💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 344
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 1 080
Аз пък се дразня на друго, всяко племе знае, че колкото и да стане слабо ще му пратят някой я от блатото, я от кастинг битките, за да изравнят силите. И то ще пратят не просто някой, а профил, който им липсва. Затова и решенията са "смели".

# 1 081
Шести сезон и продължава това мрънкане защо съм номиниран, ами защото някой трябва да е ,приемаш го и толкова . Много смешен тоя Раду ,щели да разбият племето, сякаш играта е за победа на някое племе, не ,играта е индивидуална и няма място за цупене.

И аз се чудя какво толкоз мрънкат. Всичко е ясно, няма как да стане иначе. Но предполагам, че и продуцентите ги карат и насъскват да се аргументират и да има дискусия.

# 1 082
Защо толкова държат зелените жени да стигнат "по-далеч" при положение, че някои от тях осъзнават, че няма как и посмъртно да спечелят играта тази година.
Какво ще  докаже и какво ще постигне, защото това което заявяват като цел във визитките са празни приказки.

Защото са на принципа "прецакай другарчето ( нищо, че е по-можещо от теб)" или "мамо, виж, че ме дават по телевизора". Дето казват хората - всеки се излага според възможностите си, а някои даже ги надхвърлят.
"Да им завиди" човек на златното покритие на самочувствието на пернатите птици.

# 1 083
Абе направо да закриват и малкото останали основни правила в игрите, какво още ги бавят?! Те участниците сами могат да преценят кой е по-слаб от другия и кой има право да стигне до обединението, че и до финала Joy сами трябва да се предлагат да отпадат, какви са тия битки и съвети, глупости само да нервират хората дето ги гледат Joy

# 1 084
И пак се повтарят опорки, че Раду мрънкал, защото не му се ходи на елиминация. Всичко, което направи вчера, е в защита на Караолис. Защото наистина не е честно коалиционно да пращаш на елиминация човекът, заради когото много често си на по-хубави локации, за които изначално може и да нямаш никакъв шанс.
И не го е страх Раду да ходи на номинации - ходи вече веднъж. Точно по тази причина номинира тогава Силвия за някаква глупост, въпреки че имаше възможност, ако наистина го е страх да ходи на битки, да се спаси, защото Калоян тогава беше капитан и той със сигурност щеше да прати Миряна тогава. Но не го направи, а мъжката прие предизвикателството и отиде на битка срещу Ангел.
Някой беше писал, че жените пращали Караолис, защото искали да се върне. Ами не е истина това и никога не е, колкото и да говорят обратното. Знаем, че всичко зависи от играта, много често от продукцията, но има и доза късмет. Защото Светлин беше много силен играч и къде е сега - отпаднал на елиминационна битка заради една тъпа мешка. Затова е и риск да изпратиш двама силни играчи на елиминация, защото рискуваш някой от тях да си замине и обричаш племето си на евентуални мъки за напред. Доста по-резонно е да се отстраняват слабите звена с идеята да запазиш племето си цяло за по-дълго време в този първи етап от играта.
А и много разчитат на хората от блатото, но и то няма да е вечно. Като спрат да идват хора оттам, ще започнат да се номинират женската коалиция една друга и тогава предричам, че ще започне голямата драма. Защото Виктория е много силна на популистките изказвания как щяла да стисне зъби и да ходи на елиминация, ама предвиждам сръдни и сълзи, защо например не отиват Силвия или Анджи на елиминация, а тя и Пелипенко.
Да не говорим, че човекът, който влезе сега от блатото, може веднага да изпрати точно някоя от женската коалиция на блатото и ще им се видят тесни и племето, и играта. Интересно ми е, че няма и секунда замисляне от тяхна страна, че има такъв вариант. Само си мислят как ще влезе някой от блатото и те ще продължат да колят и бесят. Никаква мисъл по-далеч от носа им не демонстрират.
Със сигурност е много важно кой ще отпадне довечера и, ако е някой от зелените, кой ще дойде на блатото и към кого ще се ориентира за бъдеща игра заедно. От това зависи и бъдещето на женската коалиция.

# 1 085

Близначките от първия сезон участваха в “Колко ми даваш?”. Подмладиха ги с 8 г.

# 1 086
  • Stockholm
И сега със задоволство си спомням сезон 1, когато Юлиян буквално разкости недъгавата женска коалиция и много бих желала и сега, поне отчасти да се случи нещо такова. Защото няма по неприятно и несправедливо нещо в живота от това да работиш с някой посредствен, но амбициозен макиавелист. Такива са Зелените грации, манипулативни и посредствени. Отново повтарям, че ако имаха качества, не би избухнал този хейт. Но те нямат, а са се вкопчили в кокала просто така, да правят напук. Ако Силвия имаше качества за битките за  памет или ако можеше да реди пъзели, щеше да е  финалист, но тя НЕ е.

Какъвто и да е Раду, показа че не може да бъде манипулиран по никакъв начин. Същото се отнася и за Караолис, който не се съгласи да участва в женската коалиция, поради прозрачните манипулативни методи.

Силвето яко я тресе хормоналният дисбаланс, поради  критическата и започна много да се излага, включвайки и останалите патета в сексуалните провокации. Незабравим криндж е битката по прашки, верно са ми се запечатали трайно в съзнанието специфичните им гениталии Joy

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 11:59 от silsto

# 1 087
С удоволствие гледам женската коалиция. Не харесвах Силвия в началото, но в момента и стискам палци да е последната отпаднала жена. Единствено Виктория продължава да ме дразни.

Надявам се Павел да не отпадне. Според мен Каролис не е силно звено. Ако няма пъзел е загинал, ако има пъзел му е нужно спокойствие за да не прегрее и да блокира мозъчните клетки.

В началото редяха пъзелите заедно с Миряна и всички хвалехме Каролис. Сега виждам, че е трябвало да се хвали Миряна, защото е много по-добър пъзелист.

Приятно момче е Каролис, но чак пък да е такава велика комплексна сила не е. Е, ако е ще се върне в племето и надявам се зелените няма да се разпаднат, нищо че преобладават жените.

# 1 088
  • София
Със сигурност е много важно кой ще отпадне довечера и, ако е някой от зелените, кой ще дойде на блатото и към кого ще се ориентира за бъдеща игра заедно. От това зависи и бъдещето на женската коалиция.
Бъдещето на която и да е коалиция зависи единствено и само от "милостта" на продукцията. Случайно или не, още никой от блатото не е пращан при зелените

# 1 089

Близначките от първия сезон участваха в “Колко ми даваш?”. Подмладиха ги с 8 г.

Успяха ли да ги познаят? Не годините, а тях.

# 1 090
Не. Поне за пети път излизат участници от риалити предавания, не ги разпознават.  В случая Мариана Хил и проф. Георги Рачев трябваше да ги разпознаят, дадоха им 29 г., близначките се оказаха на 37.   Гого пък доста го бяха състарили преди няколко епизода Grinning

# 1 091
И не го е страх Раду да ходи на номинации - ходи вече веднъж.
Еми да де, ходи веднъж, уплаши се и вече не ще да ходи Joy Аз пак питам защо не номинираха мъжете Виктория, когато бяха тримата и имаха възможност, а номинираха Силвия? Нали трябва да чистим слабите звена? Защо стреляха по най-силната жена и главатаря на женската коалиция?

Колкото и да си чешем езиците тук, в игрите има няколко прости правила:
• намираш си съюзници
• номинираш чуждите съюзници
• след обединението ползваш съюзниците си за бушони

Останалото са украсяване и оправдания на ходовете. Да има какво да се каже по синхроните.

# 1 092
Исега със задоволство си спомням сезон 1, когато Юлиян буквално разкости недъгавата женска коалиция и много бих желала и сега, поне отчасти да се случи нещо такова. Защото няма по неприятно и несправедливо нещо в живота от това да работиш с някой посредствен, но амбициозен макиавелист. Такива са Зелените грации, манипулативни и посредствени. Отново повтарям, че ако имаха качества, не би избухнал този хейт. Но те нямат, а са се вкопчили в кокала просто така, да правят напук. Ако Силвия имаше качества за битките за  памет или ако можеше да реди пъзели, щеше да е  финалист, но тя НЕ е.

Вкопчили са се в "кокала", защото това е целта на играта, не ли? Те за какво участват, ако не се стремят да останат възможно най-дълго? И защо да нямат качества? Силвия е супер силна, дори вчера остана предпоследна на играта с цветовете и отпадна 1 тур преди Караолис. Анджи има 1 проблем в игрите и това е ласото, спомням си миналата седмица как я превъзнасяха всички. Виктория е 50:50 - на плуване и бутне е силна, на гъвкавост е слаба. Пелипенко е силна точно колкото Караолис физически.

# 1 093
Не мога да разбера защо един път последният отива на блатото, друг път в изолатора и трети път вкъщи Thinking

# 1 094
Съгласна съм с Ne0n. В това отношение Дръзките направиха показно за това как се гласува на съвет стратегически, коалиционно, емоционално, но и зряло.

Никой не беше щастлив, имаш хора с наранено его и чувства, но нямаше обиди, шменти капели и изфабрикуван потрес. Гешев си избра слаб съперник умишлено, слабия съперник не се обиди, че е наречен слаб, но и не легна да се жертва, защото е слаб.

Общи условия

Активация на акаунт