💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 121
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 1 035
Раду е болно амбициозен. И той не е патриархален, (каквито коментари имаше снощи), а е авторитарен. Няма и секунда да го търпя за шеф.

След развоя на капитанската Анджела тотално ми опротивя и нямам търпение да й дойде реда.

Женски коалиции точно в ИВ са противоестествени. Никога не съм ги подкрепяла във всички сезони, но тази вечер ги разбирам защо постъпиха така, борят се да оцелеят, макар че само Силвия заслужава да продължи от четирите.

Харесвам Караолис. Умно, добро и възпитано момче, най - нормалният от цялото племе. В много трудна ситуация е и ми е малко мъчно за него.

# 1 036
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За мен факта, че заради тази голяма женска коалиция има шанс такъв участник като Раду или Караолис да отпадне ме ядосва. Просто не е честно.

И мен ме е яд поради същите причини.
С какво Виктория и Полипенко заслужават да продължават в игрите,а играчи като Караолис и Раду да са елиминирани?Ами Анджи? Подариха й две битки и се взе насериозно. Толкова е несправедливо.

Искам Гешев Аут,но с тази конкуренция май Павката е пътник (за голямо съжаление).
Искам Раду и Караолис да се върнат и да чистят безполезните женички.

Апропо Раду,него не го е страх да ходи на битки.Тежко му е,че ще трябва да играе срещу Караолис.Многократно си го каза,че срещу приятел ще му е съвестно.

# 1 037
  • София
Хареса ми развитието на играта днес, нищо, че стисках палци жена/жени при зелените да останат до края - и така се получи екстра.

Сини и съвет - очакван развой и да, логичен избор на Гешев. Хем си подсигури "слаб" противник ( според него де, никога не е ясно преди битката), хем показа на Калоян, че иска наистина да играе с него (не че има избор), а черешката - ако вземе, че отпадне - 100-те му гроша са извън играта 🙂
Останалите от сините - също логично гласуване.

Битката - Раду изгоря преди 2 от жените, но пак успя да измисли как да обвини тях за загубата и очаквано, нито дума за собствения му неуспех. Караолис - потвърди ми мнението, че под напрежение му е трудно да се съсредоточи, но като цяло браво за представянето.
Червени - очаквах Мартин да е до края, за Стан и Малвина бях 50 на 50, Миряна ясна - има силна памет, но е много пренавита (подобно и на Караолис и за това подозирам, че е най-добра на пъзели тандем, а не сама), Добрин - подозирах, че ще отпадне рано, други са му силите на него. Та, общо взето - леко изненадана от крайния резултат, но не и шокирана 🙂
 Съветът на зелените - особено мнение. Като човек, който мрази празни думи, първосигнално бих обвинила Анджи. Но, от друга страна Караолис също е дънил племето и се самопредложи да го номинират, но никой, дори и принципният Раду не го направи, и не мога да я съдя, че заложи на другата дадена дума.
Хареса ми нещо друго обаче - Силвия номинира Караолис, а не Раду - заложи на най-сигурното за нея да запази този, когото явно и очевидно смята за по-добър. Ако Анджи беше решила да се самономинира - щеше да е срещу Караолис, а не срещу Раду. Дребен детайл, но за мен важен.

Утре - предпочитам битка Раду срещу Гешев, защото ще е по-интересна за гледане и сравнително равностойна. Като цяло обаче, все ми е тая кой ще остане, може би една идея повече за Павел стискам палци, защото ми допадат синхроните му, но и да отпадне - е и с лавирането на Гешев ми е интересно.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 04:45 от gg__

# 1 038
Не съм успяла да изчета всичко но...

Хора, как си го представяте това зелено племе, ако единия мъж отпадне? Ясно ми е, че Игрите са разкази с неочаквано начало, среда и край, но все пак. Ако четирите грации не са се договорили нещо с продукцията (народа негодува, че жените не стигат далеч в игрите, че нито една женска коалиция не е успяла - дайте този път да им дадем женска коалиция), или че една такава женска коалиция ще е твърде удобна за побутвания от тях победител. Разсъждавам чисто изхождайки от играта минус продукцията:

мъж отпада, пращат им човек от блатото - вариант мъж (малко вероятен) Кралев. Ще е епично племе, но не и особено силно. Вариант Димитър (все по-малко вероятен) - ще създаде вълнение, бидейки коренно различен от Раду, но пък трябва да изпрати 1 на блатото. Ако слуша жените, ще прати другия мъж = пак ще останат с един мъж. Безсмислена заменка. Ако пък реши сам да си реши и прати жена, ще им се отслаби коалицията. А и момента на решаване коя да е тя, може даже да се разтури и само за една вечер жените на прибежки да се чудят как да омилостивяват мъжете.

Вариант ако от блатото дойде жена: решенията са доста, не се знае дали ще заиграе с жените, кого ще прати. Нищо не им е сигурно, а тези кокошки не мислят с нито един ден по-напред. Представете си, че се върнат Раду и Караолис, че след обединението се развалят коалициите. С кого ще си партнират? Доста разчистване на сметки ще има. Надявам се мъжете да не са късопаметни и глупави на следващ етап да се коалират с тези жени. Същото важи и наобратно. Грозно е толкова екстремно да се обтягат отношенията, не че не го видяхме и миналата година. Не завиждам на Раду и Силвия напред в игрите.

Да си кажа и че моите симпатии са повече към играчи, които не играят на живот и смърт като Павел, Венци. Ами няма как да не харесвам образи, които бих харесала и в реалния живот. Много ги оправдават с Играта и че така се играела, но аз предпочитам аналога със спортовете, в които ценност е уважението и честната игра. Не съм много хазартен тип, игри на карти като покер и други.

Тааа, не знам. Имам чувството, че гледам, за да разбера какво е подготвила продукцията. Ще гледам от афинитет към играта. Крещящите улики, че победителят не постига победата си със собствените си умения, ми прави развоя напред доста безразличен. Все едно чета скучна книга, с много малка надежда да ми стане интересна.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 01:29 от Mama2288

# 1 039
Много разнопосочни хипотези от едни и същи потребители .
Не било честно да отпадат силни  мъже , заради женска коалиция , но пък играта трябва да е по-интелектуална и да слушаме монолозите на слабака Павката , защото е харизматичен и се противопостави на омразната ни инфлуенсърка.
В името  на какво да упорствали жените  , но  Павката и  Анита имат мисия.
Не било справедливо и нямали шанс за следващ етап зелените жени  . Е за Светлин, Венци, Калоян , Димитър  също не беше справедливо , но това са си похватите на продукцията и оставят  разказвачи в активната игра.
Силвия била най - вредният участник wtf.   Жена , която демонстрира и мотивира  , че  на 45 може да е в добра физическа форма и да има самочувствие за претендент в основно спортна игра , а не да плете чорапи , хвалейки децата/внуците  по форуми.
Тове е една игра , която не е много справедлива и е много нагласена, но  окуражава може би някои зрители  . А всеки , който е влязъл и я играе със спортен дух и воля  има правото на  желанието си  да я спечели и да се бори за изява на по-късни етапи.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 01:25 от gerido

# 1 040
Абе крайно време е да спрат да взимат жени в това предаване. И без това нямат полезен ход. Каквото и да направят - все криви! Да ги махат и да гледаме готини мъжаги само.

Не. Трябва да направят сезон само с жени. Жените правят по-готино шоу винаги в риалитата Simple Smile
Браво на зелените момичета днес. Trollface

# 1 041
  • Stockholm
Сезон само с жени имаме в Ергена Joy Няма ли да ни дойдат малко в повече Joy

На защитниците на Жените-чудо Joy искам да кажа, че проблемът не е в женската им коалиция, а защото не притежават качества на финалисти, разбират го, но въпреки това газят безскруполно и наглеят. Такава беше и коалицията Мъжката дума миналата година. Такива бяха и женските коалиции в предните сезони. Така че не е въпрос на пол. Ако имаха една яка пъзелистка и три мега комплексни, може би щяха да са конкуретни на финалистите. Освен това трябва и да са почтени играчи. Но точно тази групичка НЕ са.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 01:26 от silsto

# 1 042
И аз съм с две ръце за сезон само с жени , ама да са подготвени като този сезон, че участнички като Мани Миглата и Ана- Мария на едно не мога да ги изтърпя.😁

А и много с "накефих" на последния синхрон на Виктория " - Какво ще стане ,ако се разпаднем? - Амии стискаш зъби , отиваш на номинация и ако биеш, биеш , ако не си отиваш вкъщи "😁 Няма драма.

А бе каквото и да си говорим жените са по "ларж" , по адаптивни , по широкоскроени и много по- колоритни от мъжете.🙃

А и аз лично повече мрънкания за номинация съм чувала от мъже отколкото от жени. И после кой бил слабият пол.😉

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 01:45 от Joy 05

# 1 043
Нямам търпение да я видя номинирана Виктория,  дали ще си спази думата , да стисне зъби. Особено,  ако я номинират господарките  й  Joy

# 1 044
А и аз лично повече мрънкания за номинация съм чувала от мъже отколкото от жени. И после кой бил слабият пол.😉
Мхммм, Наталия особено много добре си прие номинацията. Joy Joy Joy Да не забряваме и коментарите на Изабел след като беше елиминирана от блатото. Каква широкоскроеност само! Trollface

Да не говорим, че от предишни сезони има поне още 20 примера. Манита, Виолети, Мирели, Денислави и тем подобни, които наричаха номиниралите ги "мишки", "мухльовци", "страхливци", "безхарактерни" и т.н.

# 1 045
  • София
С уточнение, че 1 от жените в коалицията грам не ми е симпатична, а другата не намирам за особено добра, но все пак - Силвия е повече от добра на терен, Анджела също не се справя зле - факт, без капитанската, но там продукцията/Венци решиха друго, Пелипенко не е издънила пост - може малко по-бавно, но ги минава и остава за мен най-слабото звено - Виктория. Прецака племето и бяха на номинации - но даже неоправданите мъже не посочиха нея за номиниране в тези моменти, а или си "мереха" егото или "стреляха" главната в женската коалиция. Обаче мъже, дори и слаби, няма проблем да се коалират, но жените, ужас, край, недопустимо! Та, кое е логично и почтено в мъжката логика на това зелено племе? В събота, когато загубиха залога при кастинг битката, почтените Калоян и Караолис коя почтено бяха нарочили? Само Раду - по съвсем различни причини де, посочи наистина слабото звено ( и то ако махнем плуването иначе и 3мата могат да си гледат работата спрямо нея на този елемент), а другите двама искаха да разкарат пречката за мъжката коалиция. Не слабо звено за племето.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 01:55 от gg__

# 1 046
Нищо не разбираш пък ти Иване. Това всъщност показва колко са комплексни и интИлигентни.
Просто ни демонстрират високото си лингвистично ниво . Само за това заслужават директен полуфинал минимум. Даже чека да получат направо.  И Раду да им го връчи. Ей така за да му е гадно на тоя сексист и бетата му Караолис Trollface

# 1 047
Мхммм, Наталия особено много добре си прие номинацията. Joy Joy Joy Да не забряваме и коментарите на Изабел след като беше елиминирана от блатото. Каква широкоскроеност само! Trollface

Да не говорим, че от предишни сезони има поне още 20 примера. Манита, Виолети, Мирели, Денислави и тем подобни, които наричаха номиниралите ги "мишки", "мухльовци", "страхливци", "безхарактерни" и т.н.
Еее то всяко правило си има изключения. 😉 А и то хормоните също имат влияния.😁 И душа ти все едни " жени " си изредил. Защо не дадеш пример със шахматистката от този сезон или Илина от 4, Пенелова, Ива от 5 и т.н. "Ялови" ябълки има на почти всяко дърво.😉

# 1 048
  • Stockholm
Колкото и да пишем за Зелената женска коалиция, са си еднодневки. Ако оцелеят другата седмица, ще е поради подходящи игри от продукцията и после всяка ще си намери мястото.  Едва ли ще им запомним и имената.

# 1 049
Ееееееееее, то така всеки може, Джой... Trollface В такъв случай и ние не клейваме Раду и го прибавяме към изключенията. Всички са представители на половете си, независимо дали ги харесваме или не. Виж и мен не ме кефи Куков, но се представи като клоун и е мъж. Тва е положението. Мартиновци, Алексовци и Туджаровци също не съм им голям фен.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 02:33 от Иван С. 659770

Общи условия

Активация на акаунт