Блефаропластика - 4 тема

• 51 501
  • 705
  •   6
Отговори
# 690
Бихте ли споделили повече за това HALO?

# 691
Аз лично целях свиване на пори и избистряне на тена. Доволна съм, макар че не бих платила пълната цена. На промоция е ок.

# 692
Д-р Иван Узунов участва в Сървайвър през 2022г, тогава е бил на 26г.

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 03:09 от Чи лу

# 693
  • Бургас
Ох, хирург в Сървайвър...
Познати хирурзи една крушка не смеят да завият, че ръцете са най-ценният им инструмент, той тръгнал да покорява джунглата, вместо да се дообразова.
Не бих се доверила.

# 694
Пластичен хирург на 26 г. ??
Медицината е 6 години, тоест завършват на 25.
След това Специалност пластична хирургия - 5 години. Сметките никак не излизат. Най-вероятно тепърва или е започнал да специализира - най-много 1 ва година да е бил, или просто се е представил с мечтата си.

# 695
Той май работеше в Белисимо и се изявяваше в предаването в събота следобед по бТВ.

# 696
  • Бургас
Разгледах снимките в галерията на професора, за когото писа жената с фейслифта.
Има много деца с очни операции. Смелост се иска, наистина.
https://kalesthetica.com/cases/blepharoplasty/#01

# 697
  • Варна
И на мен ми е интересно.
В групата "безОпасна красота" във Фб има един мъж, който си е правил лифтинг при една турска професорка, много я хвали, обаче като видях - той коренно различен човек станал! Прилича на Мон Дьо! И една дама пак при нея - добродушна, с меко лице, а после едни остри черти - коренна промяна. Ами не считам, че това е добър резултат.
Сещам се за кого говорите -за един Калоян, но той това е целял ако сте прочела всичките му постове -да му направят съвсем различни очи и изобщо промяната да е коренна. Чела съм от-до всичките му постове. И за жената се сещам, но тя е била предупредена, че очите поради еди си каква причина няма да са същите вече. Има и друго - нейната снимка е много скоро след операция и престои нещата да се понаместват във времето, та мисля ,че чертите няма да са толкова изострени.
Аз се интересувам от ендоскопски лифтинг за в бъдеще ,но нямам никаква ориентация къде какво …

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 10:03 от Ivka_smile

# 698
  • Бургас
Точно той, да, обаче тази визия е неестествена, поне за мен.
Особено дръпнатите очи.

# 699
  • Варна
И на мен не ми допада, но хора всякакви ,важното за него е,че е получил каквото иска. То там е проблема, обикновено,  при очаквания и разминаване с реалността и е добре като това го няма.

# 700
Аз затова казвам, че е изключително важно пациентът да е наясно какво иска, да го комуникира с лекаря и двамата да нямат разминавания.

# 701
  • София
Мацки, много внимавайте с д-р Цветомир Димитров, ето 2 случая напоследък от групата за Пластична Хирургия във Фейса:
Случай 1

Случай 2

# 702
Ужас, ужас, а какви чудни резултати публикува той в Инстаграм...

# 703
  • Orihuela Costa,Spain
Незнам вече какво да мисля, преди 16 т след две годишно четене на форума Тялото ,реших да сбъдна детската си мечта, и да си направя ринопластика при един професор от Пловдив.Говорих си тогава по скайп с поне пет момичета,със страхотни резултати,е да ,ама не,точно аз изтеглих късата клечка.Така че няма никаква гаранция.Наскоро контактувах с една съфорумка ,снаха й е супер доволна от професора ,ама аз не съм.Сами си направете изводите,че е операция и рискове винаги има,.Поздрави.

# 704
  • гр.София
Нямам думи Hushed ...

Общи условия

Активация на акаунт