💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 127
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Stockholm
Ох, Виктория с друго ще се помни Joy Още ми е пред очите Joy

# 1 051
Като им отпадне Караолис ще видим какво ще правят без пъзелист. Представям си Пелипенко, Анджи или Виктория на пъзел.

# 1 052
И аз съм с две ръце за сезон само с жени , ама да са подготвени като този сезон, че участнички като Мани Миглата и Ана- Мария на едно не мога да ги изтърпя.😁

А и много с "накефих" на последния синхрон на Виктория " - Какво ще стане ,ако се разпаднем? - Амии стискаш зъби , отиваш на номинация и ако биеш, биеш , ако не си отиваш вкъщи "😁 Няма драма.

А бе каквото и да си говорим жените са по "ларж" , по адаптивни , по широкоскроени и много по- колоритни от мъжете.🙃

А и аз лично повече мрънкания за номинация съм чувала от мъже отколкото от жени. И после кой бил слабият пол.😉

+1 Спести ми писането 🙂. Евала и от мен на Виктория, полза от големи сметки без кръчмаря няма - ама какво щели да правят после, ама с кого щели да играят ,изобщо няма смисъл, тук е игра за игра положението . Жените са по-решителни ,мъжете големи схеми въртят все и накрая хитрата сврака с двата крака.
А че жена не може да спечели в тоя формат е ясно като бял ден , въпроса е да се стигне по-напред.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 08:12 от araselia

# 1 053
Като им отпадне Караолис ще видим какво ще правят без пъзелист. Представям си Пелипенко, Анджи или Виктория на пъзел.

Е, как ,какво ще правят.Ще им дойде от блатото, мъж, пъзелист и т.н. А, че ще прати някоя от тях на това място, няма драма, ще стиснат зъби, какво толкова

# 1 054
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Нямам търпение да я видя номинирана Виктория,  дали ще си спази думата , да стисне зъби. Особено,  ако я номинират господарките  й  Joy

Така говори,защото знае,че й е спокойно за следващите 2 съвета поне.
Виктория,Полипенко и Анжи не ги понасям и ще се радвам на моментите,в които бъдат елиминирани (по възможност от Караолис и Раду)
Силвия поне показва някакви качества в игрите и заслужава да продължава.

# 1 055
Не се ядосвайте толкова, сякаш и в живота не е така - появи се някоя, връцне се, завърти очички на шефа, свърти си групичка и кадърни хора си заминават.
На мен друго ми направи впечатление - само Анджи и Силвия показаха емоция. Ясно им беше че не е ок това, което правят, но и че трябва да си пазят коалицията. Полипенко изглеждаше зловещо безскрупулна, а Виктория супер нагла.

# 1 056
И аз съм с две ръце за сезон само с жени , ама да са подготвени като този сезон, че участнички като Мани Миглата и Ана- Мария на едно не мога да ги изтърпя.😁

А и много с "накефих" на последния синхрон на Виктория " - Какво ще стане ,ако се разпаднем? - Амии стискаш зъби , отиваш на номинация и ако биеш, биеш , ако не си отиваш вкъщи "😁 Няма драма.

А бе каквото и да си говорим жените са по "ларж" , по адаптивни , по широкоскроени и много по- колоритни от мъжете.🙃

А и аз лично повече мрънкания за номинация съм чувала от мъже отколкото от жени. И после кой бил слабият пол.😉

Ти явно вече не си спомняш в какъв шок изпадна Силвия преди да бъде номинирана и след като бе номинирана. Когато гледаше с празен поглед, говореше неадекватно и странеше от всички.

# 1 057
По изписаното съдя, че тези жени в зеленото племе следва да получат прозрение, че са безполезни и една камара обидни епитети и да напуснат предаването всички и веднага.
Събуждат се сутринта и си казват: момичета ужасно е това, което правим, ние сме страшни глупачки. Слаби сме, ревем, смеем се, наглеем, добре, че двамата ни мъже дърпат племето напред. Нямаме шанс да спечелим, така че няма защо да оставаме още тука. Хубаво море изкарахме, давайте да си ходим и да оставим момчетата да играят една доблестна, мъжкарска и героична битка. И три от тях си тръгват с призив продукцията да кихне малко грошки на момчетата им, че те си ги заслужават с нещо. Само Пелипенко остава, за да има кой да върти кухнята, а и има още няколко тоалетчета да преоблече. Ама стигнат ли до сливане и тя ще си ходи, че да не заема място на някой достоен колос.

# 1 058
Не се ядосвайте толкова, сякаш и в живота не е така - появи се някоя, връцне се, завърти очички на шефа, свърти си групичка и кадърни хора си заминават.
На мен друго ми направи впечатление - само Анджи и Силвия показаха емоция. Ясно им беше че не е ок това, което правят, но и че трябва да си пазят коалицията. Полипенко изглеждаше зловещо безскрупулна, а Виктория супер нагла.
Че, тя Пелипенко получи душевен оргазъм като разбра, че Анджела е елиминирала Венци, а не Магдалена. Тия дето лепкат етикети за щяло и нещяло, не знам къде бяха тогава. Явно не са гледали точно в този момент.

# 1 059
Защо толкова държат зелените жени да стигнат "по-далеч" при положение, че някои от тях осъзнават, че няма как и посмъртно да спечелят играта тази година.
Какво ще  докаже и какво ще постигне, защото това което заявяват като цел във визитките са празни приказки.

# 1 060
  • София
Спокойно. Като се разпръснат из другите две племена, първи ще са на елиминации фаталните жени от Силните. Просто Раду и Караолката ще са си заминали преди тях. Виждали сме и къде по-лоши изпълнения от Туп и Фродо.

Твърде много се впрягате за неща от телевизионната кутия Simple Smile

# 1 061
Защо толкова държат зелените жени да стигнат "по-далеч" при положение, че някои от тях осъзнават, че няма как и посмъртно да спечелят играта тази година.
Какво ще  докаже и какво ще постигне, защото това което заявяват като цел във визитките са празни приказки.

И аз това се питамммм 😊

В живота е добре да се обграждаш със силни и можещи, от които да научиш нещо, да са ти стимул и пример за развитие, или аз не съм в ред?!

А тия, дето се обграждат със слабаци, как ги наричаме...?

Ох, забравих, това просто е игра.

И нямало връзка с реалния живот.

Дали?

# 1 062
  • Germany
Малее, как се палите, все едно има значение кой до къде ще стигне, ако не е първи 😎
Жените срещу Раду, поредна серия, разбуни духовете.

# 1 063
Няма връзка само когато не ни изнася Mama2288. Като беше номинирана Силвия и реакцията беше подобна, нищо не се казваше и се намяткаха какви ли не определения и епитети по опозицията, а сега форумната полиция е тръгнала от сутринта, да ни говори " да не се впрягат" хората, че това било просто шоу.

# 1 064
  • Някъде там...

Е, как ,какво ще правят.Ще им дойде от блатото, мъж, пъзелист и т.н. А, че ще прати някоя от тях на това място, няма драма, ще стиснат зъби, какво толкова
Значи чакаме Десислава. Тя най-добре ще пасне на сторилайна. Жена в женска коалиция, пъзелист. Ако довечера отпадне Караолис или Деси го прати на блатото, ще им остане само Раду, петел в кокошарника. И ще има още от кокошка кючека...

Общи условия

Активация на акаунт