Блефаропластика - 4 тема

• 41 814
  • 575
  •   1
Отговори
# 525
Днес ми махнаха конците, на 8-ми ден.Има още лек оток и съм дала реакция от лепенките, така че клепачите ще се подобряват още във времето.Въпреки големите белези( на дължина, а и доста отрязана кожа), разрезът е тънък като косъмче и смятам, че в бъдеще няма да има помен от него, а и д-р Чилингирова това ми каза още преди операцията.
Скрит текст:
Преди и след, мои аматьорски снимки:

Ще направя колаж ден по ден от преди операцията до махането на конците.
Безкрайно съм доволна и много се радвам, че
най-накрая се реших и д-р Чилингирова, и д-р Димитров свършиха такава прекрасна работа.

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 23:12 от ДХ3

# 526
  • Orihuela Costa,Spain
Уау,прекрасна си Духче😊

# 527
  • в 1001-та нощ
Супер резултат 🌺 Има още доста да отбъбва - поне 3 месеца ✨️

# 528
  • София
ДХЗ, страхотен резултат, браво на лекарите, а и на теб, че ги избра Heartpulse

# 529
Прекрасен резултат! Браво! И много красиви очи!

# 530
Честито, прекрасна си!
Аз имам час през април за горна+долна при д-р Войнов. Много съм притеснена, дано не се откажа. Нон стоп има някакъв хейт към него във фейсбук групите. Аз реално съм била на 4 консултации и яко продължа най-много да се объркам съвсем. При мен долната е причината, горната ще направя, защото така или иначе ще лягам под ножа с упойка. А след няколко години така или иначе ще се наложи и там. При долната знам  че е по-голяма вероятността за лош резултат и тегаво възстановяване и затова ме е страх.

# 531
ДХЗ, страхотно се е получило. Я, кажи, виждаш ли в огледалото една различна Деси след блефаропластиката?

# 532
  • в 1001-та нощ
Nabella, за какво хейтят Войнов?

# 533
Аз не съм
чела да хейтят Войнов, дотук каквото е качил все ми харесва.Не много хора се справят добре с долна блефаро, а според мен той умее.Поне от видяното в социалните мрежи.
Nabella, ако имаш усещане, че
това е твоят лекар, спри да четеш и имай вяра, че си избрала правилно.
MariaT, аз съм си, но в по-добър вариант.Понеже вече
мразех очите си( клепачите, те очите няма как да се променят), то
сега ги виждам хем
моите, хем в пъти по-хубави.Тоест не са ми чужди и не ми е странно да се гледам, даже обратното.Нямам търпение да мога да слагам грим.Очната линия не се виждаше от години, сенки също почти не се виждаха като сложа.Много съм доволна, че накрая се реших.

# 534
  • София / Пловдив
Днес ми махнаха конците, на 8-ми ден.Има още лек оток и съм дала реакция от лепенките, така че клепачите ще се подобряват още във времето.Въпреки големите белези( на дължина, а и доста отрязана кожа), разрезът е тънък като косъмче и смятам, че в бъдеще няма да има помен от него, а и д-р Чилингирова това ми каза още преди операцията.
Скрит текст:
Преди и след, мои аматьорски снимки:

Ще направя колаж ден по ден от преди операцията до махането на конците.
Безкрайно съм доволна и много се радвам, че
най-накрая се реших и д-р Чилингирова, и д-р Димитров свършиха такава прекрасна работа.

Като за 8 ден си супер! Вижда се добрата работа. А истинският ефект ще видиш след 6 месеца.
ГБ = минус 10 години, така ми казаха на мен като я напрвих, явно е валидно за повечето мацки 😉

# 535
  • София
Nabella, за какво хейтят Войнов?

За цени и препълнен график Simple Smile

# 536
Ами аз час си запазих относително лесно през сайта, но просто трябва да се влиза често,защото пускат единични през определено време. Цените според мен са съпоставими с тези на останалите пластични, даже скоро гледах ценоразписа на Шарков, ами по-високи при него.
Иначе от време на време излизат мнения, че имало неуспешни резултати и било невъзможно да се свържеш тогава с него. Или че нарочно се триели всички негативни мнения в групите.

# 537
Честито, прекрасна си!
Аз имам час през април за горна+долна при д-р Войнов. Много съм притеснена, дано не се откажа. Нон стоп има някакъв хейт към него във фейсбук групите. Аз реално съм била на 4 консултации и яко продължа най-много да се объркам съвсем. При мен долната е причината, горната ще направя, защото така или иначе ще лягам под ножа с упойка. А след няколко години така или иначе ще се наложи и там. При долната знам  че е по-голяма вероятността за лош резултат и тегаво възстановяване и затова ме е страх.
Аз имам час за горна,долна блефаропластика и темпорален лифтинг при Войнов края на май.Честно казано нямам търпение 🙂.Просто усетих,че е моя лекар.А и ето резултата на Рима е прекрасен,както и на много други момичета.

# 538
  • София
Аз имам дата при Войнов за края на февруари за долна блефаропластика и браулифт.
И мен ме тресе яко притеснението, четейки негативни коментари за него.
На всичкото отгоре вкъщи знаят, че ще правя само долна блефаропластика, като смятам да кажа, че в процеса на операцията се е наложило да пипнат малко и в областта на челото, но като гледах последния епизод на Живот по действителен случай, направо ми настръхнаха косите. На жената правиха браулифт и челото й беше с два вертикални шева през цялото чело. Знам, че има различни техники, дано при мен не е тази, защото изглеждаше страшно и не мога да си представя така да се появя вкъщи.

# 539
  • София
Аз имам дата при Войнов за края на февруари за долна блефаропластика и браулифт.
И мен ме тресе яко притеснението, четейки негативни коментари за него.
На всичкото отгоре вкъщи знаят, че ще правя само долна блефаропластика, като смятам да кажа, че в процеса на операцията се е наложило да пипнат малко и в областта на челото, но като гледах последния епизод на Живот по действителен случай, направо ми настръхнаха косите. На жената правиха браулифт и челото й беше с два вертикални шева през цялото чело. Знам, че има различни техники, дано при мен не е тази, защото изглеждаше страшно и не мога да си представя така да се появя вкъщи.

Я дайте линк/скрий шот на негативен коментар за Войнов? Не съм срещала....

Общи условия

Активация на акаунт