💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 126
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 1 020
Чак пък най-добрата плувкиня...може в този сезон да е, ама и то няма някакво плуване толкова , че и играта е съчетана и с други елементи дето нея хич я няма и бави. В случия само пеплянкова е по-зле, после Анджи и то сравнено с всички останали към момента жени в племената (включвам и блатното)

# 1 021
Реагираме така, защото е жалко хора с потенциал на победители да отпадат заради някакви посредственяци, без значение мъже или жени. И най-глупавото е, когато някаква групичка без капацитет на финалисти чистят силни играчи, без самите да имат реални възможности  да докоснат финала.  При това дори  се забавляват с това.
Единственият полезен ход на тази групичка. Сори. Да не ги бяха взимали в игрите, ако не искат от тях да играят. Това не е спортно състезание.

# 1 022
Брееейй много Зли тез зелени жени бе, трябва доброволно да отиват на елиминации да може Убавите момци - Пъзередиса и Раду да си делнат на финала по едни 45 бона. Как не ги е срам да развалят хубавата социална игра на "Великият " ," доблестен" и "умен"  Радку и не по- малко " заслужилият" Караолис. Харпии недни.
Само че остроумието не ти се получи . В тоя случай жените искат мъжете ,да ходят на елиминации вместо тях. Голямото пиле и Попиленко са наясно, че стигнат ли на елиминации са аут Joy
Не ,не е остроумие. Правя си изводи въз основа на публикации във форума. А то от елиминации ще отпаднат всички без четиримата или петима полуфиналисти. По тази логика изобщо да не играят жените ами  да им дадат по един помпон да скандират около арената. А голямото пиле е една от най- добрите плувкини които съм виждала в ИВ и определено половината мъжкари от това сезонче ще издишат след нея във водата. За мен тя има право на участие и право да се бори до където и стигнат силите. А и изглежда тя е с по- добра социална игра от мъжете, защото до сега на елиминация не е ходила.😉
Ахахаха Joy
Оправихте ми вечерта.  Благодаря Wink

# 1 023
Гледам назад, после ще ви чета. само да кажа ,че на последното запомних до първите пет , до черното 💪. Аз ги помних по думи . Стан е много интелигентен,премерен и възпитан човек.

# 1 024
  • София
Хайде да не забравяме така бързо! Щото и Силвия изпадна в истерия, когато тъпата Виктория се чудеше на коя карта да заложи... не криза, ами направо изгуби присъствие на духа... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 025
Реагираме така, защото е жалко хора с потенциал на победители да отпадат заради някакви посредственяци, без значение мъже или жени. И най-глупавото е, когато някаква групичка без капацитет на финалисти чистят силни играчи, без самите да имат реални възможности  да докоснат финала.  При това дори  се забавляват с това.
Справедливо и честно беше на елиминация да отидат Пелипенко и Анджела. В краен случай Раду и Анджела, но абсолютно не Караолис. Може това да им е последната резиденция и това е най-малкото, което заслужават.

Ако са с потенциал за победители значи утре ще спечелят и ще продължат, не ли? Караолис за мен беше най-слабия мъж в племето, така че не разбирам с какво толкова е заслужил да го пазят. Да, влезе със заявка да е пъзелиста на сезона, но дотука има към 20% успеваемост на пъзелите.

# 1 026
Може да не е най добрия пъзелист, но никоя от 4-те кокошки не е заявила желание да го замести и да блесне.Пък и днес на плочките се видя колко им е кпд- то

# 1 027
Реагираме така, защото е жалко хора с потенциал на победители да отпадат заради някакви посредственяци, без значение мъже или жени. И най-глупавото е, когато някаква групичка без капацитет на финалисти чистят силни играчи, без самите да имат реални възможности  да докоснат финала.  При това дори  се забавляват с това.
Справедливо и честно беше на елиминация да отидат Пелипенко и Анджела. В краен случай Раду и Анджела, но абсолютно не Караолис. Може това да им е последната резиденция и това е най-малкото, което заслужават.

Ако са с потенциал за победители значи утре ще спечелят и ще продължат, не ли? Караолис за мен беше най-слабия мъж в племето, така че не разбирам с какво толкова е заслужил да го пазят. Да, влезе със заявка да е пъзелиста на сезона, но дотука има към 20% успеваемост на пъзелите.

Еми не, не е задължително, че ако си силен и с потенциал за финалист/победител, ще се върнеш. Не и като се изпращат по трима-четирима с този потенциал.
Най-свежия пример за това грешно мислене е миналата седмица - и двете племена, които бяха на съвет изпратиха по двама силни, защото “те ще се спасят и ще се върнат”.
И ето, че Светлин го няма вече. А никой не може да твърди, че той нямаше потенциал да е победител. 😃

# 1 028
Да си спечели битката Караолис, да си вземе грошове и да им разбият коалицията. Правилата на играта го позволяват. 

Браво на Анджи, че не се поддаде на гузната си съвест и си осигури поне още една седмица.За нейната игра това беше най-добрият вариант.

# 1 029
Абе крайно време е да спрат да взимат жени в това предаване. И без това нямат полезен ход. Каквото и да направят - все криви! Да ги махат и да гледаме готини мъжаги само.

# 1 030
Ами браво на момичетата, че не се поддадоха на емоционалното изнудване и не се пречупиха. До скоро изглеждаше, че коалицията им няма големи шансове да просъществува, но ме изненадаха приятно. И каквото и да се пише тук ( че са глупави, недалновидни, повярвали си твърде много, нямат място на арената и т.н. ) , те си играят правилно играта. Защо някоя от тях трябва да рискува себе си в името на “племето”, което ще продължи нататък и без нея и даже няма да и благодари? Освен това играта е твърде динамична, продукцията мести играчи от едно племе в друго, така че да се правят сметки занапред също няма много смисъл. Изцяло ги подкрепям и им стискам палци. А Раду и Караолис - да силни са, да имат какво още да покажат, но да си бяха изиграли картите по-добре. И откровено казано, от четиримата на елиминация, предпочитам Раду да си ходи.

# 1 031

Ами не. Тук продължаваш, ако продукцията реши. Не знам дали сте гледали предишни сезони. Вероятно не

# 1 032
  • Варна/Лондон
Аз от Пелипенко нищичко не съм видяла.
Сакън, недей, та тя толкова се старае да си покаже всичкото, че утре може и без прашки да се въргаля по терена.

# 1 033
  • Stockholm
Много ми е смешно, че ББ чакат всяка вечер минимум половин час, за да свършим ние Joy

# 1 034
Шести сезон и продължава това мрънкане защо съм номиниран, ами защото някой трябва да е ,приемаш го и толкова . Много смешен тоя Раду ,щели да разбият племето, сякаш играта е за победа на някое племе, не ,играта е индивидуална и няма място за цупене.

Общи условия

Активация на акаунт