и е различно от обикновен естетичен 'дефект'.

# 71
Bubeto80, ако наистина ти влияе на зрението, операцията може да мине по НЗОК. Това състояние се нарича се птоза и е различно от обикновен естетичен 'дефект'.
zizizagi, благодаря ти, определено не е само естетичен дефект.

# 72
И на мен на дясното око ми е некомфортно вече да го държа лесно отворено, но не ми пречи на зрението.Мисля, че по ЗК са операции, при които клепачът покрива миглите и захлупва окото, дори да е отворено.

# 73
А някой от коментираните в темата специалисти работи ли по ЗК?

# 74
Мисля, че Янева от Болница Зора работи с НЗОК.

Общи условия

Активация на акаунт